Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'dan UZAK DURUN!!! Vatan'dan Asus Laptop Alacaklar İçeri 2.edit geldi SONUÇLANDI.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Helal olsun hakkınızı sonuna kadar aramışsiniz. Pcdepo dan dolandirilip hala gerekli basvurulari yapmayan bazı zengin arkadaşlarımız gibi yapmamışsiniz.

Saolun hocam teşekkür ederim , 3 ay sürdü ama iyi ki uğraşmışım , inat ettim doğru düzgün defosuz olan bir tanesini almak için . Sonuçta para kolay kazanılmıyor ve az para vermiyoruz bu aletlere , dolayısıyla parasını ödediğim alet sıfır olarak mağazadan alıyorum kusursuz olmalı , eğer defolu alet alacaksam zaten giderim doa ürün satan yerlerden 700-800 tl daha ucuza alırım . Pcdepo'dan ücretini ödediği halde laptopu gönderilmeyen arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum çünkü firma batmıştı , o arkadaşlar mahkemeye vs. verecekti hocam sonuçlandı mı?
  • Kesinlikle haklisin hocam.Ben paramı aldim fakat dava hala devam ediyor. 4 duruşmaya gün verildi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Kesinlikle haklisin hocam.Ben paramı aldim fakat dava hala devam ediyor. 4 duruşmaya gün verildi bakalım.

Anladım hocam , çok geçmiş olsun size de. Firma bence kendi kendini bitirdi , asus f/p notebooklarını komik fiyatlardan veriyordu en son.. Umarım dava lehinize sonuçlanır hocam. Saygılarımla...
  • eyv hocam saygılar...
  • ASUS N551VW laptobum 1 hafta önce elime ulaştı. İlk deneyimlerime göre biraz anlatayım. Ekran son üstte hafif bir ışık sızması var. Ölü pixel yok. Bİlgisayar gayet hızlı özellikle ilk açılışı 6 7 sn diyebilirim. Oyunlarda da tek fan olmasına rağmen beklediğim performansı aldım. fakat oyunlarda fan sesi biraz rahatsız edecek şekilde artıyor. 1 haftadır kullanmama rağmen laptobun yanında gelen sonicmaster subwoofer i kırdım. subwooferin jak girişi kırıldı. çok dandik bi malzemeden yapmışlar 1 düşmede kırıldı. söyleyeceklerim bu kadar hayırlı bayramlar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmangram

ASUS N551VW laptobum 1 hafta önce elime ulaştı. İlk deneyimlerime göre biraz anlatayım. Ekran son üstte hafif bir ışık sızması var. Ölü pixel yok. Bİlgisayar gayet hızlı özellikle ilk açılışı 6 7 sn diyebilirim. Oyunlarda da tek fan olmasına rağmen beklediğim performansı aldım. fakat oyunlarda fan sesi biraz rahatsız edecek şekilde artıyor. 1 haftadır kullanmama rağmen laptobun yanında gelen sonicmaster subwoofer i kırdım. subwooferin jak girişi kırıldı. çok dandik bi malzemeden yapmışlar 1 düşmede kırıldı. söyleyeceklerim bu kadar hayırlı bayramlar şimdiden.

Hayırlı olsun hocam öncelikle , birşey sormak istiyorum oyunlarda sıcaklıklar kaçlarda dolaşıyor HW Monitor ile bir kontrol edebilir misiniz? Ve hangi oyunu kaç dakika oynadığınızda sıcaklık o seviyelere geliyor?

• Güncel

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    hocam biraz geç cevap verdim kusura bakma, dediğin programı kurup ölçmeye üşendim açıkcası fakat pc de cod mmw3 oynadığım zaman hissedilir bir sıcaklık artışı oluyor fan sesinda baya bi artış oluyor, bu açıdan değerlendirecek olursak bilgisayar beni sıcaklık açısından tatmin etmedi diyebilirim. biraz amatörce bir yorum oldu idare edersin artık, iyi forumlar...
  • Hocam başlıkta Vatan'ı görür görmez anladım,çok geçmiş olsun en basit şeyde bile yapıyorlar size yaptıklarını,adamlar için fiyatı,müşterisi bile önemli değil yani :D
  • Böyle işler başıma gelmediği için şanslıyım galiba Büyük mağazalarda çalışanlar daha insancıl davranıyor sanırsam. 1 Telefon 1 tablet almıştım 1 sene önce teknosa'dan. İkisi de bozuk çıkmıştı. Birisinin wifisi diğerinin bataryası çalışmıyordu. Müsait olmadığım için 1 hafta sonra getirebilmiştim. Ben hiçbirşey demeden değişim yaptılar
  • Şuan vatan çalışanları uyarıda bulunuyor ASUS ile ilgili. Menteşe sorunu filan var diye ASUS alırken dikkat edin.
  • Hocam çok geçmiş olsun.İyi bir Laptop aslında ama böyle sorunlar olabilmekte.Vatan Bilgisayar'ın ise bir halt olmadığını bu yaptığı terbiyesizliklerinden anlamış olduk bir kere daha.

Ben de Laptop alacam ama bakalım.N11 falanda tek çekim kabul etmiyor kredi kartından.

• Ben vatandan aldigim g550jk nin nokta tusunun yerine virgül baskılı tuş koydular diye degisim yaptırmıştım ve herhangi bir sorun cikarmamislardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok uzun yazilmis okumadim ama vatan veya baskasi onlar uretici deil sadece al sat yapiyo pc sorunluysa bu asusun sorunudur ben vatandan hp laptop almistim almaz olaydim 2 yil olmadan bozuldu parayla yaptirdim oda bozuldu çöp oldu resmen hp almayin kesinlikle asusa gelince sonraki aldigim asus oldu almaz olaydim oda 1.5 yilda bozuldu suan hic açılmıyor sarj bile almıyor garantiye gondermistim klavyede vida darbesi var diye klavye ucreti istediler temizlik icin icini acmistim yanlış vida takmışım uzun gelince ust kasada mercimekten küçük cikinti yaptı bu yüzden klavye ucreti ve iscilik istediler sonra arizasini yapariz dediler tuketici haklarina verdim bilirkişi red verdi icini acmissin diye halbuki koruma etiketi bile yok asus açabilirsiniz ama zarar vermeyin garanti disi kalir dedi kısacası farzedelim tusun biri cikti yada kasada hafif catlak var sen batarya bozuldu diye gondersen önce kasa klavye ucretini istiyorlar sonra arizasini yapıyorlar saçmalık suan leptop yatiyo ucretli yaptıracam asusta sınıfta kaldi aldigim iki leptopta sorunlu modellermis megerse

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.