< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 28 Mart 2019; 18:50:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 28 Mart 2019; 18:50:58 > |
Ben bir müşteri olarak size güvenmişim faturamı teslim aldıktan sonra incelememişim sizin bu yaptığınız müşteriyi aptal yerine koymaktır, kazıklamaktır, dolandırmaktır!
Hocam üzgünüm ama bu dolandırmak değil. Bazı atmler bile para üstünüzü sayarak alın diyorken sizin faturaya bakmamanız kendi hatanız. Edit: Markayı ya da olayı savunmuyorum. Yine dediğimi tekrarlamış olacağım ama Türkiye'de yaşıyoruz markalar vs uyanık müşterinin de uyanık olması gerekiyor. O fatura, fiş neyse o gün kontrol edilseydi olay ortaya çıkardı. Cümleye başlarken dolandırılmak değil yazmışım o yüzden ınsanlar beni hırsızlığı savunuyorum gibi algılamış ama dediğim müşteri de uyanık olmalı güvendim vs demek bir şey değiştirmiyor. |
dawras demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Ne yani faturaya bakmayana ne geçirirlerse kardır normaldir öyle mi? Farkederse sileriz farketmezse yaşadık. Güzel düşünce hocam
|
Kusura bakmayında garanti cart curt geçiyorum.vatan bilgisayardan da eşya alınmaz yani özellikle laptop hiç alınmaz hangi laptopu alıcaksan 2k fazla koyuyorlar bildiğin teknolojiden ve piyasadan anlamayan milleti dolandırma merkezi
|
Faturaya bakmayacak kadar zenginsin sanırım?
|
Arkadaşlar konunun takipçisiyim lütfen her okuyan 1 oy versin konu anasayfaya taşınsın ve daha çok kişi bilgilensin istiyorum.
|
Marketten sakız bile alsan fişine bak.
|
Hocam bu acı tecrübe sayesinde artık her zaman faturaları incelersiniz. Teknosa da aynısını yapıyor televizyon almıştık tutturdular bir garanti bir garanti diye. Paspasçısına kadar al iyidir şöyledir böyledir deyip durdular.
Almadık tabi 2 yıl garantisi var zaten sorun olursa en kötü thk’dan alırım tanıdık var deyip sadece televizyonu alıp çıktık. Nitekim ürün hatalı çıktı servis elemanları gelip incelemel için götürdüler 5 gün sonra değişim raporunu verdiler aynı şubeden yenisini aldık ve bu sefer kasadakilere dedim ki “ Bu garantiden değişti hani ilgilenmezdiler” dedik ve çıktık. Bundan sonraki tüm fişlerinize bakarsınız artık. Vatan bilgisayar suçlu ama sizde bilinçli tüketici değildiniz bugüne kadar tabi. |
Hırsızın hiç mi suçu yok? Arkadaş %10 hatalıysa, firma %90 hatalı bu olayda. Üzücü olan da bu gibi soygunları toplum olarak kanıksayıp normalleştirmemiz. Güven toplumu olmaktan o kadar uzaktayız ki..
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 30 Mart 2019; 1:0:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 28 Mart 2019; 18:28:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 28 Mart 2019; 18:30:53 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|