Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: goro1982

bence varta power accu eşsiz 2700 varta gp den %35 daha fazla dayandı

Peki 2700 'lüğün fotoğraf makinası için olanını Ankara'da nerede bulabiliriz? Ve fotoğraf makinesi için olan power'dan daha uzun süre gitmez mi makinamızda?

(Power accu 2700 Mavi Bilgisayar'da var ama KDV dahil 4 tanesi 42 buçuk liraya geliyor, çok da pahalı. Her yerde böyle mi fiyatlar?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Peki 2700 'lüğün fotoğraf makinası için olanını Ankara'da nerede bulabiliriz? Ve fotoğraf makinesi için olan power'dan daha uzun süre gitmez mi makinamızda?

(Power accu 2700 Mavi Bilgisayar'da var ama KDV dahil 4 tanesi 42 buçuk liraya geliyor, çok da pahalı. Her yerde böyle mi fiyatlar?)

photo accu daha eski bir ürün power accu son çıkan 2700 mah

http://www.tr.varta-consumer.com/content.php?path=/1047_1207229633.html&&domain=www.tr.varta-consumer.com

ben hepsiburadadan aldım 2 adet 18 ytl

• @HakikiVisco,
    Şimdi tüm bu yazdıklarınız hayal ürünü ise biz nasıl cevaplayalım?
    Ankara bu yönden şanslı İstanbul' a göre. Daha evvelcede yazdım.Ama artık her sayfa başına koyalım da bu adresleri. Ulus Posta Cd. sonuna kadar çıkın Işıklardan karşıya geçin hemen 20 mtre kadar sağda Tunelsan var. Burada her marka pil ve şarj cihazı ve benzer tüm ıvır zıvır var. Ayrı bu sokaktan ilerleyin ve sola aşağıya dönün 2 apt Sonra Esnaf Sarayı var (Konya Sk.) içeride Lale Ticaret veya benzer isimli girince solda ilk küçücük bir dükkan fiyatları iyidir. Esnaf sarayına girmeden evvel Tunelsan' ın bir dükkanı daha var. Bazen biri diğerinden ucuz olabiliyor.Birde Posta Cd. daha aşağıda Ulus' ta durakların olduğu taraftan Kediveren Sk. tan doğru çıkın tam karşınıza köşede(Sol) bir han var zemin katında Adnan Tüfekçi var Fakat fiyatları sabit değil. O gün kafası karışıksa ya çok ucuza alırsınız yada dudak uçuklatır. Aşağıdan yukarıya doğru giderken bir uğramakta fayda var.
    quote:

quote:

• Teşekkür ederim bipekkan.

Ama üstteki mesajlardan birinde bir arkadaşımız power accuların oyuncak otomobil vs. gibi cihazlar için daha iyi olduğu ve fotoğraf makinaları için ayrı model olduğu yorumunu yapmıştı. Ben de onu okuduğum için foto modelini soruyordum. Power accu alsam, yanlış bişi yapmış olmam di mi? (İki çifti, yani dört tanesi epey para tutuyor çünkü.)
  • varta 2700 mah kullanıyorum.çok memnunum
  • GP ler isim yaptı ama uzak durun

VARTA çok memnun kaldım bende

GP almayın derimmm

kanıtlanmış kesin tesbitler var....
  • @HakikiVisco,
    O postu yazan da bendim.... Bakın, daha iyi yada kötü olarak düşünmeyin. Power zaten adından da anlaşılacağı gibi güç isteyen diğer bir ifade ile bir elk. motoru ile combine (Birleşik) kullanılan Robot Oyuncak araba vs. işler için daha uygun. Neden ? Motor ilk kalkınma anında fazla akım ister. Bunu karşılmak için Power yazanlar daha uygun. PHOTO yazanlarda ise ilk anda fazla akıma ihtiyaç duymayan ama ortalama bir aylık bir sürede zaman zaman kullanılan işler için daha uygun. Fark Burada.....Ama İster bu tipi, ister diğerini kullanın çok eksik yada fazla bir şey farketmez, kısa süre içinde benim gibi 300 fotografı bir anda çekenler için.
    Ancak şimdi piyasaya Varta' da (Ready2Use) Panasonic' te (INFINIUM), GP' de ise (ReyCko) adlarıyla, 2100 mA kapasitede, Alkalin pil özelliklerine sahip, yani Stand BY(Beklemede) da, 365 günlük beklemede kapasitesinin %80-85' ini muhafaza edebilen ve HAZIR ŞARLI GELİP ANINDA KULLANILABİLEN piller de çıktı. Bunları Bir pili şarj edip çok seyrek fotograf çekenler, PC de mause ve benzeri donanımları extra bir pille çalışan cihazlar, Duvar saatlerinde vb. gibi pilin kapasitesini zamana yayarak kullanılan cihazlar içindir. ve daha ucuzdur...
    quote:

Teşekkür ederim bipekkan.

Ama üstteki mesajlardan birinde bir arkadaşımız power accuların oyuncak otomobil vs. gibi cihazlar için daha iyi olduğu ve fotoğraf makinaları için ayrı model olduğu yorumunu yapmıştı. Ben de onu okuduğum için foto modelini soruyordum. Power accu alsam, yanlış bişi yapmış olmam di mi? (İki çifti, yani dört tanesi epey para tutuyor çünkü.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 25 Nisan 2008; 15:05:17 >

• Teşekkür ederim bilgiler için bipekkan. :)
  • Varta Ready2Use pil henüz piyasaya çıkmadı mı? Google'da "Ready2Use" diye yazıp baktım ve şu an için satışını yapan internet sitesi görmedim. (En üstte çıkan sitede adı geçiyor ama satışa koymamış.)
  • İşin bir garip tarafı var, Dün bizim Konya Sk.taydım Varta ready2Use hiçbir yerde yok. Akşam üstü Migros' ta idim Orada da göremedim. Bizim K.Subayevleri 1. ŞOK mağazasında var ama 2. ŞOK' tada yok. Çok ilginç. Olan mağazada 2 Ad. AA 11.90 YTL. 2 Ad. AAA ise 10.90 YTL. Bana göre oldukça pahalı. Bu arada 4 Ad. Panasonic INFINIUM fiyatı, ben 16 YTLden almıştım Şimdi 18-20 YTL isteniyor. GP ReyCko' ları 4 adedini 12 YTL almıştım TUNELSAN' dan şimdi 15 YTL istiyorlar.....
    Bilgilerinize....
    quote:

Varta Ready2Use pil henüz piyasaya çıkmadı mı? Google'da "Ready2Use" diye yazıp baktım ve şu an için satışını yapan internet sitesi görmedim. (En üstte çıkan sitede adı geçiyor ama satışa koymamış.)

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

İşin bir garip tarafı var, Dün bizim Konya Sk.taydım Varta ready2Use hiçbir yerde yok. Akşam üstü Migros' ta idim Orada da göremedim. Bizim K.Subayevleri 1. ŞOK mağazasında var ama 2. ŞOK' tada yok. Çok ilginç. Olan mağazada 2 Ad. AA 11.90 YTL. 2 Ad. AAA ise 10.90 YTL. Bana göre oldukça pahalı. Bu arada 4 Ad. Panasonic INFINIUM fiyatı, ben 16 YTLden almıştım Şimdi 18-20 YTL isteniyor. GP ReyCko' ları 4 adedini 12 YTL almıştım TUNELSAN' dan şimdi 15 YTL istiyorlar.....
    Bilgilerinize....
    quote:

Varta Ready2Use pil henüz piyasaya çıkmadı mı? Google'da "Ready2Use" diye yazıp baktım ve şu an için satışını yapan internet sitesi görmedim. (En üstte çıkan sitede adı geçiyor ama satışa koymamış.)

Bu piller şarj edilemiyor mu? Şarj edilebiliyorsa, bu fiyatlar (zamlanmış olsa bile) uygun diye düşündüm. 4 adet Panasonic ya da 4 adet GP 'den hangisini tavsiye edersin acaba bipekkan? (Bir de üzerlerinde hangi ülke üretimi olduğu yazıyor? (Çin malı GP'ler iyi performansa sahip değillerdi ve o bende takıntı yaptı bu konuda da Çin'e karşı. (Maleysia üretimi GP'lerden memnundum ama, mAh daha düşük olduğu halde.)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood -- 30 Nisan 2008; 18:51:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beetle06

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

arkadaşlar bu resimdeki şarj cihazıyla birlikte 2500 lük 4 adet pili 27 ytl ye aldım mavi bilgisayardan. ancak 48 saat oldu hala yeşil lamba sönmedi. bi kaç kere pilleri çıkardım ve fişten çektim. 4 taneyi birden takmıştım. 12 saat sonra pillerin ikisini çıkartıp fot makinasına taktım dünden beri kullanıyorum sorun olmadı.

bu sebeplerden sarj süresi uzamış olabilrmi? yoksa sarj aletinde sorun olduğunu düşünmeye başlayacam.
    acil yardım!!!

Ya arkadaşlar ben de yarın bu şarz aleti ve 4 tane 2500 lük vartayı almayı düşünüyordum ama böyle bir problem var mı gerçekten?
    Arkadaş 27 YTL'ye almış. Bana İzmir Tire 'de 35 YTL çektiler.
    Varta 2500 veya 2700 pilleriyle birlikte şarj cihazını en ucuza, internetten vaya Migros, Kipa gibi mağazalardan, nereden alabilirim?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Selamlar

• varta power accu 2700 lider başka rakibi yok
  • slm arkadaslar vartada boyle bır problem var ve ben vartaya mail yolladım ve benden sarj cıhazını ıstedıler bende yolladım kargo ucretı odemıyorsunuz ve cok guzel yardımcı oluyorlar....
  • Problem neydi?
    quote:

Orjinalden alıntı: by-amg

slm arkadaslar vartada boyle bır problem var ve ben vartaya mail yolladım ve benden sarj cıhazını ıstedıler bende yolladım kargo ucretı odemıyorsunuz ve cok guzel yardımcı oluyorlar....
  • bende bu modelin 2500 lük olan modelini kullanıyorum harıka performanslı bir urun
    quote:

Orjinalden alıntı: kadeverus

Bunlarda Varta 2700

• piller asırı derecede ısındılar ve uzerlerındekı plastık kaplamalar kabarmıstı bende mail yollamıstım sorunumu yazmıstım.benden şarj aletini ve pilleri verdikleri adrese yollamamı ıstedıler bende yolladım bana sıfır yolladıgım cıhazdan yolladılar problem halloldu ve ilgi alaka cok guzel.....varta pıllerınde oldugu gıbı verdıgı hizmettedede 10 numara super herkese tavsıye edıyorum....
  • yazmayı unuttum birde şarj cihazının ısıkları hiç sonmemıstı yaklasık 24 saatten fazla kalmıstı sarjta....
  • arkadaslar ben vaartanın 2700 power accu pillerini kullanıyorum 2 gun oldu fotograf makınam canon s5 is flashlı flashsız bir cok fotograf cektım ses ve lcd ekran acık halde 2 gun oldu hala pıller bıtmedı bence varta kullanın memnun kalıcaksınız herhangı bır problem oldugunndada teknık servıs super ılgılenıyor garantısı guzel muamele guzel urunler kalıtelı daha ne soulenebılırkı veya daha ne beklenebılırkı????yanlız sunu unutmayın cıhazınıza uygun pil alın guc tuketımını ıyı arastırın pil secımını dogru yapın problem yasamıyacaksınız......
  • Eğer pillerinizden biri, içten kısa devre olmuşsa (Eski olabilir-Fabrikasyon hatalı olabilir veya bu duruma çok hızlı şarj neden olabilir) bu durumda diğer tek pil üzerinde veya 4 pille şarjda diğer 3 pil üzerinde bu pillerin kaldıramıyacağı kadar yüksek voltaj kalır ve en kötüsüde 2 pille şarj sırasında olur. Tek pil üzerindeki gerilim şarj aletinin özelliklerine göre hele hızlı şarj cihazı ise 2.90-3.35 Volt bindirilir ve bu pil üzerinde o şarj aletinin verebileceği max. akım akmaya başlar. Ve pil yada piller Acılı ADANA KEBAP......
    Sizinde prb. niz, buydu.
    Şarj cihazınızın en azından arızalı pili tespit özelliği olsaydı bu durumla karşılaşmaz ve geri kalan pillerde de prb. yaratmazdı......
    Arkadaşlar,
    Başlançta normal bir ılınma ile şarj olan piller birden aşırı ısınmaya başlarsa bilin ki prb. budur.
    En basit şekilde bozuk pili anlamanın yolu....
    Pilleri hemen çıkartın. Hangisi (leri) daha serin ise %90, O pil ya da piller içten kısa devredir (+ ve - kutuplar içten birleşmiştir)

Bu arada, son postunuzu farkedemedim. Türkiye' de satılan Varta pillere (çok daha kaliteli ve kullanım amacına uygun pilleride olmasına rağmen) kalite açısından diyeceğim hiçbir şey yok ama malesef Varta' nın TR' de, pillerle birlikte satılan şarj cihazları çok sıradan cihazlar. İşin içine ISI KONTROLUNA BAĞLI AKIM SINIRLAMA - ARIZALI PİL TESPİTİ ve şarj/ deşarj göstergesi gibi detaylar girince de fiyatda, 200 YTL civarına fırlayıveriyor.
    Bu nedenle tüm arkadaşlara tavsiyem pilleri markalı seçin ve ayrı markadan alacağınız şarj cihazlarınızda mutlaka en azından büyük harflerle yazdığım özellikler olsun........
    (12-30 YTL aralığında bu özelliklere sahip bir yığın şarj cihazı var Bu şarj cihazı konusunda Markaya takılı kalmayın)
    quote:

Orjinalden alıntı: by-amg

yazmayı unuttum birde şarj cihazının ısıkları hiç sonmemıstı yaklasık 24 saatten fazla kalmıstı sarjta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 29 Haziran 2008; 13:10:16 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.