Şimdi Ara

vatan bilgisayar indirim günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok merak ettigim bi konu var internetten ben bir bilgisayar hazırladım bütçeyi biraz aştım ama vatanda sanırım indirim günleri oluyor o günler ne zaman bilgisi olan var mı ve ne kadar etkiler o indirim şimdiden çok saolun

• Falch F kullanıcısına yanıt
    Artık öyle indirim günleri olmuyor. İnternete Özel ibareli ürünlerde olursa bir şeyler oluyor. Bunun dışında bir ürünün fiyatı genellikle 10 - 15 liradan fazla oynamıyor.

Ayrıca eskiden de indirim yoktu aslında. 750 liralık ürünü 1.000 lira diye gösterip sözde % 25 indirimle 750 liraya, yani piyasa fiyatına satıyorlardı. Çok nadir de olsa bazı ürünlerde ara sıra kayda değer indirim oluyor; bunları araştırıp bulmak da tüketicinin becerisine ve şansına kalmış...
  • anladım çok saolun peki bu internete özel indirimlerle gerçek fiyatı arasında cok fark oluyor mu çünkü benim 1 parça internete özel yazıyor gittigimde bayi ye cok sorun cıkar mı
    Üründen ürüne değişir. Benim başıma bir kez geldi; 300 lira iken mağaza fiyatı 370 çıktı.

Müşteri hizmetlerinden gideceğiniz mağazada o ürünün ne kadar liraya satıldığını öğrenebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam hafta içi saat 18:00'e kadar 444 56 56 numarasından ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Artık öyle indirim günleri olmuyor. İnternete Özel ibareli ürünlerde olursa bir şeyler oluyor. Bunun dışında bir ürünün fiyatı genellikle 10 - 15 liradan fazla oynamıyor.

Ayrıca eskiden de indirim yoktu aslında. 750 liralık ürünü 1.000 lira diye gösterip sözde % 25 indirimle 750 liraya, yani piyasa fiyatına satıyorlardı. Çok nadir de olsa bazı ürünlerde ara sıra kayda değer indirim oluyor; bunları araştırıp bulmak da tüketicinin becerisine ve şansına kalmış...

Hocam internetteki fiyatlar haftasonu geçerli oluyor diye duydum.

Not:internete özel fiyatlar değil normal fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazaya gidip mağaza müdürü ile pazrlık edip internete fiyatına ürünleri aldıklarını söyleyenler var
  • çok teşekkür ederim saolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Falch,

Rica ederim.

torata90,

Nasıl yani hocam; mağazada mı geçerli oluyor demek istediniz?
  • quote:

Üründen ürüne değişir. Benim başıma bir kez geldi; 300 lira iken mağaza fiyatı 370 çıktı.

Müşteri hizmetlerinden gideceğiniz mağazada o ürünün ne kadar liraya satıldığını öğrenebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam hafta içi saat 18:00'e kadar 444 56 56 numarasından ulaşabilirsiniz.

o numaraya ulaşmak için en az 1 saat beklersiniz. haberiniz olsun.

ayrıca;

"vatan bilgisayarın internet sitesinden sakın hiçbirşey almayın sürünürsünüz.

1. sipariş verdikten sonra takip edemiyorsunuz 6 aydır sistemleri bozuk yada bilinçli olarak kapalı.
    2. müşteri hizmetlerine ulaşmak için günün hangi saati olursa olsun en az 50 dk beklersiniz.
    3. siparişi iptal etmeye kalkarsanız 1 aydan önce mümkün değil para iadesi alamazsınız.

hepsini tek tek yaşadım. 2 yıl önceye kadar mükemmel sistemleri vardı sorunsuzdu ama şimdi çok kötü bir durumda."

bu mesajı içinde "vatan bilgisayar" geçen her konuya yazıyorum ben pişman oldum başkası aynısını yaşamasın..

• tertero T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun; ancak sırf sizin başınızdan böyle bir şey geçti diye her konuya bunu yazmanıza gerek yok. Başlık açıp memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz.

Daha da önemlisi genelleme yapmanıza gerek yok. Zira benim başıma müşteri hizmetlerinde 50 dakika bekleme gibi bir durum hiç gelmedi. Bu durumda müşteri hizmetlerine ulaşmak çok hızlı anlamına gelmiyor. Tıpkı sizin geç ulaşmanızdan ötürü yavaş anlamına gelmeyeceği gibi.
  • quote:

Öncelikle geçmiş olsun; ancak sırf sizin başınızdan böyle bir şey geçti diye her konuya bunu yazmanıza gerek yok. Başlık açıp memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz.

Daha da önemlisi genelleme yapmanıza gerek yok. Zira benim başıma müşteri hizmetlerinde 50 dakika bekleme gibi bir durum hiç gelmedi. Bu durumda müşteri hizmetlerine ulaşmak çok hızlı anlamına gelmiyor. Tıpkı sizin geç ulaşmanızdan ötürü yavaş anlamına gelmeyeceği gibi.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/vatan-bilgisayar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.