Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Asus Tuf 3070ti Ekran Kartı Mağdurları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam zaten ticari amaçla alan adam 1 kart alır mı soruyorum size?benim telefon mağazam var kağnıcıoğlu teknoloji market varan bilgisayardanda 2.000.000₺ üzerinde elektronik eşya almışımdır çoğunluğu tv geçtiğimiz aylardada 1 tane msi 6900xt aldım oda kampanyadaydı miningim için.bana göndermeme sebepleri 2 kere görüştüm fiyat yanlış girilmiş satış iptal dediler.Bugün görüştüğümüzde ise mail adresiniz kagniciogluteknolojimarket satış al-sat yaptığınızdan satışı iptal ediyoruz.Soruyorum size böyle saçmalık olur mu benim en az 10 mail hesabım var girmesini bilmiyormuyum teknolojimarketli mail adresi olunca al satçı oluyormuşum.Konusa kaç kişi mağdur olursa THH başvuralım online olarak kart zerre umrumda seğil ama yaptıkları şey ve konuştukları itamlar çok ağrıma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar bu hatayı ara ara yapıyor forumun eski konularına bakarsan bundan 5-6 yıl önce benzer hatadan 100tl iphone 50tl ana kart alan insanlar görürsün donanım haberce laf olsun diye bizler de almıştık o zaman ama kanunen siparişinizi iptal etme şansları var site alışveriş bölümün de böyle bir açıklama da var fiyat hatası hakkin da açıp okuya bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 21 Mayıs 2022; 14:31:18 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Olması gereken fiyatında üzerinde almamıza rağmen 12 saat boyunca da satın aldığımız fiyatta sitede satılan ürünü iptal eden ve parayı hesabına geçirip yüzlerce kişinin hakkını gasp eden teknoloji devi şirket mi mağdur oluyor o zaman? Merakımdan soruyorum. Bahsettiğin 100 liraya iphone almakla bu aynı şey mi?
    Evet haklısın 10bin liralık kartı btc ve eth’nin dip yaptığı stokların bollaştığı krizin bittiği dönemde 12792 tl’ye almak uyanıklık oluyor. Kusura bakma huzurunu kaçırdık burda da konu açıldı falan gerdi seni de :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kingjeeremy K kullanıcısına yanıt

Yooo beni germedi kendi fiyatının altin da görüpte satın alıp sonra ben madurum diye ağlayan arkadasları germiş nasıl madur olmuşlar merak ettim mesela 12.000tl verip aç mı kalmışlar ? benim dediğim bizim de başımıza geldi binlerce insanın da başına geldi site de bunu belirtmişler zaten hatta bunu 4077 sayılı tüketicinin korunması kanununun fiyat etiketi başlıklı maddesinde ''etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır diye kanun olmasına rağmen alışveriş yaparken ki sözleşmeyi okumayıp kendisini madur sanan insanlar var açıp okusaniz orda adamların sitedeki fiyat hataları hakkında ki yazmış olduklarını görürerdi

Hocam oncelile basamak hatasi veya belese alma durumu yok. Yani 100₺ iphone ornegi ile bunu karistirma. Benzer indirimleri baska siteler daha 1 ay oncesine kadar yapti. %20 civari bir avantaj var. Uyaniklikla alakasi yok. Benim parami, limiti mi blokeledi, bugun amazon benzer indirim yapsa ben limitten dolayi alamayacagim mesela. 16binlik karti 13bine almak mi uyaniklik oldu! Yahu cok daha buyuk indirimler yapiliyor-yakalaniyor siz konuyu tam okumamissiniz bile.

Ayrica satista iptal hakki sitede yaziyor demissin, nerede yaziyor atar misin bir zahmet? Satis sozlesmesinde boyle birsey yazmiyor. Cayma hakki alici icin yazili sadece. Bizi sozlesme baglar, sozlesmeyi gondereyim mi?

Yani hala su durumda bile vatani hakli gorebilmekte ne bileyim enteresan. Vatanbilgisayarda mi calisiyorsunuz acaba trollemeye mi geldiniz ki?

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Kart ile ne yaptığı sizi neden ilgilendiriyor? Al-satçı da değilim. Adam mağdur edilmiş, tabii ki sesini duyuracak.

Sapla samanı karıştırdığımız için bu haldeyiz. Her konuda.

E-devlet üzerinden thh kaydı açın.

Geçmiş olsun. 2014den kalan kanayan yaram var. 209 tlye r9 270 satmıştı Vatan. O ücretden thh açanlardan bazıları kartı aldı, bazıları alamadı.. Benim siparişimi direkt iptal etmişlerdi. SS almaya vaktim bile olmamıştı. O gün bugündür acele bir işim yoksa vatandan uzağım.:)

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/106031250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 21 Mayıs 2022; 4:22:22 >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

Satış sözleşmesini okumamişsınız site de böyle birşey yazmıyor diyorsunuz buyrun ekran gorüntüsünü ekledim bana gondereceginiz söylediğiniz satış sözlesmesini keske siz okusaydınız ayrıca vatan bilgisayar calışanı degilim subayım vatan bilgisayarı da korumuyorum bizim de başımızdan geçti diyorum yani biz de yasadık bundurumu diyorum buraya kadar anlamişsınızdır umarim benim tek takildigim nokta arkadaşın madurum demesiydi yoksa olay da ben her türlü destekliyorum ama malesef yapacağınız birsey yok

Vatan Bilgisayar Asus Tuf 3070ti Ekran Kartı Mağdurları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 21 Mayıs 2022; 5:41:17 >

• Her şeyi kanununa uyduruyorlar boşuna hukuksal olarak hakkınızı aramayın boşa yorulursunuz. Yaşadık bunları.

• Sylisyum kullanıcısına yanıt
    Al satcilar yüzünden kart bulamadık 2 sene. Mağdur rolleri komiğime gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yahu kocaman yazmislar ornek vererek 200tl lik urunun 2 tl ye satilmasi diye.

16binlik urunu 13bine almamizla bu ayni mi? Iptal etsinler yapacagimizi yapacagiz gerisi mahkemenin karari.

Satis sozlesmesinde de yazmiyor ayrica verin mail adresi gondereyim okuyun. Sitede bir yerde yazan not gecerli degildir ki zaten bizim durumla ilgisi de yok, benim siparisi verirken onay kutucugu isaretleyip kabul ettigim sozlesme gecerlidir.

• arkadaşlar şim tüketici hakem heyetine başvuracağımda başvuran arkadaşlar talep türünü ne seçti acaba

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    6502 olması lazım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüketici Hakem heyetine başvuruda bulundum bakalım ne sonuç çıkacak

• burak_bt kullanıcısına yanıt

Adam inatla sözleşme'de yazmıyor diyor alışveriş yaparken onayladığın kutucuğun daha ne olduğunu bilmiyorsun Vatan Bilgisayar Asus Tuf 3070ti Ekran Kartı Mağdurları 

Girdin bak ne yazıyor

Şimdi gir vatan bilgisayarın sitesine her hangibi bir ürünü sepetine ekle ödeme bölümüme geldiğin'de ilk resim'de çıkan Satış sözleşmesi bölümüne tıkla alt tarafa bak bakalım ne yazıyor daha onayladığın şeyin ne olduğunu bilmiyorsun neyi kabul ettiğini bilmiyorsun sonra gelip sipariş verirken onay kutucuğunu işaretleyip kabul ettiğim sözleşme geçerlidir diyorsun zaten onaylayıp kabul ettiin sözleşme bu yani birşey bilmiyorsun öğretmeye çalışıyorum inatla kendi yanlışını savunuyorsun inatlaşmanın lüzumu yok dediğimi yap gir bak sonra buna göre kendi yolunu çizersin diyeceğim ama bunu onayladığın için yine bu maddeyi kabul etmiş sayılacaksın ve kanuni yollardan yine birşey kazanamaycaksın o yüzden diyorum ben size yardımcı olmaya çalışıyorum olayın olurunu söylüyorum yoksa bana giren çıkan bir durum yok 12.000tl sizin paranız

hocam şuan varan aldığımız ürünü 16700₺ den satıyor yani biz 12800₺ den aldık ve gönderdikleri kişilerde var.Herkesi aradılar fiyat yanlış diye sonrada siz satıcısınız die bizim gibi 5-10 kişiye göndermediler.Yani orada yazan gibi 200₺ ürünü 2₺ alma durumu yok.Normal Vatanın yaptığı bir kampanya.Ben Mh ile görüştüm 2 sefer önce fiyat yanlış siparişiniz iptal dediler.Daha sonra ertesi gün aradığımda siz al satçısınız ondan göndermiyeceğiz dediler.Bu kanıya nerden vardınız dedim telefondaki Mh lerine mail adresinizde teknolojimarket var diyor.Siz haklısınız ordaki yazan konuda ama bizler öldü fiyata ürün almadık orda yazan gibi ve firmanın tutumu cidden çok garip herkesi arayıp fiyat yanlış diyip sonra insanlara al sat için almışınız demeleri.Diğer konuda var okursanız birisi Vatan Bilgisayarı arıyor isim felan vermiyor sipariş no vs felan adama telefondaki mhleri al satcısınız siparişiniz iptal olacak diyor.

• Hocam inşallah alırsınız ne diyelim adamlar o kadar kurnaz ki işini her şekil'de döndürüyorlar normalde sizi hukuk departmanının araması ve sipariş hakkın'da teblihte bulunması lazım sizin'de bu teblihi yazılı isteme hakkınız var 14 gün içeirisn'de size yazılı şekil'de beyanda bulunmazlar ise 4077 sayılı tüketicinin korunması kanununun'dan yararlanma hakkınız oluyor ama adamlar o kadar herşeyi kılıfına uyduruyorlar ki sizlere şans bırakmıyorlar benim gönlüm sizlerin ürünleri almanızdan yana 12.000tl de verseniz 2000tl'de verseniz sonuçta siz bir para ödemişsiniz bu onların hatası ise sorumluluk almaları lazım ama Türkiye burası yurt dışın'da olsa size bu ürünü her türlü gönderirlerdi hatta bir de özür dilerlerdi

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Al Sat yapanlara zaten ürün satmasınlar bence Vatan Bilgisayar sonuna kadar haklıdır.

sağolun hocam güzel temennileriniz için.Ben küçük bir esnafım hocam yani elimizden geldiğince müşteri memnuniyet için herşeyi yapıyoruz.Bahsettiğimiz firma Türkiye'nin Elektronik mağaza dediğimizde en önde gelen firmalarından Vatan Bilgisayardan bahsediyoruz yaptıkları tutarsızlık ve Al-Satçısınız diyip itamda bulunmaları beni üzdü.Ortada hiçbirşey yokken ben Batan Bilgisayardan sadece Msi 6900xt ekran kartı aldım onuda kullanıyorum miningtr.Nerden anladınız al-Sat yapacağımı diyorum mail adresinizde teknolojimarket var diyor.Mail adresi almak çok zor birşey zaten pasaportla alınıyor kimse alamıyorya.Neyse artık başvurumu yaptım hem şikayetvara hemde Tüketici Hakem Heyetine bakalım ne sonuç çıkıcak

Evet haklisiniz yaziyormus :) Ancak orada yazan sonucta bizim durumdan cok cok farkli burada hemfikirizdir sanirim. 200₺ yerine 2₺ yazilmasindan bahsetmis.

16.500₺ lik urune 12.800₺ yazilmasi vatanbilgisayari hakli cikartmaz. Neyse zaten bazilarina gonderim yapmis, gondermedikleri thh ile sonucu soyleyecektir.

• Arkadaşlar benim sipariş kargoya verildi. Dün konuya attığım resmi kanıt olarak kullanın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.