Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Hocam bu acı tecrübe sayesinde artık her zaman faturaları incelersiniz. Teknosa da aynısını yapıyor televizyon almıştık tutturdular bir garanti bir garanti diye. Paspasçısına kadar al iyidir şöyledir böyledir deyip durdular.

Almadık tabi 2 yıl garantisi var zaten sorun olursa en kötü thk’dan alırım tanıdık var deyip sadece televizyonu alıp çıktık.

Nitekim ürün hatalı çıktı servis elemanları gelip incelemel için götürdüler 5 gün sonra değişim raporunu verdiler aynı şubeden yenisini aldık ve bu sefer kasadakilere dedim ki “ Bu garantiden değişti hani ilgilenmezdiler” dedik ve çıktık.

Bundan sonraki tüm fişlerinize bakarsınız artık.

Vatan bilgisayar suçlu ama sizde bilinçli tüketici değildiniz bugüne kadar tabi.
    Teknosa ve vatan sanıyorum aynı kişilerin. Aynı ürünlere aynı zamanda aynı indirimi uyguladıkları son zamanlarda çok dikkatimi çekti. Şimdi bu yazdığınızı görünce iyice kanaat getirdim.

• Vatan, tekelleşmiştir ve rekabet kurulunun buna el atması gerekmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan alışveriş yapmayın arkadaşlar, siz dh lisiniz, kendinize gelin lütfen.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    Mrb canım
  • Hocam yazınızı okumadım k.bakmayın zamanım kısıtlı,ama konu vatan bilgisayarsa inanıyorum.
    Başıma okadar gudubetlik geldiki bu firmadan,doğrudur..
  • Hocam ben zaten perakendecilerden alışveriş yapmıyorum ve onları savunmak amaçlı söylemiyorum ama hata senin bence.

Günümüz Türkiye'sinde satıcıya güvenmek diye bir tabir yok. Ben bana söylenen fiyatı fişte onaylamadan çıkmıyorum o dükkandan. O faturayı kontrol etmeyerek, hele hele 1 ay kontrol etmeyerek en büyük hatayı sen yapmışsın. O adam kurnaz veya dolandırıcı, konu o değil. O adamın görevi seni kazıklamak, senin görevin ise kazıklanmamak. Sen boşluk bırakırsan onlar o boşluğa bile sokarlar.
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    Canım benim yıl olmuş 2019 Vatan'dan ürün alınır mı ?

Aldğım ürünün faturasını prensip olarak kontrol ediyorum
  • İşçi sınıfına güvenmekle hata etmişsin. Çıkarları uğruna yapmayacakları şey yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayin da işin peşine düşmeyerek hakkim haram olsun diyerek işin içinden çıkıyorsanız bi nebze de haketmişsiniz demektir bence. Ben boyle durumlarda ayni gün icerisinde tuketici mahkemesi formu dolduruyorum, işin peşini birakmiyorum. Herkes bilinçli tuketici olsa hakkini arasa böyle bir sey yapmaya da cesaret edemezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye göre ,ciroya göre yapılan bir uygulama veya şube müdürünün kararına göre yapılan bir uygulama heralde
    17.03.2019'da bende yüksek tutarlı bir alışveriş yapmıştım ayrıca kdv indirimide vardı,
    şimdi faturaya baktım öyle bir bedel bulamadım sadece poşet almıştım 25 kuruş o kadar.
    Ayrıca vatan'dan sadece işime gelince alışveriş yaparım normalde pc parçalarını internetten almaya karşıyım
    bu sebeple kdv indirimi gelince gidip daha ucuza alabiliyoruz hemde kendin alıp getiriyorsun eve.
    yoksa vatandan kolay kolay birşey almamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 31 Mart 2019; 10:48:57 >
  • No ss no güven

• Sürekli vatandan alışveriş yapan birisiyim hiçte öyle bir şey yok. Tamamen senin hatan. Güvenmişim etmişim, bakmadım faturaya diye bir şey yok. Sana sormuşlardır illaki sende nasıl anladıysan artık garantin hayırlı olsun. Diyecek başka bir şey yok. Kendi hatanızı başkasında aramayın.
  • 1 ay geçtikten sonra tüketici hakem heyetinden bir şey çıkmaz. Sonuçta adam aldığı ürünü biliyor, kasada fatura çıkartılıyor tamam deyip para ödeniyor. Kısaca Vatan sorduk tamam der geçer. Öyle her şeyi hakem heyetine başvurmakla hak aranmıyor. Az kendimizi de bileceğiz. Burada arkadaşın sıkıntısı aldığı ürünün parasını göre göre ödeyip 1 ay sonra "DOLANDIRICI" demesi.
  • ne hayatlar var be, alırken hiç fiyat hesap etmeden çat diye alıyor.
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    İnsanlık hali değil umursamazlık, rahatlık yaptığınız.
    Laptop aldım demişsiniz + sepette 9-10 ürün oldu. Bu kadar yüksek fiyat tutan ürünleri alırken hesaplama yapmayıp, faturaya bakmama gibi bir rahatlığınız varsa gayet güzel denk gelmiş, eline sağlık onları ekleyen kasiyer arkadaşın, işini yapıyor sonuçta.
    Ben 50TL üzeri birden fazla ürün bile alsam kasaya gitmeden telefonumdan hesabını yapıyorum ona göre ödeme yapıyorum ve denk geldi yanlış etiketleme gibi olaylar da, ben de onlara insanlık dedim geçtim, çok lazım değilse ürünü de almamışımdır.

Kısacası faturaya bakmak şart değil hesabı kendiniz yapabilir ona göre öderdiniz.
  • Bu ülkede bankalar, firmalar, gsm operatörleri, teknoloji marketler dolandırıcı. En büyük örnek Gittigidiyor denen ucube.

Hiçbir denetleme yok. Bu örnekte görüldüğü gibi kelime oyunları, yanlış yazan fiyatlar, araya kaynatılanlar..

Vatan bilgisayarda aynı şekilde senelerdir alışveriş yapmam.

Bu yorumu yazarken Türk Telekom günlük internet paketimden değil aylik internet paketimden yiyor.
    ARTIK ARAYIP UĞRAŞMAYA ÜŞENIYORUM

• migap1 kullanıcısına yanıt
    Yalanlarinizi seveyim... 18 sonunda kampanyadan dell laptop aldim. Piyasada ondan ucuza satan yoktu. Dell herkes satmaz bide trendyol mu ne getirtiyordu.. Bide indirim yapti piyasadaki rn ucuzu oldu... Ha vatan bilgisayarla sonradan da cok ugrastim hic sevmem bu arada ama arada kontrol edip uzumunu yememiz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Yalanlarinizi seveyim... 18 sonunda kampanyadan dell laptop aldim. Piyasada ondan ucuza satan yoktu. Dell herkes satmaz bide trendyol mu ne getirtiyordu.. Bide indirim yapti piyasadaki rn ucuzu oldu... Ha vatan bilgisayarla sonradan da cok ugrastim hic sevmem bu arada ama arada kontrol edip uzumunu yememiz lazim
    Kardeşim bilgisizsin çok bilgi sahibiymişsin gibi insanlara ithamlarda bulunup kendini rezil etme lütfen araştır gel
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.