Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR - CASPER I5 NOTEBOOK 915TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat bence çok iyi. Marka takıntısı olmayanlar kaçırmasın. Bu özellikteki bir laptop bu fiyata zor.

CASPER NOTEBOOK CORE İ5-1.7GHZ-4GB DDR3-500+32 GB -14"-INTEL-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cnvba3317v-notebook-core-i5-17ghz-4gb-ddr3-500+32-gb--14-intel-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65650#allImages

• Daha notebook'u soğutamayan casper ultrabook'u hiç soğutamaz.Almadan önce 2 kere düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Haziran 2013; 10:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Daha notebook'u soğutamayan casper ultrabook'u hiç soğutamaz.Almadan önce 2 kere düşünün.
    Aynen yıllar önce İ5li Casper aldım Bin pişmanım Casper altın olsa birdaha almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanxxx

Aynen yıllar önce İ5li Casper aldım Bin pişmanım Casper altın olsa birdaha almam.

Alıntıları Göster
    işçiliğin ve teknik desteğin rezalet olduğu bir firma casper. iki kere düşünün. regal olsa çok daha iyi oyle soyleyeyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

işçiliğin ve teknik desteğin rezalet olduğu bir firma casper. iki kere düşünün. regal olsa çok daha iyi oyle soyleyeyım.

Alıntıları Göster
    aman arkadaşım, uzak dur. sakın diyorum, gözünü seveyim.
    daha kötüsü yok.
    alırsan da en kısa sürede kulaklarımızı çınlatırsın zaten, yine ısındı kapattı kendini diye.
    (rezalet ötesi kasa kalitesini söylemiyorum bile bkz; trackpad, klavye, kasa boyasının sökülmesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

aman arkadaşım, uzak dur. sakın diyorum, gözünü seveyim.
    daha kötüsü yok.
    alırsan da en kısa sürede kulaklarımızı çınlatırsın zaten, yine ısındı kapattı kendini diye.
    (rezalet ötesi kasa kalitesini söylemiyorum bile bkz; trackpad, klavye, kasa boyasının sökülmesi)

Alıntıları Göster
    Burda ki bütün olumsuz yorumlara katılıyorum bir kere daha düşünün hatta hiç almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Burda ki bütün olumsuz yorumlara katılıyorum bir kere daha düşünün hatta hiç almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Alıntıları Göster
    lınmayacak 2 markadan biridir, diğeri de exper dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen07

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eğer ısınmasından korkuyorsanız işlemciye dikkat edin bu modelde kullanılan pek ısınan bir model değil, ben kullanıyorum Dell dizüstünde, fan pek çalışmıyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Arkadaşlar eğer ısınmasından korkuyorsanız işlemciye dikkat edin bu modelde kullanılan pek ısınan bir model değil, ben kullanıyorum Dell dizüstünde, fan pek çalışmıyor bile.

Alıntıları Göster
    Aklı olan casper notebook almaz 1 senede kasa elinizde kalır çatır çutur
  • quote:

exper bu konuda tartışılmaz 1.
  • Teknik servise rezalet falan denilmiş kasa elinizde kalır falan ama 5yil Once laptop almıştık garanti süresi varken 3 kere anakart,LCD ekran (piksel hatasından) DVD rw ve bataryası icin garantiye yolladım ve hepsini onardılar garanti süresi bittiğinden beri Bi dahada bozulmadı ısınmasından yakınmış arkadaslar var ısınmadan laptop mu car
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeotrop

Teknik servise rezalet falan denilmiş kasa elinizde kalır falan ama 5yil Once laptop almıştık garanti süresi varken 3 kere anakart,LCD ekran (piksel hatasından) DVD rw ve bataryası icin garantiye yolladım ve hepsini onardılar garanti süresi bittiğinden beri Bi dahada bozulmadı ısınmasından yakınmış arkadaslar var ısınmadan laptop mu car
    Adam gibi makine olsa 3 kere anakartı değiştirilmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Adam gibi makine olsa 3 kere anakartı değiştirilmezdi.
    hem vatan hem casper

• quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

hem vatan hem casper

Alıntıları Göster
    CASPER Mİ?

• bu alemde kral asus taş gibi makina ben bozdukça o düzeliyor tavsiye ederim
  • quote:

Teknik servise rezalet falan denilmiş kasa elinizde kalır falan ama 5yil Once laptop almıştık garanti süresi varken 3 kere anakart,LCD ekran (piksel hatasından) DVD rw ve bataryası icin garantiye yolladım ve hepsini onardılar garanti süresi bittiğinden beri Bi dahada bozulmadı ısınmasından yakınmış arkadaslar var ısınmadan laptop mu car

kardeş sana teknik servisin müslüman şubesi denk gelmiş herhalde bizim burdaki servis 5 dakkalık işe 3 saat sürer diyo, ne yaptın diyincede öyle bir sayıyor ki sanırsın bilgisayarı baştan yaratmış 2 yılda 3 kere anakarttan 1 kere ekrandan 1kere dvd rom dan servise gitmek, senin de başına gelenler gösteriyor ki, casper alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: baracus

quote:

exper bu konuda tartışılmaz 1.

bence hp en kötü firmadır
  • quote:

quote:

kardeş sana teknik servisin müslüman şubesi denk gelmiş herhalde bizim burdaki servis 5 dakkalık işe 3 saat sürer diyo, ne yaptın diyincede öyle bir sayıyor ki sanırsın bilgisayarı baştan yaratmış 2 yılda 3 kere anakarttan 1 kere ekrandan 1kere dvd rom dan servise gitmek, senin de başına gelenler gösteriyor ki, casper alınmaz

En azından kullanıcı hatası vs bahane edipte geri iade etmediler hem biliyoruzki Elektronik eşya şans işidir yarında bozulabilir 5,6 yil hiç bozulmayadabilir bunda casperin sucu Neki

• quote:

quote:

quote:

En azından kullanıcı hatası vs bahane edipte geri iade etmediler hem biliyoruzki Elektronik eşya şans işidir yarında bozulabilir 5,6 yil hiç bozulmayadabilir bunda casperin sucu Neki

Alıntıları Göster
    Birkaç yıl önce arızalanan casper laptopumu servise verdim. Yaptık dediklerinde teslim almaya gittiğimde bir baktım ki hiçbirşey yapamamışlar. Birde 30 tl ücret istediler garantili cihazdan :))) Ne ücreti bu dediğimde ise sözde virüsleri temizlemişler :))))

Hanımefendi içtiğiniz birşey dokunmadı demi size , sıfır format atarak verdim cihazı size , internete bile girmedim ne virüsünden bahsediyorsunuz diyince duraksadı. Ama ben o tartışmayı yaparken yan tarafımda kasasını servise bırakan kişiyede aynı cevabı veren ve 35 TL işlem ücreti alan gişe görevlisini görünce hah bunlar her önüne geleneni düdüklemeye çalışıyorlar dedim. Bi saniye beklermisin genel merkezini arıyorum dedim ve kapının önüne çıktım. Telefon elimde konuşurken laptopu çantasına koymuşlar ve buyrun beyfendi ücret almıyacağız sizden dediler. Sanki ben vericektim diyincede suratıma baktılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.