B450'de bile stock OC yapılıyor, B560'larda yapılamıyor. Cidden zora savunuyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayar i3 10100f Sepette 899TL (2. sayfa)
-
-
Arkadaşım 25 yıldır sektörden haberdarım içerisindeyim intel çipsetlerin henüz sorun çıkardığını görmedim körü körüne savunmuyoruz. AMD ne zaman neydi ki ? Yıllarca millete kötü malı iteklediler hala gelmişsiniz intelin fiyat konusundan bahsediyorsunuz. Sektörü yıllardır ayakta tutan markadır intel.
Neyse sizinle daha fazla bu konuyu tartışmayacağım çünkü anlamayacaksınız.
-
Amd olmasa intel 10 yil onceki teknolojileri 5 yil sonraki fiyattan satmaya devam ederdi.. bu arada intelin ilk pentium macerasi ve cache belleksiz uretilen celeron fiyaskolarinida unutmadik..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakın sizin probleminiz de bu. Ben neyden bahsediyorum siz neyden misal. İntel'in chipsetini savunuyorum diyorum siz bana celeron diyorsunuz. Lütfen bana cevap vermeye uğraşmayın artık çünkü bende anlamıyorum son mesajımdır.
-
Intel reg olan bayanin ped degistermesi gibi chipset degistirmesini savunacak bi sen kalmissin.bu musteri kerizleme taktigi degil de nedir. amd ryzen 1 de cikardigi chipsetle 5 6 sene sonra cikan zen 3 lere bile destek verdi.. amd ve intel sisremleri 386 sx ten beri kullanirim.. kullandigim degistirdigim islemci sayisi senin yasindan fazladir.. chipset olayina gelince artik modern islemciler bellek kontrolcuyu icinde tasiyor , grafik karti , nvme ssd yada pcie 4 5 gibi yuksek veri hizi gerektiren kontrolculerde islemciye tasindi.. yani chipset dediginiz kuzey koprusu artik yok oldu diyebiliriz.. hangi olmayan chipset sorunundan bahsediyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 14 Haziran 2022; 22:16:3 >
İmza kaşe mühür.
Beyler konuyu kapatsanız. Öne çıkıyor, millet işlemci yine 900 e mi satılıyor zannediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam 900 sanıp geldim :)
5-6 sefer oldu. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X