Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

hocam optik çıkışla denemedim sistemi 40 liralık sistemlerde bişey bekleme derim ben.

bende eskiden 50 liralık creative a300 mü ne sistem vardı,m910 analogla bile 3 e katlar sesini öyle diyim

hocam ev o kadar küçük ki 9m2 falan ve malum komşular,,, ses izolasyon pek iyi değil evin ama altımızda kimse oturmaması dolayısıyla bas şiddetinin aşağıya inme riski yok bu da artı yönü fakat yukarıya da çıkabilir sonuçta orasını bilemiyorum... O bakımdan kararsız kaldım... benim için sesini çok açmadan bile daha net belirgin aksiyon sahnelerini netliğiyle hissettirsin... dış sesleri ve konuşmaları daha net ayrıştırıp iletsin... Ne dersiniz bu konuda?

Hocam bırakın üst katı.Bu sistemle son ses 3.katı bile rahatsız edersiniz. filmlerde çok iyi sesi,sizi tatmin eder ..

ben full HD Rush (2013) filmini izledim demin, araç motor sesleri felan çok iyiydi.

++Bütçe sıkıntınız yoksa alın hocam, sonuçta 200 liralık bir sistemi yarı fiyatına alıyorsunuz ve uzun süre kullanacaksınız. 40-50 liralık sistemlerle bir değil bu sistem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 30 Mayıs 2014; 16:58:21 >

• quote:

quote:

quote:

hocam optik çıkışla denemedim sistemi 40 liralık sistemlerde bişey bekleme derim ben.

bende eskiden 50 liralık creative a300 mü ne sistem vardı,m910 analogla bile 3 e katlar sesini öyle diyim

hocam ev o kadar küçük ki 9m2 falan ve malum komşular,,, ses izolasyon pek iyi değil evin ama altımızda kimse oturmaması dolayısıyla bas şiddetinin aşağıya inme riski yok bu da artı yönü fakat yukarıya da çıkabilir sonuçta orasını bilemiyorum... O bakımdan kararsız kaldım... benim için sesini çok açmadan bile daha net belirgin aksiyon sahnelerini netliğiyle hissettirsin... dış sesleri ve konuşmaları daha net ayrıştırıp iletsin... Ne dersiniz bu konuda?

Hocam bırakın üst katı.Bu sistemle son ses 3.katı bile rahatsız edersiniz. filmlerde çok iyi sesi,sizi tatmin eder ..

ben full HD Rush (2013) filmini izledim demin, araç motor sesleri felan çok iyiydi.

++Bütçe sıkıntınız yoksa alın hocam, sonuçta 200 liralık bir sistemi yarı fiyatına alıyorsunuz ve uzun süre kullanacaksınız. 40-50 liralık sistemlerle bir değil bu sistem..

Haklısın hocam... bunun yerine üstüne 20-30 tl koyup 5+1 de alabilirdim aslında ama 9m2 oda için pek mantıklı değil sanırım :)

• Evet arkadaşlar, M910 vs Fc360 arasındaki kişisel görüşüm şudur ki FC360, M910 un üzerinden tır gibi geçiyor

X600 devri kapanmıştır diyorum ben, 96 TL büük para değil X600 sahipleri de alıp deneyebilirler, sonuçta internet alışverişine koşulsuz iade sözkonusu.

iki cihazı da hem pc hemde Panasonic DTS decoderli Plazma TV ye bağladım.

Öncelikle M910 optik çıkışı beni hayal kırıklığına uğrattı dersem yanlış olmaz.Çok belirgin şekilde aux dan bağlayınca hem TV de hem de pc de daha yüksek ses aldım.

Ama ses kalitesi ve ses gücü olarak Fc 360 müthiç bir cihaz.Bass yarı açık iken parkeler titriyor evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Evet arkadaşlar, M910 vs Fc360 arasındaki kişisel görüşüm şudur ki FC360, M910 un üzerinden tır gibi geçiyor

X600 devri kapanmıştır diyorum ben, 96 TL büük para değil X600 sahipleri de alıp deneyebilirler, sonuçta internet alışverişine koşulsuz iade sözkonusu.

Öncelikle M910 optik çıkışı beni hayal kırıklığına uğrattı dersem yanlış olmaz.Çok belirgin şekilde aux dan bağlayınca hem TV de hem de pc de daha yüksek ses aldım.

Ama ses kalitesi ve ses gücü olarak Fc 360 müthiç bir cihaz.Bass yarı açık iken parkeler titriyor evde.

hocam m910 yanında optik kablo veriyor mu?

• BUGATTI kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Peki FC360 , X600 karşısından nasıldır ? X600 kullandıysanız, ikisini karşılaştırabilir misiniz.
  • M910 siparişini iptal mi etsem acaba ? Optik çıkış ve özellikle uzaktan kumandalı olmasından ötürü tercih etmiştim, ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

M910 siparişini iptal mi etsem acaba ? Optik çıkış ve özellikle uzaktan kumandalı olmasından ötürü tercih etmiştim, ama...

ben de o yüzden satın aldım. ps3 ve pc yi kablo tak çıkar derdi olmadan bağlayabileceğim. fiyatı da çok uygun. bence kargoyu bekleyin eve gelince kutuya zarar vermeden deneyin sistemi memnun kalmazsanız iade edersiniz. ben bass konusunda endişeliyim ama çıkış olarak gayet iyi gücü var W olarak.
    ayrıntılı bir inceleme bulamadım direkt aldım bende. denerim beğenmezsem iade ederim.
  • quote:

quote:

Evet arkadaşlar, M910 vs Fc360 arasındaki kişisel görüşüm şudur ki FC360, M910 un üzerinden tır gibi geçiyor

hocam m910 yanında optik kablo veriyor mu?

Evet içinden çıkıyor

• quote:

Peki FC360 , X600 karşısından nasıldır ? X600 kullandıysanız, ikisini karşılaştırabilir misiniz.

x600 sahibi değilim, arkadaşım Pc de kullanıyor, ama Fc360 ın çok daha güçlü olduğunu söyleyebilirim, bass ve tizler de çok çok iyi gerçekten.
  • ben çok fazla ses açmıyorum ama bass anlamında hangisi daha tok?

uzaktan kumandalı olmasından dolayı 910 almak istiyorum laptopa bağlıycam
  • quote:

quote:

x600 sahibi değilim, arkadaşım Pc de kullanıyor, ama Fc360 ın çok daha güçlü olduğunu söyleyebilirim, bass ve tizler de çok çok iyi gerçekten.

selamlar. siz ikisini de almışsınız sanırım. m910 da basslar yok denecek kadar az mı yoksa fc360 ın ki çok yüksek olduğu için mi öyle dediniz. bana öyle boğucu bir bass lazım değil. m910 eğer tiz ve bass ı dengeleyebiliyor ve boğuk bir sesi yoksa yeter. edifier m1335 diye bela bir sistem aldım. rezalet ses veriyor. bunda da öyle olmasın üzülürüm fiyatı da çok uygun.
    ve ayrıca sistemin eski fiyatı düşünülünce verilir mi dersiniz yoksa ederi 100TL mi dersiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 30 Mayıs 2014; 18:30:15 >

• Benim gözümde 220 TL etmez M910, mesele o da değil aslında optik çıkışı var evet ama verim yok, Aux dan bağlıyorum daha yüksek ses alıyorum, temiz bir sesi var tizler net, ama bass zayıf.

Pc de optik ile denedim çok şaşırdım çok daha iyi bekliyordum, sonra TV de denedim, yine optik den verim alamadım. Yani esasen M910 her iki cihazda da Aux ile daha güçlü ses verdi.

Ama bir ses sistemi gücü ve havası yok.

Zatan Fc360 ampflikatörlü bir set, elbette çok daha güçlü olması normal
  • Az önce M-910 siparişimi iptal ettirdim. Zaten satın aldığım esnada da, nedensiz de olsa, X600 'dan daha iyi olabileceğine ihtimal bile vermemiştim kendimce. Merağımdan kaynaklanan fuzuli bir alışveriş olacaktı. Bu sıcak fırsatlar yok mu, ailede kavga çıkartır.. :) İptal ettikten sonra vicdanen rahatladım. :)

İhtiyacım hiç yoktu, iyi kötü kullandığım birer X600 ve M1360 var. Geçen hafta aylardır evde yatan kapalı kutu bir diğer M1360 'ı satmıştım forumda. Hoparlöre ihtiyacım yok, Allah olmayanlara versin de merak etmiştim nasıl bir şeydir diye.. Hele kablosuz kumandası hala cezbediyor da.. Herneyse.

Bir gün fırsatım olursa her ikisini mağazadan inceler, gerekirse ondan sonra satın alırım artık.

Bu arada, hoparlörlerinizi PC'de kullanıyorsanız mutlaka ses kartı ile birlikte kullanın. Ben yıllardır Creative 7.1 Audigy Value (Creative'in piyasadaki en uygun fiyatlı kartlarından biri) ses kartını, X-fi modlu driver ile kullanıyorum. Anakart ses çıkışı ile ses kartından aldığım sesler arasında gerçekten abartılacak bir fark var. Daha önce kullandığım, Logitech X-540 'da da, şu anda kullandığım Edifier X600 'de de bu fark çok net bir şekilde belli oluyor. Bu nedenle herkese iyi kötü bir ses kartı tavsiye ediyorum. Onboard'dan alınan ses ile kullandığınız sisteme dair performans değerlendirmesi yapmak yanıltıcı olabilir..

• Fc360 almaya gidicem birazdan. Fiyat 106 gorunuyo arttimi yoksa dun de bu fiyatmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech 623 kulandım ve diğer benzerlerini de. Hiç biri ediffier le boy ölçüşemez temiz ses anlamında. Fakat ucuz diye n11 5+1 modelini uygun fiyattan aldım. tam bir tezat olarak kötü, yakışmayan bir durum ediffiere. Sizin ürün sıkıntılı olabilir. M910 modelinde optik çıkış varsa büyük olasılıkla ses kalitesi daha iyidir. Bağırtmadan temiz ses isteyenler + kumanda ile tercih etsinler. Şahsi kanaatim apartmanda yaşayanlar komşularla papaz olmak yerine , sesi hiçte sona alamayacak iken dert etmesin. Yüksek ses için diğerine bakın derim. Bu ara marka kendini iyi geliştirdi son bir kaç yılda. Vatan benzeri indirimi ediffier için yapıp ürün tüketimi yapacaktır yakında.

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum çoğunluk fc360 tavsiye ediyor sanırım ne dersiniz alayım mı ?
  • Hocam Sağolun sayenizde haberimiz oldu aldım akşam test edip haber vereceğim :)
  • 5+1 almayı dusunuyordum bende ona kıyasla tercih edilirmi nasl sizce?

• Özellikler

Digitalmusic fonksiyonları ile güçlü güçlendirilmiş 2.1 hoparlör sistemi
    45 Watt RMS toplam güç sistemi
    Destek dijital PCM ses girişi
    Dijital müzik , oyun , ve optik Toslink bağlantıları ile PC uygulamaları için ideal
    Tam ses spektrum performansları
    Dijital optik TOSLINK ve EŞ konnektörleri ile geliyor
    Çift 3 " ve 1 çift " Tweeter'lı net yüksekler
    6.5 " woofer sürücüsü ile derin bas
    Derin bas ve vokal için Bass reflex tünel
    Ön panel kontrolleri ve kızılötesi uzaktan kumanda

şartname

amplifikatör
    Çıkış gücü : 45 Watt Paket içeriği
    Dağıtım: 10 Watt x 2 + 25 Watt RMS M - 910 uydular 2 adet
    Harmonik bozulma : < % 0.3 1 Watt 1kHz M - 910 subwoofer 1 adet
    Frekans aralığı : 50 Hz - 20 kHz 3.5 mm stereo - 3.5 mm kablo 1 adet
    Sinyal / Gürültü oranı : > 75 dB Optik kablo 1 adet
    Ayrılma : > 40 dB koaksiyel kablo 1 adet
    Uzaktan kumanda 1 adet

Konuşmacılar

Kullanım kılavuzu 1 adet
    Tweeter sürücü tipi : 3 x 2
    Tweeter Güç : 10 Watt x 2 , 6 Ohm Boyutlar
    Woofer sürücü tipi: 6.5 " Subwoofer boyut : 190 ( L ) 268 (H ) x 378 ( D ) mm x
    Woofer Nominal güç : 30 Watt , 8 Ohm Uydular boyut : 96 ( L ) 215 ( H ) x 108 ( D ) mm x
    Dome tweeter tipi: 1 " x 2 Ürün net ağırlığı : 6,1 kg
    Dome tweeter Güç: 5 Watt x 2 , 8 ohm Giftbox boyut : 446 ( L ) x 326 ( W) x 326 ( H) mm
    Giftbox brüt ağırlık : 7,0 kg

arayüzler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 30 Mayıs 2014; 19:34:29 >

• quote:

Az önce M-910 siparişimi iptal ettirdim. Zaten satın aldığım esnada da, nedensiz de olsa, X600 'dan daha iyi olabileceğine ihtimal bile vermemiştim kendimce. Merağımdan kaynaklanan fuzuli bir alışveriş olacaktı. Bu sıcak fırsatlar yok mu, ailede kavga çıkartır.. :) İptal ettikten sonra vicdanen rahatladım. :)

İhtiyacım hiç yoktu, iyi kötü kullandığım birer X600 ve M1360 var. Geçen hafta aylardır evde yatan kapalı kutu bir diğer M1360 'ı satmıştım forumda. Hoparlöre ihtiyacım yok, Allah olmayanlara versin de merak etmiştim nasıl bir şeydir diye.. Hele kablosuz kumandası hala cezbediyor da.. Herneyse.

Bir gün fırsatım olursa her ikisini mağazadan inceler, gerekirse ondan sonra satın alırım artık.

Bu arada, hoparlörlerinizi PC'de kullanıyorsanız mutlaka ses kartı ile birlikte kullanın. Ben yıllardır Creative 7.1 Audigy Value (Creative'in piyasadaki en uygun fiyatlı kartlarından biri) ses kartını, X-fi modlu driver ile kullanıyorum. Anakart ses çıkışı ile ses kartından aldığım sesler arasında gerçekten abartılacak bir fark var. Daha önce kullandığım, Logitech X-540 'da da, şu anda kullandığım Edifier X600 'de de bu fark çok net bir şekilde belli oluyor. Bu nedenle herkese iyi kötü bir ses kartı tavsiye ediyorum. Onboard'dan alınan ses ile kullandığınız sisteme dair performans değerlendirmesi yapmak yanıltıcı olabilir..

Karşılaştırdığınız anakart nedir?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.