Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Logitech 623 kulandım ve diğer benzerlerini de. Hiç biri ediffier le boy ölçüşemez temiz ses anlamında. Fakat ucuz diye n11 5+1 modelini uygun fiyattan aldım. tam bir tezat olarak kötü, yakışmayan bir durum ediffiere. Sizin ürün sıkıntılı olabilir. M910 modelinde optik çıkış varsa büyük olasılıkla ses kalitesi daha iyidir. Bağırtmadan temiz ses isteyenler + kumanda ile tercih etsinler. Şahsi kanaatim apartmanda yaşayanlar komşularla papaz olmak yerine , sesi hiçte sona alamayacak iken dert etmesin. Yüksek ses için diğerine bakın derim. Bu ara marka kendini iyi geliştirdi son bir kaç yılda. Vatan benzeri indirimi ediffier için yapıp ürün tüketimi yapacaktır yakında.

Katılıyorum. Ses çok yüksek değil ama apartman için yeterli bence. Salon için ise 5.1 tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Benim gözümde 220 TL etmez M910, mesele o da değil aslında optik çıkışı var evet ama verim yok, Aux dan bağlıyorum daha yüksek ses alıyorum, temiz bir sesi var tizler net, ama bass zayıf.

Pc de optik ile denedim çok şaşırdım çok daha iyi bekliyordum, sonra TV de denedim, yine optik den verim alamadım. Yani esasen M910 her iki cihazda da Aux ile daha güçlü ses verdi.

Ama bir ses sistemi gücü ve havası yok.

Zatan Fc360 ampflikatörlü bir set, elbette çok daha güçlü olması normal

bass zayıf derken nasıl bir 2+1 ile karşılaştırarak söylüyorsunuz. benim edifier m1335 im var. zayıf bass budur dedirten türden. 30W olmasından dolayı olabilir mi ? eğer m910 da öyle ise iptal ederim zaten :)

• Microlabin bir urununu 10 yildir kullaniyorum hala taş gibi.bence fazla dusunmeyin

• Yıllar icerisinde farklı anakartlar kullandım. Hepsi ile durum aynıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m910 siparişi vermiştim,siparişi iptal edip fc360 alsammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Privyet -- 31 Mayıs 2014; 12:41:48 >
  • Arkadaşlar ben iki sistemi de deneyerek güç ve ses kalitesi açısından değerlendirdim. M910 da temiz sese sahip bir cihaz ama amfili bir cihazla karşılaştırınca zayıf kaldı tabiki.
    Sonuçta internetten alanlar deneyerek iade hakkına sahip, alın deneyin gönderin.

Fc360 a gelince idda ediyorum, düzgün bir ses kartı ile deneyin çok şaşıracaksınız. Ben Asrock z77 Extreme 4 deki ALC898 ile çok iyi sonuç aldım. Artık gerisi size kalmış

• BUGATTI kullanıcısına yanıt
    Aldik bakalim m910
    Teşekkürler

• mağazadan alıp denesek beğenmezsek iade edebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 30 Mayıs 2014; 22:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

mağazadan alıp denesek beğenmezsek iade edebilir miyiz ?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

evet

peki kaç gün içinde ?
  • quote:

quote:

quote:

evet

peki kaç gün içinde ?

7 olması lazım. sitelerinde yazıyordur iade bilgileri
  • Tv de optik değil de koaksiyel çıkış var.Kutu içeriğinde koaksiyel kablo da var mıdır acaba?
    Bir de evdeki media player dts falan çözüyor herhalde.M1910 5+1 alıp optikten bağlasam ses sorunu olur mu?
    Teşekkürler.
  • Selamünaleyküm.

Bildiğim kadarıyla Vatan para iadesi yapmaz, çek verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Tv de optik değil de koaksiyel çıkış var.Kutu içeriğinde koaksiyel kablo da var mıdır acaba?
    Bir de evdeki media player dts falan çözüyor herhalde.M1910 5+1 alıp optikten bağlasam ses sorunu olur mu?
    Teşekkürler.

3ü de mevcut,
    Aux, optik ve koaksiyel...

• Beyler TV'ye bağlayıp film ve oyunlardan tam kalite alabileceğim 2+1 ses sistemi önerir misiniz. PC'de iyi ses veren TV'de veremeyebiliyor. O yüzden TV'nizde kullandığınız yada test ettiğiniz ve beğendiğiniz ses sistemleri neler ? Bütçem 200 TL'ye kadar esner. Birde TV'ye öyle ekstra jaklarla kablolarla uğraşmak istemiyorum direkt bağlantı istiyorum. Buda heralde optik çıkışla mümkün. Buna göre öneriler yaparsanız çok sevinirim.
  • galiba benim optik kabloda sorun var tv'dede ps4'dede ses gelmedi..

+ internetten sipariş vermiştim baktim magazada stokda onu iptal ettirip mağazadan aldım.. birde baktım o ürünüde kargoya vermişler..
    direk mağazaya götürüp iade edebiliyoz mu yoksa illi kargo ilemi yolla diyorlar

(çünkü telefon'a tam 30 dakikada bağlandım.. o yüzden sorayım dedim :)
  • Gelen kargoyu teslim alıp deneyebilir sonra iade edebilirsiniz. Kargoyu teslim almayıp ret ederek geri gönderebilirsiniz. Hayrına bir tanıdığa verir veya satabilirsiniz.

İhtimaller çok....
  • quote:

quote:

evet

İnternet alışverişinde de geçerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Gelen kargoyu teslim alıp deneyebilir sonra iade edebilirsiniz. Kargoyu teslim almayıp ret ederek geri gönderebilirsiniz. Hayrına bir tanıdığa verir veya satabilirsiniz.

İhtimaller çok....

evde genellikle ben olmuyorum.. annemlere söylememe rahmen alıyorlar.. bide mağazadan verebiliyorsak hemen yakınımda o yüzden sormuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Logitech Z553 --- 158 TL ----> Link

Microlab M910 45W RMS + Optik Çıkış + Wireless Uzaktan Kumanda --- 96 TL -----> Link

Microlab Fc360 54W RMS --- 96 TL ---> Link

Logitech Z553 Akakçe fiyatı 285TL

Mirolab M910 En Düşük 207 TL (D&R)

hocam teşşekkür ederim haber verdiğiniz için. kaptık bir tane.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.