Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef ülkemizde sadece vatan değil envai çeşit marka hile hurda peşinde yazık yazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral, vatan vs rekabet kurulu raporlarında ne olduğu ortaya çıkan firmalardan alışveriş yapın, sonra da gelip burada konu açın. Ne diyelim ki...
  • Adam bir alışveriş yapmış ve mağdur edilmiş. Bu çakallık baştan yapılmayacak asıl. Etik olmadığını öğreteceksin. Bizim aldığımız her şeyi faturada hesaplamamıza gerek kalmayacak bir ticaret ahlakı olacak ülkede. Bunları istemek yerine, adamı faturaya bakmadı, didik didik incelemedi diye suçlu bulanlar olmuş resmen.
  • Keyifli garantiye müşteri imza atmadığı sürece garanti yapmış sayılmaz.daha önce arkadaş telefon alırken yapılan işlemi gördüm.faturaya ekle, bitti diye bir şey yok.konu sahibi konuyu açıp kaçmış.yazdığı hiç inandırıcı değil.bir belge göstermemiş,sorulara cevap vermemiş.

• Şikayetvar da bir çok kişi aynı şeyi yazmış. Neden ceza vs almıyor satış temsilcileri? Toplanıp dava açın tüm mağdurlar

• dawras kullanıcısına yanıt
    uyanıklık değil dolandırıcılık. çok boş mesaj atmışsınız beğenenler olmuş bide. utanıyorum sizden

• vatan pc en son sanırım 7-8 sene olmuştur en son alış verişim , 3 liralık ürünü 6-7 liraya satıyorlar yazık günah. İnternetten birçok sitede daha ucuza bulabiyorsunuz artık alternatif çok.
  • Marketten leblebi ketçap meyve suyu alır gibi teknoloji alışverişi mi yapılır? Para çok demek ki faturayı incelemeden cart diye ödüyor. Ben piyasa fiyatı ve indirim araştırmadan tek bir teknoloji ürünü almış değilim. Hem adam bir hizmet karşılığında para almış, karşılığı olmayan bir para değil. Özellikle beyaz eşyada fazla para vererek garanti uzatmak son derece mantıklı birşey. Cahilce açılmış bir konu, çünkü neye para ödediğini bilmeden para ödemiş, sonrada ağlıyor vay başıma gelenler diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Marketten leblebi ketçap meyve suyu alır gibi teknoloji alışverişi mi yapılır? Para çok demek ki faturayı incelemeden cart diye ödüyor. Ben piyasa fiyatı ve indirim araştırmadan tek bir teknoloji ürünü almış değilim. Hem adam bir hizmet karşılığında para almış, karşılığı olmayan bir para değil. Özellikle beyaz eşyada fazla para vererek garanti uzatmak son derece mantıklı birşey. Cahilce açılmış bir konu, çünkü neye para ödediğini bilmeden para ödemiş, sonrada ağlıyor vay başıma gelenler diye.
    yukarıda dediğim senin içinde geçerli sana şöyle bi firma falan haşırt diye bişey alırken soksa da aynı konuyu sen açıp bi tarafımızla gülsek 0.5 iq lu velet seni
  • müşteriler ip cambazı mı her attığı adıma dikkat etsin güzel kardeşim, ne demek firmalar uyanık müşteri de olsun. en uyanık olan hırsızlar o zaman para vermeden alıyorlar böyle saçmalık olur mu. müşteri aldığını düşündüğü şeyi alır firmanın ittirdiği malı değil. az bişi hakkınızı ararken zeka ve uyanıklık kasmayın bu işler o işler değil müşteri alışverişini rahatça yapamazsa bir daha gelmez bu aslında firmaya zarar verir. en sonunda da müşteri haklı çıkar YANİ BİZLER.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan kendisi icin keyifli !. Vatandas icin keyfi ! pardon KAZIK ! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 30 Mart 2019; 13:6:13 >
  • Hocam olayı savunmuyorum, haklısınız da o keyifli garantiyi verirken size bir de kitapçık doldurtuyorlar. Üstünde de kabak gibi keyifli garanti yazıyor.

Bariz, bilerek ve görerek almışsınız. Faturada görmedim diye bir olay söz konusu olamaz. Eğer ki belge doldurmadıysanız zaten hatalı satış var, öyle ya da böyle işlem yapılır.

• "Keyifli Garanti dedikleri şey diye çalışan çocuk bize müdürler zorla verdirtiyorlar"

Yakın bir arkadaşım çalışıyor konunun linkini attım. Garanti uzatmanın dışında ilk yıl ürüne kasko oluyormuş bu şekilde. Telefon falan ilk sene içinde kırılırsa vs. ücretsiz tamir oluyor vs diyor. Bunun dışında o da baskı olduğunu söylüyor keyifli garanti satışı konusunda, hatta mağazalar arası aylık yarışma oluyormuş öyle söyledi. Bunun sebebi de bölge müdürleri arasındaki rekabet diyor. Kimin bölgesi daha iyi satacak vs. diye rekabet çok oluyor diyor. Kendisi yapmıyormuş ama müşteriyi yıldırana kadar satmaya çalışıyoruz alsın diye çok uğraşıyoruz diyor. Bir de şube belirtmenizde fayda var hocam en azından insanlar daha temkinli yaklaşırlar özellikle o şubeye karşı.
  • Konu sahibi nerdesin. Atmisin ortaya ithami gitmissin. Su faturanin suretini bi goster bakalim. Eger dedigin gibiyse hakliyken haksiz duruma dusuyorsun.
    Ek garanti yapmak icin musteriye ayri sozlesme cikartilip imzalatiliyor. Dedigin gibi 8-9 parca urunde garanti varsa bunlari yapmasi abartisiz yarim saat 45 dk surer.

• 2011-2014 yılları arasında çalışmıştım vatanda. O zamanlar böyle şeyler yoktu daha sonra çıkmış demek. Zorla satıyorlar diye bir durum yok ister alır istemezsen almazsın. Ayrıca kafalarına gore satamazlar evrak doldurulması gerekiyor ve sizin imzanıza gerek var imzadan sonra o evraklarda size veriliyor. Herşey usulüne göredir. Sizin dediginiz olay bankaların vade farkı almasıdır. Eskisi gibi değil artık banka ile anlaşmaları. Hepsi vade farkı koyuyor maalesef. Ama inter ette daha uygun fiyata satılıyor ürünler. Ben eski vatan çalışanı olarak kesinlikle gidipte vatandan aynı ürünü bin tl fazla verip almam. Uyandım artık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 30 Mart 2019; 14:54:9 >
  • Vatan bu fiyat politikası ve kafayla zaten çok yakında Bimeks gibi olur. Mediamarktlar tıklım tıklım Vatan da anca millet öyle boş boş geziyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.