Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi 2 haftadır nerede?O kadar kişi fatura örneği istiyor ama adamın umrunda değil.
    Açmış konuyu gitmiş.
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    Bu senin soyledigin olayi yaklasik 5 sene once sistemi ilk cikardiklarinda calisiyordum vatanda. Yapilan dolandiricilik ama calisan mecbur yapmak zorunda kaliyo. Evet prim herkese veriliyo. Calisan 3 5 tl, urune gore 20tl gibi rakamlar aliyo. Bunun pesine dusenler var ama biz tenezzul etmezdik. Ugrasmaya degmez. Mudurler asiri baski yapiyo. Onlara yuzde ciddi bir rakam dusse de asil kazanci bolge mudurleri yaliyo. Asil durum bundan ibaret.
    Calisanin yaptigi seyi hakli bulmuyorum ama sana farki hissettirmeden bunu yapmasi mecbur oldugundandir. Her hafta toplantida bunun stresini yasiyo cunku. Adamin beynini yikiyolar.
    Garantinin işe yaradigiyla alakali suphelerim var. Sartlarini dikkatli okuyunca hic tatmin edici degildi. Sadece 2 sene garanti sonrasinda gecerli oluyo ve fabrika hatasinda donus yapiyorlar. E zaten 2 sene kullanan adam bunun fabrika hatasi mi kalir demez mi. İlk bir sene kasko veriliyodu. Bu da haklari gizli olmak sartiyla belirli durumlarda cihazin yuzde 60ini karsiliyorlardi. Bu durum degisti mi bilmiyorum.
    Sonuca bakarsak benden daha bilgili olanlar vardir ama bence çok saçma ise yaramayan bir uygulama. Gidin orjinan markanin magazasindan alin ordan garanti uzatin. O daha mantikli. Taseron firmadan garanti mi olur.
    Birde teknosanin garanti sistemini bilmiyorum. Orasinin vatandan daha iyi olabilir. Arastirmak lazim ve genelde ismini daha cok duyuyorum. Sonucta ben pimpirikli birisiyim ve dikkatli kullanirim. Garantisi olmayan aldigim telefonumu bile 5 senesini devirdi tas gibi. Garanti olmasa da olur dusuncesindeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.