Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KEYİFLİ GARANTİ Dolandırıcılığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
1
Favori
38.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar vatandan bir çok kez alış veriş yaptım ve hiç bçyle bir geçirme mevzusu ile karşılaşmadım. sadece geçenler de işyerinde oyun oynadıgım için dandik bir mause almıştım. sol yan tuşları aynı görevi gördüğü için degiştirmek istedim. degiştirdiler ama aklınızda olsun bir daha degişim yapmayacagız dediler. bende müşteri kaybedersiniz deyip çıkmıştım.
  • bu yemek yedikten sonra adisyona bakmamak gibi. kalabalık cafe restoranlarda çok sık rastlıyorum o nedenle sürekli kontrol ederim. market alışverişinde bile farketmeden iki kere geçiyor. cebinizden çıkan her kuruş için fiş adisyon fatura kontrol edin. burada iğne çuvaldız atasözü tam uyuyor.

Saygılarımla
  • yakında gumleyecek zaten. magazaların icinde hic urun yok. zamanının bimeks ine benzemiş.hiç ceşit yok artık.
  • 2019 senesinde hala daha Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapıyorsanız yaşadığınız herşey size haktır.
  • 5 yıldır vatan bılgısayardan alışveriş yapmıyorum. Bır kere garantılık işim çıktı, anakartın yenısını vermemek ıcın her turlu pisliği yapmışlardı. O günden sonra gözümden dustu bu fırma.

Bır de servis bolumunde sıramı beklerken, garantıye urun getırenlerın arkasından hakaret edıyordu calısanlar.
  • Aynı olay Teknosa'da benim de başıma gelmişti. Bize sormadan fazladan garanti eklemişler faturaya. Heralde bütün zincir teknoloji marketleri böyle çakallıklar yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenidhuyesi

Tebrikler. Devam et, incelemeye...

Alıntıları Göster
    Ustat sana en buyuk tavsiyem hatta sadece sana degil bütün forumuyelerine ve misafirlerine tavsiyem sakız bile alsanız kesilen fise faturaya soyle bi bakin ve bunu alışkanlık haline getirin. Ciddiyim cok faydasini gorursunuz. Heleki en buyuk tavsiyem her alisverisinizde fis fatura kestirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenidhuyesi

Arkadaşlar konunun takipçisiyim lütfen her okuyan 1 oy versin konu anasayfaya taşınsın ve daha çok kişi bilgilensin istiyorum.
    Aldığın ürünlerin faturasına bakmıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 23:13:18 >
  • Ben tekno marketlerden ürün almayı kestim nerdeyse her istediğimi netten daha ucuza alıyorum. 1500 liralık cep telefonu mağazada 2000 lira 200 liralık lastik 250 gibi neden mağazanın elektriğini kirasını ben ödiyim ki türkiye garantili olduktan sonra netten de alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen aldığım şeylerin fiyatını bilmiyormusun.
  • pm attım hocam keyifli garanti ile ilgili evrak var mı elinizde ?
  • Vatan kadar adi politikalara sahip firma yok. Kazandıkları her kuruş haram zıkkım olsun tez zamanda batsınlar inşallah.

• Keyifli garanti ne diye baktım gerçekten resmen hırsızlıkmış.https://www.vatanbilgisayar.com/keyifli-garanti/

Edit: konuda teknomarketten ucuza ürün bulanlar varmış. 2012’den beri tek bir ucuz ürün görmedim teknosa hariç. Bütün alacağım baktıklarım şeyler hep vatan teknosa ve saire de daha pahalıydı. Burada konular açılırdı yok elektromarkette bimekste ucuz diye google dan çok daha ucuzunu buluyordum oysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 29 Mart 2019; 18:53:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    Laptop alacam faturya bakmayacam kabahatli başkası!!

voovv bu kafa iyi
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Vatandan haftasonu %25 indirimlerle piyasadan daha ucuz ürün alıp da kullandıysan kanser ol..
  • Açtığınız konu için teşekkürler.. bundan böyle vatan bilgisayar benim için bitmiştir.. ayrıca eskiden mavi bilgisayar diye bir marka vardı o geldi aklıma. bi laptop almıştım zamanında ama bana aldığım laptopun bi alt modelini, tipi şekli aynı olsada donanımsal olarak bi tık altı ve yanlış hatırlamıyorsam 300 tl daha ucuz olan modeli göndermişlerdi. hemen arayıp sorduğumda ise, ben yanlışlık oldu demelerini beklerken, sizin aldığınız model stoklarımızda yoktu bizde sizin cihazla aynı donanımlı diye bunu gönderdik diye kafa bulmuşlardı. aradaki fark ne olacak dediğimde ise 2 cihazda zaten aynı biz bunun fiyatını da artırdık zaten deyip kafa bulmada çığır açmışlardı
    sonra gonderdim tabi ama paranın karta iadesi 10 gün filan sürmüştü. aradaki 10 günlük faiz ise indira gandi...

• En son 2010 yada 2012 yıllarıydı bunların %25 kdv indirim günleri oluyordu cumartesi pazar hatırlayan vardır mutlaka ozmn 3000 TL ye bilgisayar toplamıştım en son alışverişim ozmn dı
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    Ben marketten Bir ekmek dahi alsam bakıyorum. Ne benden yana ne onlardan yana hak geçsin.

Geçen Kasiyer eksik yazmış gittim eklettirdim.

Peki tam tersi olsaydı 1ay sonra fişe baktınız aldığınız Bir ürün fiste elinizdekinden farklı bu sebeple 30-60-90 TL eksik ödemişsiniz arayıp benden eksik almışsıniz mi dersiniz.

Yada vatan aradı yanlışlık olmuş ürününüz farklı geçmiş eksik meblayi getiriniz dese 1ay geçmiş şimdi mi aklınıza geldi dermisiniz yoksa götürüp verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Faturaya bakmayacak kadar zenginsin sanırım?
    konunun amacı bu zAten ben öyle anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

Hırsızın hiç mi suçu yok? Arkadaş %10 hatalıysa, firma %90 hatalı bu olayda. Üzücü olan da bu gibi soygunları toplum olarak kanıksayıp normalleştirmemiz. Güven toplumu olmaktan o kadar uzaktayız ki..
    Firma bir kere yaptı bunu baktı kimse ilgilenmiyor devam etti. Ama müşterilerin yüzde 90 i.baksa itiraz etse şikayet etse yapabilir mi?

Firmaları hizzaya getirecek tüketicidir. Aval aval girip aval.aval çıkarsa insan herşeyi ittirirler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.