Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Garanti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22.09.2012 tarihinde vatan bilgisayardan toshiba L855-13L markalı bilgisayarı aldım.Ama işte gel gelelim ki ben garanti belgesinin yerini bulamıyorum ve bilgisayar ısınarak kapanmaya başladı bugün vatan bilgisayarı aradım çıkan bayan ablamız bana fatura garanti belgesi yerine geçmez dedi.Yani ben şimdi garanti belgesini bulamıyorum diye fatura olmasına rağmen bilgisayarım garantiden çıkmış mı oluyor yaptıramayacak mıyım yani kafayı yedim.

• faturanın kesinlikle tek başına yeteceğini düşünüyorum. bence bi şansınızı deneyin
  • Evet telefondan oyle diyorlar ama magazada fatura olunca sikinti cikmiyor.
    Zaten hic olmadi direk toshibanin kendi servisine verirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler :)
  • Ana sistemi aradıysanız böyle sallarlar hepte şubede yardımcı olurlar.eski bir çalışanı olarak söylüyorum.
  • Direk toshiba müşteri hizmetleri ile irtibata geçin yardımcı olacaklardır. Daha önce garanti kaydı yaptırdıysanız fatura istemiyorlar vede garanti belgesine gerek yok aracı firmayı aradan çıkararak toshiba ile irtibata geçebilirsiniz 212 340 60 80

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertFd

Arkadaşlar 22.09.2012 tarihinde vatan bilgisayardan toshiba L855-13L markalı bilgisayarı aldım.Ama işte gel gelelim ki ben garanti belgesinin yerini bulamıyorum ve bilgisayar ısınarak kapanmaya başladı bugün vatan bilgisayarı aradım çıkan bayan ablamız bana fatura garanti belgesi yerine geçmez dedi.Yani ben şimdi garanti belgesini bulamıyorum diye fatura olmasına rağmen bilgisayarım garantiden çıkmış mı oluyor yaptıramayacak mıyım yani kafayı yedim.

TNB Bilgisayar Sistemleri A.S.
    Adres; Burhanniye Mah.Nehset Bey sok. Üsküdar 34676, Istanbul, Türkiye
    Telefon +90 216 422 40 50
    Faks +90 216 422 55 20

Serviste seri numarasından bakarlar. fatura da yanına olursa sıkıntı olmaz. kargo ile göndereceksen de fotokopisini gönder aslı sende kalsın. sıkıntı yaşamazsın. servislik bi durumda Vatana götürmen zaman kaybı, gerek yok..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konun açılmasından 2 hafta geçmiş ne yaptınız bilmiyorum.
    2 hafta önce benimde vatandan aldığım bilgisayarım bozulmuştu. Bilgisayarı İstanbul'dan Topkapı Vatan dan almıştım. Bilgisayarın bütün kağıtları Kırklareli de evdeydi. Bende Bursadayım. Bilgisayarı götürerek belki garantiye alırlar diye şansımı denedim. Görevli bayana yanımda hiçbir evrak yok dedim. Sorun değil dedi. İsmimi aldı ve bilgisayarda bütün bilgiler çıktı. Ve hemen bilgisayarı aldılar. Üstelik ne kutusunu ne bilgisayarın kablosunu istediler. Sadece bilgisayarı aldılar. Fatura. garanti belgesi vs. belge istemediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.