Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldığım suyun kasadaki fiyatıyla fişteki fiyatını bile karşılaştırıyorum. adam yüzlerce liralık alışveriş yapmış ne kasaya giderken toplamı hesaplamış ne de faturaya bakmış.

İlginç.
  • öne çıkardım

127 beğeni alan en saçma yorum seçilmeli atm ile örnek vermek düşündürücü
  • Marketten 1 kurusluk sakiz alirken bile fise bakacan ben bakiyorum.ne kaybedersin ? Kimseye guvenme kart sliplerine bile.bak fazla ceker 100 tl cekmek var 1000 tl cekmek var yasal hakkin karsindaki babanin oglu degil onun kaybi olmaz her zaman bakacan utanma cekinme kimse darda kaldiginda sana para as ekmek vermiyor acimasiz olacaksin bu devirde p.c olacaksin onu anladim insanlar.iyi niyetten anlamiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu birçok firma gerek sanal gerekse mağaza ortamında uzun süredir yapıyor. Siz ürünü sepete eklediğinizde 4-5 adımda herşeye"ileri,ileri" diyerek ödeme ekranına gidiyorsanız o fiyakalı bannerlarla süslenmiş içerikleri okuyun, bakın bakalım ekstra fiyat bindiriyorlar mı ? Uyanık olmak gerek. Ama konu sahibine üzüldüm gerçekten onun yerinde biz de olabilirdik. Hepimiz insanız sonuçta benim de gözümde kaçabilirdi. Ekstra olarak bu konuda bizi bilgilendirdiği için değerli DH ailesi adına kendisine teşekkürü borç bilirim.
  • Faturayı kasadan Keyifli geçirmişler
  • 4 - 5 parca alicam Bin küsur hesap oduyecegim. Faturaya bakmiycam. Abi kusura bakma ya sen enayisin. Yada paran çok.

Vatan Bilgisayar da zaten yakaladiklarina veriyor o garantiyi. Baktı Sesi soluğu çıkmıyor. Daya faturayı.

Bu yaptıkları evet hoş değil ama sende biraz uyanık ol abi.
    Hirsiz evi soyup sogana cevirsin. Ama sende kapıyı açık birak.
    Ondan sonra vay malım çalındı.

Neyse artık mouse bozuldukca garantiye gonderirsiniz artık 🤭

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBC886F5C

öne çıkardım

127 beğeni alan en saçma yorum seçilmeli atm ile örnek vermek düşündürücü
    Mesela saçmalık nedir açıklayın yazıp gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Adam bir alışveriş yapmış ve mağdur edilmiş. Bu çakallık baştan yapılmayacak asıl. Etik olmadığını öğreteceksin. Bizim aldığımız her şeyi faturada hesaplamamıza gerek kalmayacak bir ticaret ahlakı olacak ülkede. Bunları istemek yerine, adamı faturaya bakmadı, didik didik incelemedi diye suçlu bulanlar olmuş resmen.
    Sen faturaya bakıp şikayet etmedikçe işlerin düzeleceğine inanıyor isen iyi bir utopyadasın.

Gelişmiş ülkelerde faturayı da kaldırsınlar nasıl olsa geçiren yok ya orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

uyanıklık değil dolandırıcılık. çok boş mesaj atmışsınız beğenenler olmuş bide. utanıyorum sizden
    Bizde sizden utandık. tüketici olmayı kuralları kanunları sorumluluğu bilmeden sallamakta moda olmuş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Konu sahibi nerdesin. Atmisin ortaya ithami gitmissin. Su faturanin suretini bi goster bakalim. Eger dedigin gibiyse hakliyken haksiz duruma dusuyorsun.
    Ek garanti yapmak icin musteriye ayri sozlesme cikartilip imzalatiliyor. Dedigin gibi 8-9 parca urunde garanti varsa bunlari yapmasi abartisiz yarim saat 45 dk surer.
    Atmış kuyuya taş bizde birbirimizi yiyoruz. Hele buna balıklama dalan sazanlar da var.
  • korkusuzkahraman86 K kullanıcısına yanıt
    açıklaması yapılmış
    önceki yazılanları anlıyarak oku sonra yaz

edit
    tek mesajda herkese cevap verebilecekken post kasma çabanıda anlıyabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBC886F5C -- 30 Mart 2019; 18:19:28 >
  • Yıl olmuş 2019 hala daha Vatan'dan kazıklanan insan kaldı mı gerçekten ?
  • Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nasreddin hoca hikayelerini 3 yaşına kadar öğrenmen lazımdı geçmiş olsun bu yaşına kadar öğrenememişsen. yorum yapma ehliyeti gelmeli
  • Buradaki detay şudur örneğin ürün 5000 tl size dediler ki 900 tl lik keyifli garanti hediye. Ürünü 4100 tl yapar 900 garanti eklerler. Ileride para iadesi değişim vs oldum mu 4100 tl ye ürünü almış görünürsünüz.

• olay tamamen müşteri yolmak ama seninde hatan faturanı kontrol etmemen..ben 3 tl lık aldıgım seyın bıle faturasını ısterım..taksıcıler bıle isterim.vergi taraı bı yana aldıgım seyı muhakka gormek isterım..
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    O kadar parça ürün alıcam ve faturama bakmıycam ? Gerçi ben zaten o tarz bir alışveriş yaptığımda aldığımın fiyatlarını telefonda toplayarak gidiyorum. Kasada fazla bir şey çıktığında soruyorum. Bu tarz yerlerde çok oluyor ürünün etiketini başkası sanıp alıyorum. Ürünleri bazen yanlış raflara da dizebiliyolar. Vatan bilgisayar ne kadar suçluysa sizde o kadar suçlusunuz. 14gün gibi bir süre zarfında faturanızı incelememek tamamen sizin suçunuz hiç kusura bakmayın. Babana bile güvenemeyeceğin bir devirde Vatan bilgisayara hiç güvenilmez
  • her fatura, fiş,makbuz elinize aldıktan sonra incelenmeli.çok yanlışları öyle düzelttik kasadan ayrılmadan.

bir sürü ıvır zıvır ekleyebiliyorlar,yanlış fiyatlar olabiliyor ya da eksik ürün olabiliyor vs vs vs dikkatli olmak lazım.devir uyanık olma devri.
  • Faturanın içeriğine 8 gün içinde itiraz edilmeli aksi takdirde ispat yükümlülüğü tersine döner. Sizin bunu istemediğinizi siz kanıtlamanız gerekir. Hakem heyeti tüketiciyi bu konuda belki koruyabilir e devletten ücretsiz dava acabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.