şimdi kampanya 2.157 TL gördüğünüz gibi. Ama benim anlamadığım bunlar internete özel kampanyalar mı yoksa mağazalarda da aynı fiyata alabiliyor muyuz?
upladım
mağazayla aynı fiyat.ben de aldım 2-3 gün önce.hatta internetten sipariş versen bile kargoyu beklemeden ilindeki mağazadan alabiliyosun(stoğu varsa). asya card için 10 taksit mağazadan olmuyormuş.adamlar benim adıma üyelik açtı.siparişi internetten verdik.sonra mağazadaki stoktan aldım.
Zaten sipariş verdikten sonra ödeme şekli kısmı gelince şu karta bu fiyat şeklinde görüceksiniz hocam. Tek çekim o indirimli fiyat oluyor yani alabiliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: crazyofc1
mağazayla aynı fiyat.ben de aldım 2-3 gün önce.hatta internetten sipariş versen bile kargoyu beklemeden ilindeki mağazadan alabiliyosun(stoğu varsa). asya card için 10 taksit mağazadan olmuyormuş.adamlar benim adıma üyelik açtı.siparişi internetten verdik.sonra mağazadaki stoktan aldım.
burayı incelemeni tavsiye ederim + ekran kartı olsun işlemci olsun msiden daha iyidir + bakabilirsin : ;))
lunhker
kullanıcısına yanıt
650m 660m den daha mı iyi off kafam karıştı
quote:
Orijinalden alıntı: eskiden
650m sli ekran kartı var lenovo y500 de + yani 2 tane 650m ekran kartı . + biraz forumu okurmusun yolladığım + daha sonra istersen konuda açabilirsin lenoyo yerine + soruştur az benim demek istediğim o : ))
quote:
Orijinalden alıntı: lunhker
quote:
Orijinalden alıntı: eskiden
650m sli ekran kartı var lenovo y500 de + yani 2 tane 650m ekran kartı . + biraz forumu okurmusun yolladığım + daha sonra istersen konuda açabilirsin lenoyo yerine + soruştur az benim demek istediğim o : ))
tamam teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme