Şimdi Ara

Vasat bir hazırlık maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda futbol namına birşey yok sıkıcı fener futboluna benziyor hakan balta ceyhun dany soru işaretli futbolculardan fatih terim de fena sinirli bu kötü futbola

• Futbolcular hatalarını görsün,anlasın, maç kondisyonu kazansın yeter benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunla hakan balta 0 danyde kötü...chedjou da çok basit hata yaptı gol pozisyonunda
  • Ceyhun çok top kaybetti bence Dany'de bir şey yok bence Hakan o kadar kötü değil kanat oyuncusuz olmuyor açıkçası.
  • Dany nasil kotu ya? Resmen tek basina defansin yukunu cekti. Hatasini hatirlamiyorum. Tam tersi Gokhan ve Chedjou inanilmaz kotuydu.

Ezbere yorum yapiyorsunuz. Kalite olarak Chedjou'dan geride olabilir. Ama su anda takimin en formda isimlerinden birisi.
  • Bu maç itibari ile Dany > Chedjou.
  • Siz yine iyisiniz. Süper kupaya kadar, 5 6 Maç yaptınız yapacaksınız. Biz 3 Takımla maç yapıyoruz. Ki 2'si mahalle takımı. Bolu ve lankaran. 3.süde PSV Orta kalite bi takım. Maç maçtır. GS'den istediğim bu sene cl gruplarında ilk iki maç mağlup olmalarıdır. 3.Maçta oranı yüksek oluyor
  • Çünkü hazırlık maçı
  • 2 maçtır Dany 90 dakika oynuyor yanılmıyorsam, bence gayette iyi oynadı, yenilen golde Sabri çoook ilerde kaldığı için doğal olarak kademeli bir şekilde boşluklar kapatıldı, Chedjou sağ beke geçince Danyde sağ stopere geldi, Chedjou hazırlık maçı olduğu için basit oymadı ve konsatre değildi Dany son hamleyi yapmak istedi ve gol geldi.. Topa hamle yapmak isteyen adama hata yaptı diyebiliyorsanız ben başka birşey demeyeceğim.
  • Ceyhun'un neresi kötü arkadaş ? Erman'ı pek beğenmedim ben,Hakan'dan zaten nefret etme derecesindeyim ... Kaldı ki bunlar kondisyon yüklemesinin ardından oynanan maçlar yorucu bir sürecin arkasından ne bekliyorsunuz ? Daha teknik,taktik antremanlar tam anlamıyla başlamadı,rakipler ciddileşmedi.Malaga,Napoli,Porto,Arsenal vs maçları var önümüzde.
  • YÖNETİM İSTİFA
  • OscaR Cardozo kullanıcısına yanıt
    PSV benim bildiğim PSV mi acaba?
  • Fener futbolu ne la 2 sene oyle oynadık diye fener futbolu mu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Fener futbolu ne la 2 sene oyle oynadık diye fener futbolu mu oldu

Bari Aykut Kocaman futbolu desekerdi direk hakaret etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

Siz yine iyisiniz. Süper kupaya kadar, 5 6 Maç yaptınız yapacaksınız. Biz 3 Takımla maç yapıyoruz. Ki 2'si mahalle takımı. Bolu ve lankaran. 3.süde PSV Orta kalite bi takım. Maç maçtır. GS'den istediğim bu sene cl gruplarında ilk iki maç mağlup olmalarıdır. 3.Maçta oranı yüksek oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.