Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bazı arkadaşlar "bilinçli tüketici" mevzusunu fazlaca firmalar lehine yorumlamış :) Arkadaşlar, elbette faturayı ödediğimiz tutarı kontrol etmekte fayda var, ancak "faturayı kontrol etseydiniz" saçmalığına girersek o zaman bütün firmalar ucundan kenarından cebinizi boşaltır, bunun denetimini kontrolünü yapacaklar bizler değiliz...

Arkadaşlar o zaman çıkarken cebimize fazladan ürün atalım, çıkarken yakalamazlar ise bilinç satıcı olsaydınız mı demek lazım ? :)

Lütfen arkadaşlar, bu yapılan durum kesinlikle etik değildir. Hadi ufak meblağlarla alışveriş yaparsınız gözünüze takılır, ya ben fark edemeyeceğim kadar büyük paralara alışveriş yaparsam ne olacak ? kasanın orada tek tek ürün mü hesaplamak gerekiyor ? Bu kadar güvensiz ticaret ortamı olacaksa hiç gitmeyelim almaya...

Para ne olursa olsun kolay kazanılmıyor arkadaşlar, bu firmaları savunacak elini rahatlatacak mevzuları bari siz dillendirmeyin...
    İlk denetim tüketicinin dir. Cebimize ürün atalım mantığı kadar boş mantık Yok. Atın cikista bip etttimi 10katini alsınlar varmisiniz?

Yorumları nerenizle okuyorsunuz bilemiyorum da kimse vatan haklı demiyor ama kalkipta Bir ayda fisine bakmayıp sonradan laf edilmesi de sacmalik. Hele birde ukalalik Edip fişe mi bakılır Fakir mıyım havası yapması ayrı olay.

Peki sizede soruyorum. Ürün aldınız kasiyer yanlış girmiş almak istediğiniz ürün 150 TL sizden aldılar 90 TL
    Sizde aldırmadiniz çıktınız gittiniz . Aradan Bir ay geçti öylesine fislere bekarken gördünüz ki ürün farklı vatana gidip üstünü odermisiniz?

Yada vatan aradı yanlışlık olmuş ürünun 60 TL eksigi yazılmış parayı getiriniz deseler ya 1ay oldu şimdi mi aklınıza geldi banane kasiyer uyumasay di mi dersiniz?

Birazda kendimizden pay bicelim haaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzkahraman86 -- 29 Mart 2019; 19:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıysan faturayı kontrol edeceksin. Bu senin sorumluluğunda olan bir şey. Ayrıca vermiş oldukları Keyifli Garantinin bir zararını görmedim. Ben telefon ile beraber aldım ve bana 1 hafta içerisinde cayma sürem olduğunu söylediler ayrıca cihazım 2. haftasında kırıldı ve paramın %60'ını çek olarak alıp harcadım. Param çöpe gitmemiş oldu. Dolandırıldığını düşünüyorsan ve haklıysan ilgili mecralara şikayette bulunabilirsin. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Bazı arkadaşlar fişe falan bakman gerekirdi demiş. Yok öyle bir şey. Ne son kullanma tarihine bakma ne de ürünün fişine bakma gibi bir sorumluluğum yok. Nasıl metroda sarı çizgiyi geçtiğim zaman uyarı yiyorum. Neden? Benim kafam çalışmıyor mu güvenlik beni uyarıyor? O an için dalgın olurum , kafam başka bir yerde olur. Aynı durum bunun için de geçerli fiş incelemek benim sorumluluğumda değil yani ben senin hatanı yakaladıktan sonra tek tesellim paramı geri almak mı olacak? O zaman herkes dolandırsın farkeden olursa da parasını geri veririz. Her türlü win durumu var ortada. Kafanızı çalıştırın birazcık.
    Allah rızası için tüketici kanununu okuyun öyle sallayın.

• 8 ay önce fibabanka faizsiz Kredi ile Huawei telefon aldım banada ek paket falan dedi kalsın dedim telefonunu fiyatı neyse aldım faturaya da baktım ekleme birşey yok

• Hocam bence sende de biraz hata var. Ben migros vs gittiğimde sepete attığım herşeyi aşağı yukarı hesaplar öyle geçerim kasaya ve mutlaka fişe göz gezdiririm fazladan ürün eklenmemiş mi vs diye ki sen neredeyse 100 lira fazla ödeme yapmışsın hiç mi dikkatini çekmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin iş aynen peynir meselesine dönmüş. Örneğin marketten X fiyata 1000 gr peynir alıyorsunuz, ama ilerleyen zamanlarda aaa oda ne bir bakmışsınız peynir yine X fiyat ama gramajı 750 gr olmuş. Asıl konuya gelecek olursak; aradaki fiyat farkını da keyifli garanti adı altında sizden sömürmüşler. Tamam ürünler indirimli, fakat bu keyifli garanti zımbırtısını da koyunca indirim sözde olmuş havada kalmış oluyor. Üzülerek söylüyorum, ne yazık ki bu ülkede bir çok firma, müşterilerini kandırmaya ve hatta sömürmeye başladılar. Bu tarz şikayetlerle çok karşılaşmaya başladım. Hocam siz ne yapın edin şikayetvar.com ve firmanın tüm sosyal medyalarında elinizdeki kanıtla bunu dile getirin. Ayrıca aranızda ekşisözlük üyesi varsa bu konuyu dile getirsin.
  • Daha dün vatan mobilden yazıcı aldım. Bugün kutuyu dikkatli inceledim bir sorun yoktu makinede sıfırdı.

• 2008 yılında 1 tv aldım bozuk çıktı 1 sy iade edene kadar paramı iade alana kadar canım çıktı adamlar profesyonel 3 kağıtçı o zaman yemin ettim bir daha da alışveriş yapmadım vatan computer pişmanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86

Allah rızası için tüketici kanununu okuyun öyle sallayın.

Alıntıları Göster
    Siz de var ya Allah aşkına kanun da yazan her şey doğrudur diye bir şey mi var? Benim dediğim daha mantıklı. Ben kendi düşünceme bakarım. Eğer böyle bir şey başıma gelirse kendi kurallarımı uygularım. Bakmam gerekiyormuş da bu kadar ezik olmamak lazım. Sermayeden yana olmam ben.
  • Vatan, Teknosa zaten bunların hepsi aynı renk gamından tıngırdayan firmalar birbirlerinin ikizi..

Yaşadığımız bir örnek öyle çok eski bir tarih falan değil maksimum 2 ay öncedir, gününü dahi hiç unutmam günlerden P.tesi.

Samimi bir arkadaşım masaüstü toplamak istediğini söyleyince kaltık gittik Vatan bilgisayara..

Neyse herşeyi güzelce seçiyoruz, biz söylüyoruz eleman bilgisayarda ekliyor listeye tek tek sonra ne tuttu vs derken eleman gözümüzün önünde çaktırmadan bir tıkla WİN işletim sistemini listeye ekledi.. Eee biz istemiyoruz, hayırdır niye ekledin diye sorunca cevap da neteresan olmuştu, "sistem otomatik ekliyor, MECBUR" manasına gelen cümlelerle bir şeyler zırvaladı 3 sn'lik huzur verici bir sessizliğin ardından o işletim sistemini ekledi o listeye bir şekilde..
    Aldık atımızı vurduk kırbacı, vurduk kırbacı yürü oğlum yürü..

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Eskiden gold bilgisayar varken fiyatları normal di. Hadda yıllarca eşime dostuma pcyi ordan toplamıştım. Ama ne zaman gold bilgisayar kapandı ondan sonra tövbe ettim. Bir daha vatana gitmem diye. Her şeyin fiyatı iki katı. Ve ellerinde sadece son çıkan teknolji ürünleri var. Bilgisayar ve donanım olarak konuşuyorum bu arada diğer ürünleri ile hiç işim olmadı zaten.
    Müşterilere son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satmaya çalışan Gold mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: divisive

Müşterilere son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satmaya çalışan Gold mu ?

Alıntıları Göster
    Ne alaka ? Gold bilgisayardan bahsediyorum ben.

• Hiç değilse müşteri temsilcisi "Keyfi garanti keyfi olarak uyguladığımız bir işlem" falan dememiş
  • Herhangi bir mağazadan kıyafet dışında hiç bir şey satın almam. İnternet denen bişey var. İki tık ile en ucuzunu sorunsuz şekilde kapıma kadar getirtirim.

• Bu vatan bilgisayar çalışanları niye yavuşak ve cahil oldugu halde biliyormuş gibi davranıyorlar.Böyle tipleri özellikle mi alıyorlar ne zaman gitsem farklı farklı insanlar var ama tipler hep aynı millete yalan dolanı söyleyip satmaya calısıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Ne alaka ? Gold bilgisayardan bahsediyorum ben.

Alıntıları Göster
    Aynı Gold tan bahsediyoruz. 😀😀

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.