Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dinleyen arkadaşlar m910 demişler. İstanbul'dan arkadaşımla konuştum, iş yeri vatanın hemen yanında m910 dedi o da... Optikten ses alma durumu olmasa dahi ondada analog olarak bağlama alternatifi var.

Birde şöyle bir şey var ki m910 fc 360'tan daha pahalı, firmanın kendi sitesinde bile daha üstün olarak kategorilendirilmiş. Bizim burada tam tersi 10 lira daha ucuz. Normalde 16-20(50-60 lira) pound daha pahalı olan cihaz.

Ayrıca fc 360'ta kalibre edilmiş halde geliyor, bass tizz ile özel ekolayzer ayarları yada kullandığınız medyanın yeteneklerini kullanmadan ayarlama yapamıyorsunuz. Kullanacağım tüm cihazlar DTS sesleri kendileri çözdüklerinden ötürü ses sisteminin bir çözücüye sahip olması/olmaması durumu da önemini kaybediyor. Aldım gitti. Umarım memnun kalırız.

Bir başka önemli nokta da her iki cihazda her türlü yerden övgüsünü almış. Kimisi altın sertifika vermiş f/p ürünü olarak , kimisi bu herşey ile iyi gider demiş. Yani neticede her iki sistemde adamı üzmeyecek sistemler. Birinde decoderi sayesinde daha yüksek ses mevcut ötekinde optik çıkış var. Bunun haricinde neredeyse ana değerlerin tümü aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 30 Mayıs 2014; 10:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Dinleyen arkadaşlar m910 demişler. İstanbul'dan arkadaşımla konuştum, iş yeri vatanın hemen yanında m910 dedi o da... Optikten ses alma durumu olmasa dahi ondada analog olarak bağlama alternatifi var.

Birde şöyle bir şey var ki m910 fc 360'tan daha pahalı, firmanın kendi sitesinde bile daha üstün olarak kategorilendirilmiş. Bizim burada tam tersi 10 lira daha ucuz. Normalde 16-20(50-60 lira) pound daha pahalı olan cihaz.

Ayrıca fc 360'ta kalibre edilmiş halde geliyor, bass tizz ile özel ekolayzer ayarları yada kullandığınız medyanın yeteneklerini kullanmadan ayarlama yapamıyorsunuz. Kullanacağım tüm cihazlar DTS sesleri kendileri çözdüklerinden ötürü ses sisteminin bir çözücüye sahip olması/olmaması durumu da önemini kaybediyor. Aldım gitti. Umarım memnun kalırız.

Bir başka önemli nokta da her iki cihazda her türlü yerden övgüsünü almış. Kimisi altın sertifika vermiş f/p ürünü olarak , kimisi bu herşey ile iyi gider demiş. Yani neticede her iki sistemde adamı üzmeyecek sistemler. Birinde decoderi sayesinde daha yüksek ses mevcut ötekinde optik çıkış var. Bunun haricinde neredeyse ana değerlerin tümü aynı.

sonucu bağlarsak; evde kullanacak ve ses yüksek olmayacak ama kaliteli ses olsun istiyorsak m910 mu? bak gidip alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Dinleyen arkadaşlar m910 demişler. İstanbul'dan arkadaşımla konuştum, iş yeri vatanın hemen yanında m910 dedi o da... Optikten ses alma durumu olmasa dahi ondada analog olarak bağlama alternatifi var.

sonucu bağlarsak; evde kullanacak ve ses yüksek olmayacak ama kaliteli ses olsun istiyorsak m910 mu? bak gidip alacam

Ben aldım gitti vallaha... Burada ki arkadaşların yorumlarını + İst.deki arkadaşın yorumu , sitelerde ki incelemeler , amazon sayfaları ... Her iki ürüne de laf atan yok. Dijital artısı olduğu için 910'a yöneldim. Beni zan altında bırakma

• www.vatanbilgisayar.com/m1910-5-1-ses-sistemi.html

bunu alıp tv ye bağlasak ev sinema sistemini aratırmı yoksa m910 alıp pc ye mi bağlayalım ne önerirsiniz
  • m910 almaya degermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi dün gündüz verdim hala sipariş hazırlanıyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Siparişi dün gündüz verdim hala sipariş hazırlanıyor diyor

Dün sabah saat 10:30 civarında verdim hala hazırlanıyor yazıyor bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

daha yeni edifier m3200 almıştım

yarın izmit mağazasına gidip m910 alacağım büyük ihtimal..

ama bi sorum var arkadaşlar,bu ses sistemini direk pc ye bağlayıp kullanabilirim demi..

yukarda arkaşalar dts formatında ses vermiyo demiş,pc dede aynı şey geçerlimi ?

ona göre alacağım..

Sizden ricam sistemi alinca m3200 ile kiyaslayip buraya yazabilir misiniz? Bende ikisi arasinda kaldim yorumunuzu bekliyorum

hocam aldım m910'u

m3200 bu sistemin yanından bile geçemez öyle söyleyeyim..

m3200 maximum seste bozulmalar oluyor ve tok bas sesi alamıyorum.

m910 un basları gerçekten dolgun ve tok,son seste bozulmalar olmuyor..

96 tl ye müthiş bir ses sistemi bence..

şimdi m3200 ü tv ye bağlayıp,bu sistemi de pc ye bağlayacağım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

quote:

daha yeni edifier m3200 almıştım

yarın izmit mağazasına gidip m910 alacağım büyük ihtimal..

ama bi sorum var arkadaşlar,bu ses sistemini direk pc ye bağlayıp kullanabilirim demi..

yukarda arkaşalar dts formatında ses vermiyo demiş,pc dede aynı şey geçerlimi ?

ona göre alacağım..

Sizden ricam sistemi alinca m3200 ile kiyaslayip buraya yazabilir misiniz? Bende ikisi arasinda kaldim yorumunuzu bekliyorum

hocam aldım m910'u

m3200 bu sistemin yanından bile geçemez öyle söyleyeyim..

m3200 maximum seste bozulmalar oluyor ve tok bas sesi alamıyorum.

m910 un basları gerçekten dolgun ve tok,son seste bozulmalar olmuyor..

96 tl ye müthiş bir ses sistemi bence..

şimdi m3200 ü tv ye bağlayıp,bu sistemi de pc ye bağlayacağım..

Merhaba. Ben direkt TV'ye bağlayıp kullanabileceğim ( sanırım optik girişli olanlar direkt bağlanabiliyordu ) ve kaliteli bir ses alacağım 2.1 arıyorum. Mesela benim PC'de çok iyi ses veren Logitech s220 TV'de aynı kalite de değil. Ben TV'de film ve oyun oynarken iyi bir ses alabileceğim bir sistem istiyorum. M910 nasıldır TV'de deneme fırsatınız oldu mu ?

• M910 ve Fc360 şu an teslim edildi, pc de ikisini deneyip yorumumu yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

M910 ve Fc360 şu an teslim edildi, pc de ikisini deneyip yorumumu yazıcam

Heycanla bekliyoruz biraz ayrintili(oyun film muzik flac dts vs.)incelerseniz cok kisye yardimci olursunuz iyi dinlemeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M910 u optik den bağladım pc ye ama Aux girişi ile daha güçlü ses aldım.

Fc360 ise çok net tartışmasız olarak çok daha güçlü bir cihaz

kurcalamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

M910 u optik den bağladım pc ye ama Aux girişi ile daha güçlü ses aldım.

Fc360 ise çok net tartışmasız olarak çok daha güçlü bir cihaz

kurcalamaya devam

peki ses kalitesi? 910 un dijital ses kalitesi ile 360 ın analog ses kalitesini karşılaştırabilir misiniz?
  • hocam ses sistemleri hakkında pek bilgili değilim,duyduğum sese göre yorum yapıyorum. Logitech S220 17 w bir sistem.bu sistemden sonra m910 çok farklı olacaktır sizi temin edebilirim.Sonuçta 45 w bir sistem.15 m2 odada sos ses müzik dinleyemiyorsunuz alt üst komşu bırakmıyor o derece

m910 tv ye bağlamadım yalnız pc de denedim sesi, 37 w olan Edifier m3200'e göre daha başarılı bir ses sistemi 910.
  • quote:

hocam ses sistemleri hakkında pek bilgili değilim,duyduğum sese göre yorum yapıyorum. Logitech S220 17 w bir sistem.bu sistemden sonra m910 çok farklı olacaktır sizi temin edebilirim.Sonuçta 45 w bir sistem.15 m2 odada sos ses müzik dinleyemiyorsunuz alt üst komşu bırakmıyor o derece

m910 tv ye bağlamadım yalnız pc de denedim sesi, 37 w olan Edifier m3200'e göre daha başarılı bir ses sistemi 910.

Hocam sana ve senin özelinde bilen herkese soruyorum...

Bende hmp3000 philips hd media player var optik ve analog çıkışlı... odam küçük odluğu için 2 artı 1 ses sistemi bakıyordum... 40 liraya alacağım analog 2 artı 1 e göre 100 liraya m910 optik çıkışı sayesinde çok daha net kaliteli ses verir mi?

Tecrübesi ve bilgisi olanlardan acil cevap bekliyorum birkaç saati içinde vatana geçeçeğim...

<<<--->>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 30 Mayıs 2014; 15:51:35 >

• metbey M kullanıcısına yanıt
    hocam optik çıkışla denemedim sistemi 40 liralık sistemlerde bişey bekleme derim ben.

bende eskiden 50 liralık creative a300 mü ne sistem vardı,m910 analogla bile 3 e katlar sesini öyle diyim
  • m910 aldım
  • quote:

hocam optik çıkışla denemedim sistemi 40 liralık sistemlerde bişey bekleme derim ben.

bende eskiden 50 liralık creative a300 mü ne sistem vardı,m910 analogla bile 3 e katlar sesini öyle diyim

hocam ev o kadar küçük ki 9m2 falan ve malum komşular,,, ses izolasyon pek iyi değil evin ama altımızda kimse oturmaması dolayısıyla bas şiddetinin aşağıya inme riski yok bu da artı yönü fakat yukarıya da çıkabilir sonuçta orasını bilemiyorum... O bakımdan kararsız kaldım... benim için sesini çok açmadan bile daha net belirgin aksiyon sahnelerini netliğiyle hissettirsin... dış sesleri ve konuşmaları daha net ayrıştırıp iletsin... Ne dersiniz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 30 Mayıs 2014; 16:45:21 >
  • 3 sayfa yazı yazılmış bir sürü soru sorulmuş ama bana karışık geldi kafa almadı kusura bakmayın, sorma ihtiyacı duydum.
    Bende Gigabyte 970a-ds3 model anakart var bu kart'ın optik çıkışı var mı ve bu dts ..vs bunları çözüyor mu? m910 mu alsam fc360 mı? Anakartın sitesinde ses kartı il ilgili bilgiler var ama yeterince açıklayıcı değil malesef.http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970a-ds3rev_10
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

hocam ev o kadar küçük ki 9m2 falan ve malum komşular,,, ses izolasyon pek iyi değil evin ama altımızda kimse oturmaması dolayısıyla bas şiddetinin aşağıya inme riski yok bu da artı yönü fakat yukarıya da çıkabilir sonuçta orasını bilemiyorum... O bakımdan kararsız kaldım... benim için sesini çok açmadan bile daha net belirgin aksiyon sahnelerini netliğiyle hissettirsin... dış sesleri ve konuşmaları daha net ayrıştırıp iletsin... Ne dersiniz bu konuda?

Soruma cevap verecek yok mu? :( m910 un 9m2 bir oda için gücünün bir önemi kalmadığı için gücünden ziyade optik çıkışının sesi daha net vermesi ile ilgili bir avantajı olur mu 40 tl lik hoparlörlere göre?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.