Şimdi Ara

vatan bilgisayar led tv iade işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ıyı geceler arkadaslar cumartesı gunu Vatan Bilgisayarın Ankara Batıkent magazasından philips marka led tv aldım.Magazada kaldı servıs kendısı getırıp kuracaktı.Pazartesi günü gelip kurulumu yapılacak dediler.Gelmemelerinin yanı sıra aramadılarda.Arkadasım orada çalısıyor aradım kendısını bana arayacaklarını soyledıler dedı.Neyse salı gunu ben aradıf magazayı bugun kesın gelıp kuracaz dedıler fakat yıne ne geldıler ne de gelemıcez dıye aradılar.Dolayısıyla bende sınır oldum ıade etme dusuncesındeyım.Bunu gerceklestırebılırmıyım acaba yoksa sıkıntı yasarmıyım? Yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım.Ürünlerin kutusu falan hıc acılmadı cunku halen servıste tv nın askı aparatı bende sadece onunda kutusu acılmıs degıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twentythree -- 17 Temmuz 2013; 2:15:25 >

• Can alıcı nokta bulur gibi can alıcı konu bulmusum herhalde cevap verecek tek kısı yok ?
  • twentythree T kullanıcısına yanıt
    bu tür şeyler oluyor, bence biraz sabretmekte fayda var. vaktiniz varsa mağazaya bizzat gidip biraz söylenebilirsiniz. Eğer ürünü beğenerek ve araştırarak aldıysanız iade etmeniz çok anlamlı değil. Ama ürünle ilgili kafanızda soru işareti varsa 7 gün içerisinde kanunen kayıtsız şartsız iade etme şansınız var. üstelik kutusu bile açılmamış.
  • Ürünü isteyerek aldım fakat sözlerınde durmadılar.Bugun magazayı aradım ıade edecem dedım tamam dedıler.Bır saat sonra benı arıdılar urunu getırelım ıstermısınız dıye ıstemıyorum dedım ve gıttım ıade ettım sıkıntı yaratmadılar.Sorunum cozulmustur.Önemli olan insanların sözlerınde durmaları duramayacak olacaklarsada haber verip kusura bakmayın demeyı bılmekleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.