Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'dan UZAK DURUN!!! Vatan'dan Asus Laptop Alacaklar İçeri 2.edit geldi SONUÇLANDI.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kesinlikle önermiyorum uzak durun vatandan çok pişman olursunuz. Piyasada vatandan 300-400 ucuza satan çok daha iyi hizmet veren siteler var onları araştırın. Ebrarbilgiaayar , sadecenotebook felan iyi hizmet veriyorlar müşteriyle ilgililer diye biliyorum.Pcdepo batmış galiba zaten :D başka da aklımda yok. Dell almanızı öneririm Gtx960m li bi modeli vardı 3500 lerde geziyordu en son. Teknik servisi de harikaymış. Lenovo almadım daha önce ama internette onun da teknik servisi hakkında eleştiri var baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

Bilgilendirme olsun diye yazıyorum yazdığımdan %100 eminim

Samsung telefonunu mağazadan bakarak kontrol ederek aldım sorun 3-5 gün sonra çıktı 11. Gün felan götürdüm.olmadı heyetle halloldu

Şu şekilde oluyor mağaza internet farketmeksizin aldığımoz üründe 1 ay içinde kusur çıkıyorsa iade yada değişim yapmakla yükümlüler.

Sana tavsiyem: Git bu yasayı söyle 1 ay içinde alılan üründe arıza felan değiştiriyormusunuz yada para iade ediyormusunuz sorum bariz çünkü

Deki değiştirmediğiniz taktirde ben bu ürünü alıp 6 ay paşa paşa kullanıp 6 ayın sonunda paramı kuruşu kuruşuna sizden geri alıcam üstünde 300-400 lira gibi ceza da ödeyeceksiniz devlete.

Al eline heyetten bi kağıt doldur evde öyle git direk
    Bilirkişi incelemesi oluyor çok bariz görünen bişi %100 çıkar benim telde çok hafif bi pembelik vardı beyaz renkte telin sağ altında Bilirkişi beni aradı az bişey var gibi ben yazıyorum al paranı dedi bu şekilde gelişti

Anladım hocam cevabınız için çok teşekkür ederim birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim böylece bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımız da faydalanır.

1-Ürünüm bilirkişide mi kalıyor nasıl oluyor ?
    2-Habire laptopu ordan oraya taşımam gerekiyor mu?Form doldurabilmek için hakem heyetine götürmem gerekiyor mu nasıl oluyor?
    3-Yarın vatan bilgisayara laptopu götürmeden gitsem böle böyle bikaç gün önce gelmiştim değişim vermemiştiniz tutanak tutulmasını istiyorum desem.Bunu tüketici hakem heyetine versem işime yarar mı?
    4-İnternette bazı kaynaklarda mahkeme olduğu yazıyor mahkemeye felan mı çıkıyoruz nasıl oluyor , bilirkişiye ücret ödüyormuşuz onu alıp mahkemeye felan getiriyormuşuz bunlar gerekli mi? ben çalışmıyorum etmiyorum altımda arabam yok üniversite okuyorum.
    5-Aldığım ürün 3000 üstü bu durumda ilçe hakem heyetine gidebilir miyim yoksa il hakem heyetine mi gitmem gerekir?
    6-Son olarak internette 1-2 yıl sonra sonuçlandığı yazıyor.Yaklaşık olarak iade almam ne kadar sürer?

1:Tüketici hakem heyetine gidiyorsunuz şikayetçi olduğunuz firmayı durumu içeren bi form dolduruyorsunuz bu vatan bilgisayar oluyor aldığın yer servisi yazamazsın.İletişim bilgilerini vs yazıyorsun.2-3 ay sonra sana ptt ile ön karar geliyor.

Şu şekilde oluyor.Şikayetinizin incelemesinde değerllendirilmesinde bilirkişi incelemesi yapılması uygun görülmüştür vs vs.Altta adres veriyorlar.Ben bursadaydım (Elektrik mühendisleri odası diye bi yer varmış telefonu oraya bırakmıştım.(bu 3 ay ön karar çıkmasını beklerken laptopu kullanıyorsunuz sizde kalıyor.O adrese götürüyorsunuz 7-10 gün kalıyor vermeden evvel sorunu bi kağıda bilir kişiye basitce tarif ediyorsunuz şurda çizik var vs vs. .Sonra sizi çağırıyorlar incelemesi bitti gelip alabilirsiniz diye.Alıyorsunuz laptopu 2 3 ay daha kullanınca
    karar cıkmış oluyor 6 max süresi var zaten benimki 5 ay da karar çıkmıştı toplam 5 ay ilk baştaki süre dahil.

2 Ben telefonu bi kere bilirkişi götürdüm bi kere aldım 2 kez taşımş oldm yani.Sizde öyle 2 kez taşıcaksınız sadece.Tüketici hakem heyetine başvururken yanınızda götürmenize hiç gerek yok ordakiler form doldururturup işleme alıyor sadece.

3 Geri almadığına dair tutanak tutturabilirseniz iyi olur.Ben servis raporunu bırakmıştım hakem heyetine geri almadıklarına dair.

4 Bilirkişi incelemesi sonucu karar lehinize cıktı diyelim.Ama firma itiraz etti ozaman mahkeme oluyor.Ama şöyle bi durum var o banka tipi şeylerde oluyor,bilirkişi incelemesine itiraz edilmiyormuş zaten.Samsunga itiraz edicekmisiniz diye sormuştum.( bilirkişi incelemesinin nesine itiraz edelim demişlerdi,bilirkişi incelemelerine itiraz olmuyormuş.Ki sizinki benim sorunumdan 10 kat daha bariz bişey:D. İşin oraya gitme ihtimali % 0001 bile değil.

5 İL HAKEME GİTCEKSİN İLÇE o rakama bakmıyor .netten fiyat aralığına bakabilirsin zatende 2500 tllik şey için il e gittim ben 7 ay kadar önceydi bu dediğim

6: 1 2 yıl değil 6 ay içinde sonuçlandırmak zorundalar.Adamlar bilirkişi raporuna itiraz eder mahkemeye giderse oraya uzayabiliyor,ki bilirkişiye itiraz olmuyor.Adam zaten teknisyen ki sizinkide bariz bi hata. Bilirkişi sadece sorunun tüketici kaynaklı mı üretici kaynaklı mı olduğuna bakar zaten.

Sonuçlandığında 15 gün itiraz hakları var o süre dolunca parayı iade etmek zorundalar 15 gün hiç gitme akıllarına getirme yasal süre dolunca git paranı istemeye.Vermezlerse icra takibi başlatıyorsun ki buda kararı bi yere götürüyon memur avukat bişi tutmuyon 7 gün içinde alıyor onlar senin hesabına yatırıyor.

Kazandığında 250 300 lira bi harç ödüyorlar rakama göre snnkinde 300 400 lira ceza öderler devlete
    Sen kaybedersen senin yerine bakanlık ödüyor.
    Senin cebinden bişey çıkmıyor

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Hocam allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim klavyenize elinize sağlık.Herkes için çok faydalı olur bu bilgiler...

Şimdi vatan bilgisayara tutanak tutturmaya gideceğim hocam laptopu yanımda götürmem şart mı?
    Son olarak ödemeyi 9 taksit + nakit olarak yapmıştım . O süre zarfına kadar biter cihazın ödemeleri . Bana 9 taksit şeklinde mi karta yatıracak nakit verdiğimi de nakit olarak mı geri iade ediyor.İşin açıkçası iade istemiyorum direkt değişim istiyorum.hakem heyetine başvurduğumda illa iade kararımı çıkıyor değişim çıkmıyor mu?İade işini pek karıştırmak istemiyorum direkt sorunsuz bir laptop ile değişim yapıp bir daha alışveriş yapmamak üzere vatandan uzak durmak istiyorum.

@Trakyacus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 16 Haziran 2016; 14:13:54 >
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bence bi alın laptopu öyle gidin iyi niyetli olun ama buna mecbur kaldım gibisinden yürüyün.
    Ödeme kısmını inanın bilmiyorum ben tek çekim almıştım, tek parça olarak iade aldm .

Hakam heyeti formda talep kısmı var , değişim onarma iade diye birini seçiyorsunuz.Ama azcık ufkunuzu açmaya calısayım.

6 ay sonra para iadesi alsanız aynı laptopun 1060m li yeni ekran kartlı versiyonu satışta olacak ve muhtemelen 50 100 lira oynasada aynı fiyata satışta olacak.
    şiddetle tavsiye olunur ki paranızı alın o zamana belki yeni modeli bile cıkar başka markanın çıkar asusun çıkar.Yeni özelliklerle güncellemiş olurusunuz.

Ha illa bu laptop diyorsanız 4300 e mi aldınız şimdi parayı iade alın 6 ay sonra aynı laptopu 3500 e alırsınız zaten fiyatı düşüyor :D 800 lira da cebinize kalır

• quote:

Bence bi alın laptopu öyle gidin iyi niyetli olun ama buna mecbur kaldım gibisinden yürüyün.
    Ödeme kısmını inanın bilmiyorum ben tek çekim almıştım, tek parça olarak iade aldm .

Hakam heyeti formda talep kısmı var , değişim onarma iade diye birini seçiyorsunuz.Ama azcık ufkunuzu açmaya calısayım.

6 ay sonra para iadesi alsanız aynı laptopun 1060m li yeni ekran kartlı versiyonu satışta olacak ve muhtemelen 50 100 lira oynasada aynı fiyata satışta olacak.
    şiddetle tavsiye olunur ki paranızı alın o zamana belki yeni modeli bile cıkar başka markanın çıkar asusun çıkar.Yeni özelliklerle güncellemiş olurusunuz.

Ha illa bu laptop diyorsanız 4300 e mi aldınız şimdi parayı iade alın 6 ay sonra aynı laptopu 3500 e alırsınız zaten fiyatı düşüyor :D 800 lira da cebinize kalır

Hocam eline koluna sağlık yardımcı olmak ne kelime , bütün sorularımı detaylı bir şekilde cevapladınız çok teşekkür ederim.

Şimdi detaylı bir araştırma yaptım hocam vatan bilgisayar , genelde tüketici hakem heyeti kararlarına karşı çıkıyormuş habire oyalıyormuş .Adamın biri 3 senedir uğraşıyormuş internette biz satıcı firmayız probleminizi ithalatçı / distribütor firma veya servis ile halletmeniz gerekiyor diyormuş işte böyle o.. bir firma bu afedersiniz ama yine çok sinirlendim. Bana da değişim istediğimde kabul edilmeyince , çirkeflik yapınca böyle demişlerdi. Şimdi bunlar kabul etmeyecek icraya vermeye felan uğraşacağım ve tüm bunlar benim en önemli proje çizdiğim hiç vaktim olmayan üniversite dönemime denk gelecek.Bu ülkeye de böyle firmaya da lanet olsun.

Galiba en temizi cihazı 1 sene böyle kullanıp seneye servise verip ekranı değiştirtmek ve bi daha vatandan uzak durmak.

Örnek verecek olursam :

http://forum.donanimhaber.com/m_108102487/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_107716810/tm.htm

En basitinden bu linklerde bile Vatan Bilgisayar'ın tüketici hakem heyeti kararına karşı çıktığı için insanlar sinir stres olmuş vakitlerinden olmuşlar yazık değil mi ya.

Siz iade aldığınız ürününüzü hangi FİRMA dan almıştınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 16 Haziran 2016; 16:02:03 >

Eyvallah hocam sağ olasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RapperKabus

Eyvallah hocam sağ olasın :)

Siz de saolun hocam
  • quote:

quote:

Hocam eline koluna sağlık yardımcı olmak ne kelime , bütün sorularımı detaylı bir şekilde cevapladınız çok teşekkür ederim.

Şimdi detaylı bir araştırma yaptım hocam vatan bilgisayar , genelde tüketici hakem heyeti kararlarına karşı çıkıyormuş habire oyalıyormuş .Adamın biri 3 senedir uğraşıyormuş internette biz satıcı firmayız probleminizi ithalatçı / distribütor firma veya servis ile halletmeniz gerekiyor diyormuş işte böyle o.. bir firma bu afedersiniz ama yine çok sinirlendim. Bana da değişim istediğimde kabul edilmeyince , çirkeflik yapınca böyle demişlerdi. Şimdi bunlar kabul etmeyecek icraya vermeye felan uğraşacağım ve tüm bunlar benim en önemli proje çizdiğim hiç vaktim olmayan üniversite dönemime denk gelecek.Bu ülkeye de böyle firmaya da lanet olsun.

Galiba en temizi cihazı 1 sene böyle kullanıp seneye servise verip ekranı değiştirtmek ve bi daha vatandan uzak durmak.

Örnek verecek olursam :

En basitinden bu linklerde bile Vatan Bilgisayar'ın tüketici hakem heyeti kararına karşı çıktığı için insanlar sinir stres olmuş vakitlerinden olmuşlar yazık değil mi ya.

Detel. Google yazınca çıkar resmi samsung bayisi avmlerde o var

Dediğim gibi 6 ay da. 7-8 gün telefonsuz kalmıştım

İlk linkteki adam acı çekmiş resmen he altta yorumlarda hemen alanda var şans işi
    Şahsen ben yapardım zor bi süreç değil

O adamınkiler başka tabi

• quote:

quote:

quote:

Örnek verecek olursam :

Detel. Google yazınca çıkar resmi samsung bayisi avmlerde o var

Dediğim gibi 6 ay da. 7-8 gün telefonsuz kalmıştım

İlk linkteki adam acı çekmiş resmen he altta yorumlarda hemen alanda var şans işi
    Şahsen ben yapardım zor bi süreç değil

O adamınkiler başka tabi

Saolun hocam Pazartesi gidip başvurayım ozaman ,hocam şart değil ise başvurmak için , vatana tekrar gidip tutanak tutturmakla uğraşmayacağım.Pazartesi direkt tüketici il hakem heyetine gideyim eminönündeki 2016 yılı itibari ile 3480 liraya kadar olan aletlere bakıyormuş il hakem heyeti.Ben cihazı 3450 ye almıştım kaybedecek birşeyim yok gideyim başvurayım.Önceki laptopumun sorunlu oldugunu değişim çıktığını bunun da sorunlu oldugunu vs. herşeyi kağıda dökeyim vereyim.

Yanımda neler götürmem gerekiyor? bir tek fatura fotokopisi yeterli mi?

Forma ek olarak yazmam gereken birşey var mı önereceğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 16 Haziran 2016; 17:40:17 >

2. götürüşünüzde almadıklarına dair tutanak gerekiyor diye biliyorum ama gene gidince sorursunuz detaylı

laptopun seri nosu fln gerekebilir ben telefonun imesini yazmıştım

kağıdı doldurdum. Almadıklarına dair servis raporlarını götürdüm verdim servis raporları şarttı diye biliyorum raporda sorun bulunamamıştır yazıyordu bende.,

sizdede ona benzer bişey yazmalı tabi tüketici hakem heyeti tel no var mesai saatlerinde arayın detaylı sorun ben aradığım bi kadın çıkmıştı baya bi yardımcı olmştu
  • quote:

2. götürüşünüzde almadıklarına dair tutanak gerekiyor diye biliyorum ama gene gidince sorursunuz detaylı

laptopun seri nosu fln gerekebilir ben telefonun imesini yazmıştım

kağıdı doldurdum. Almadıklarına dair servis raporlarını götürdüm verdim servis raporları şarttı diye biliyorum raporda sorun bulunamamıştır yazıyordu bende.,

sizdede ona benzer bişey yazmalı tabi tüketici hakem heyeti tel no var mesai saatlerinde arayın detaylı sorun ben aradığım bi kadın çıkmıştı baya bi yardımcı olmştu

Çok teşekkür ederim tekrardan hocam.Cihazı paketledim güzel , faturanın fotokopisini felan koydum .Yarın vatana uğramadan direkt servise gidip derdimi anlatıp elden vereceğim cihazı. Değiştirmezlerse de o raporla birlikte il tüketici hakem heyetine gideceğim , vatanı şikayet edeceğim . Sonucu buradan yazarım size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 16 Haziran 2016; 23:09:14 >

• Bende vatana hiç güvenmiyorum teşhir olan cihazları sıfır gibi satıyor yok abi yok guvenecegimiz bir yer yok en iyisi yurtdisindan almak sıfır kutu diyorlar inanmiyorum teknosasi vatani hepsi bunu yapıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Bende vatana hiç güvenmiyorum teşhir olan cihazları sıfır gibi satıyor yok abi yok guvenecegimiz bir yer yok en iyisi yurtdisindan almak sıfır kutu diyorlar inanmiyorum teknosasi vatani hepsi bunu yapıyor !

Öyleler hocam , cihazı servise verdim bu saatten sonra kurtarırsa servis kurtarır beni. Umarım değişim çıkar ve bu sefer sorunsuz bi laptop alırım .ondan sonra ömür boyu vatandan uzak duracagım. 3 5 fazla verdim vatandan aldım bi sorun çıkarsa yardımcı olurlar diye ama müşteri memnuniyeti 0 , 10 tane ürün satıyorsa 5 tanesi doa ürün . 2. Aldığım laptopun da sorunlu çıkması bana bunu aklıma getiriyor açıkçası . Gidin daha ucuza internetteki daha küçük firmalardan alın isim yapmış , daha memnun kalırsınız.

• Sorunlu cihaz denk gelme olayı tamamen şans işi. Ben aynı bilgisayarı ebrar dan almıstım. Sürekli donuyordu daha 1 ay olmamıştı. Ebrar a sorduğumda değişim için servis raporu gerekir demişti. Bende servise gönderdim ve değişim raporu çıktı. 2 gün önce yeni pc geldi ama kullanmaya başlayamadım kıbrısta oldğum için. Temmuz basında denıycem. İşallah bunsağlam çıkar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

Sorunlu cihaz denk gelme olayı tamamen şans işi. Ben aynı bilgisayarı ebrar dan almıstım. Sürekli donuyordu daha 1 ay olmamıştı. Ebrar a sorduğumda değişim için servis raporu gerekir demişti. Bende servise gönderdim ve değişim raporu çıktı. 2 gün önce yeni pc geldi ama kullanmaya başlayamadım kıbrısta oldğum için. Temmuz basında denıycem. İşallah bunsağlam çıkar...

Biz de zaten bu tarz sorunları cihazlarda servis raporuyla vs. Ugrastırmasın gözle görülen bir hata varsa değiştirilsin diye güvenip 3 5 kuruş fazla verip vatandan alıyoruz. Adama gösteriyorum noktayı evet diye panel sıkıntılı gibi diyor ona rağmen illa servise göndercez diyor ozaman benim vatanı tercih etmem için bi sebep yok bana hiç yardımcı olmayacaksa müşteri hizmetleri. O yüzden bundan sonra 400 500 daha ucuZa satan ebrar ya da onun gibi sitelerden alacağım.

• Bende de Asus N550JV vardı. 14.06.2016 tarihinde garantisi bitiyordu ve o gün ekranda ki beyaz lekeden dolayı Teknoser'e yolladım (teleservis daha önce laptobun kasasını kırmıştı.Teleservis dışında serviste yapılmasını istedim). 1hafta sonra onarımının mümkün olmamasından dolayı değişim raporu yolladılar.Bu olaya çok şaşırdım bir yandan da çok üzüldüm.Çünkü laptobumun 5400rpm lik hddsi dışında her şeyinden çok memnunum. Araştırmalarıma göre üretimden kalktığı için zorunlu olarak ya hediye çeki ya da para iadesi verecekler. Ama ben aynı üründen istiyorum araştırdığımda da aynı ürünün benzeri n551 ya da 552. Bunları bana ek ücret karşılığında verecekler büyük ihtimal ben ücret ödemeden bu haktan yararlanamıyor muyum? Böyle saçma iş mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Bende de Asus N550JV vardı. 14.06.2016 tarihinde garantisi bitiyordu ve o gün ekranda ki beyaz lekeden dolayı Teknoser'e yolladım (teleservis daha önce laptobun kasasını kırmıştı.Teleservis dışında serviste yapılmasını istedim). 1hafta sonra onarımının mümkün olmamasından dolayı değişim raporu yolladılar.Bu olaya çok şaşırdım bir yandan da çok üzüldüm.Çünkü laptobumun 5400rpm lik hddsi dışında her şeyinden çok memnunum. Araştırmalarıma göre üretimden kalktığı için zorunlu olarak ya hediye çeki ya da para iadesi verecekler. Ama ben aynı üründen istiyorum araştırdığımda da aynı ürünün benzeri n551 ya da 552. Bunları bana ek ücret karşılığında verecekler büyük ihtimal ben ücret ödemeden bu haktan yararlanamıyor muyum? Böyle saçma iş mi olur

Hocam ürünü vatan dan mı almıştınız ? Faturanızda yazan tutarla şuan piyasada satılan N551 modelleri arasında ne kadar fiyat farkı var ? Normalde üretimden kalktığı için size bir üst modeli vermek zorunda aldığınız yer ama vatansa muhtemelen vermeyecektir ve aradaki farkı ödemeniz istenecektir , kötü bir durum gerçekten

• Ürünün üretimi yok diye bir üst model verme zorunluluğunda olan taraf ürünün üretici firması yani Asustur. Satıcı firma değil. Bu tarz durumlarda üretici firma üstüne sorumluluk biner ve size ya ürünün misli veya bir üst modeliyle değişim yapmaları ya da para iadesi vermeleri gerekir ki bu durumda zaten üstüne düşeni yapıp para iadesi vermiş. Şanslısınız ki ürün fiyatını iade etmişler. Genelde üretici firmalar bu durumda arayıp başka bir model göndermeyi teklif ederler.

• Konuyu ve yorumları teker teker okudum. Yanlış anlaşılmasın ne vatanda çalışıyorum ne de onun sempatizanıyım fakat cok gereksiz ve fazla yermeler mevcut. İlk olarak şu menteşe açıklığından gireyim. Sorunlu ürün konusuna birşey demiyorum tamamiyle vatanın sorunu daha doğrusu vatanın bile degil neticede o ürünler satıcı firmaya kapalı kutu olarak gelmekte ve kutulari açma yetkileri bulunmamakta ki bu durumda suçlu taraf tamamiyle ürünü paketleyen yani distrübütör firmadır. Ama sizde o ürünü 14 gün boyunca kullanmaya devam ettiyseniz birazda suç sizde. Devlet seni koruyor zaten ilk 14 gün içerisinde koşulsuz değiştirme hakkın mevcut. Proje işlerin olduğundan ürünü götüremediğinden bahsetmişsin. Ne yazıkki bu durumda suçlu taraf vatan değil. Diğer bir söylediğiniz leke mevzusuda ne yazıkki adamlar biz büyük firmayiz müşterilerinizi uğraştırmayalım diyecekleri yerde uğraşıyorlar ki bu gerçekten vahim bir durum. Yani hal böyle olacaksa vatandan veya ordan burdan almanın hiçbir farkı yok. Hatta ben sadecenotebook müşteri hizmetlerini cok beğeniyorum sonuna kadar tavsiye edebilirim. Ayrıca aklınızda bulunsun iade mevzularindada tekrar sorun yaşamamak için ilk 14 gün içerisinde mağazadan iade değil kargo üstünden yine uzaktan iade-değişim işlemlerinizi yapmanızı tavsiye ederim. En fazla kaybedeceğiniz vakit 1 hafta olacaktır. buda daha sonra boşuna satıcılarla muhattap olmaktan sizi koruyacaktır. Ama ne olursa olsun 14 günü geçirmeyin veya geçecekse bile 14 gün içerisinde arayın ve iade talebinde bulunun. 14 gün içerisinde haber verdiğiniz koşulda iadeniz geçerli olacaktır.

• Servis konusunada değinmek isterim. Ürünü sizden alırlarken üzerinde bulunan çizik kırık vs forma yazıyorlar zaten. Siz yinede garanti olmasi için ürünün temsilci önünde birde fotoğrafını çekin. Sonrasında tamir tamamlandığında önce ürünü elinize alıp iyice inceleyin içinize sinerse sonra formu imzalayın ki bu sizin en doğal hakkınız. Eğer üründe extra bir darbe var ise kesinlikle formu imzalamayın ve teslim almayın. Çünkü sonrasında aynı ürünü ben böyle aldım diye getirdiğinizde kullanıcı hatası deyip sıyrılmaları çok basit.Bu yüzden biraz uyanık olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 29 Haziran 2016; 16:06:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.