Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X15 ile Fc360 arasında kaldım işin açıkcası arada 100 liralık bir fark var fakat x15 i z5500 ile kıyaslamışlar tabi ki onun seviyesine yetişememiş ama çok iyi olduğunu söyleyenler var. Bende tv den ses almak için düşünüyorum fakat optik olayını artık takmıyorum net, güzel ve tok ses versin yeter. Malum apartmanda yaşıyoruz aceba x15 çok mu büyük gelir diye de ayrıca düşünüyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Gelen kargoyu teslim alıp deneyebilir sonra iade edebilirsiniz. Kargoyu teslim almayıp ret ederek geri gönderebilirsiniz. Hayrına bir tanıdığa verir veya satabilirsiniz.

İhtimaller çok....

evde genellikle ben olmuyorum.. annemlere söylememe rahmen alıyorlar.. bide mağazadan verebiliyorsak hemen yakınımda o yüzden sormuştum :)

Kargo şubesini ürün dağıtıma çıkmadan arayıp bilgi verin.( En geç 8:30 gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 31 Mayıs 2014; 1:44:04 >

• Bir adet M910 siparişi verdim bende. Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

Bu arada kargoyu almadan açıp kontrol etmenizi öneririm. Vatan böyle büyük indirimler yaptığı zaman arada bir kullanılmış ürün gönderebiliyor.
  • Her ikisinde de amfi var zaten, iki model de aktif. Birinde ya ses kontrolünü ya da ses kontrolü ve amfiyi dışarı almışlar.
    M910'un uyduları çift sürücülü, FC360'ınkiler tek sürücülü. Crossover iyi değilse çift sürücülü hoparlörde ses bozulabilir.

Sizden ricam mümkünse subwooferın sesini iki modelde de tamamen kapatıp sadece uydulardan stereo müzik dinlermisiniz. Sizce hangisinin sesi daha net? Üst frekanslarda hangisi daha erken kesime gidiyor ?
    Kadın vokallerin ve zillerin çok olduğu müzikler dinlerseniz daha kolay belli olur.
  • BUGATTI kullanıcısına yanıt
    Öncelikle deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler.

Allah Allah Hocam yerinde deneyen arkadaşlar , burada görüştüğüm bir kaç arkadaş ve yabancı kaynaklarda m910'un daha temiz sesler verdiğinden söz edilmiş. Güç çıkışı olarak elbette fc 360 daha yüksek ses sahip ancak dip ses, parazit, boğum, arka sesler konusunda m910 daha iyi görülmüş... Neticede oturduğumuz meskenden dolayı, bu cihazları %40 bilemedin %50 ses seviyesinde bile kullanamayacağız (kendi adıma konuşuyorum) ...

Kafamı karıştıran bir diğer nokta ise herkes optik kablo ile bağladıktan sonra "aman tanrım ben bunu daha önce nasıl deneyim edinmedim" , "cox ve aux bağlantılara oranla bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum" gibisinden yorumlarda bulunmuşlar. Siz ise optiği beğenmemişsiniz Kafam karıştı bak şimdi. Benim ist. de ki arkadaşı da şubeye gönderip dinlettirdiğimde m910 demişti. Ancak şöyle bir şey gördüm ki, m910'u iyi bulanların hepsi çok çok iyi sistemlere sahipler. (gerek ses kartı, gerek kullanılan medya cihazı yada çözücü tarafından) ... Arkadaşımda kurulan sistemin iyi bir sisteme benzediğinden söz etmişti.

Sebep acaba bundan mıdır ? Yoksa kulaktan kulağa fark etmesinden midir ? Optik kablo kötü diyen olmamış yahu. Özellikle ama özellikle şu arka ses ve dip sesleri temizleme konusunda tek çare olarak görülüyor. Ancak bazı kullanıcların ben dip ses-arka ses olmadan yapamam dediğini de gördüm. (şu kendine ait hafif uğultusu ve ambiansı olan hacimli sesten bahsediliyor ki ben nefret ederim) ben bir şey çalıştırmadan çıt çıkarmayacak , çalıştırdığımda ise sadece çalıştırdığım medyanın sesini ter temiz bir şekilde çıkaracak.

Bende amfisiz sanıyordum m910'u ancak o da amfili imiş. Birinde external diğerinde internal şeklinde sunulmuş. Sanırsam bağlanılan cihaz , bağlantı tipi ve oynatılan medya ile alakalı dengeler ve farklar oluşacaktır. Neticede dediğim gibi optik kötü diyen ne bir yazı okudum nede bunu deneyim edinen birisine rastladım. Bağlantı yada oynatım da bir hata yapıyor olmayasınız ?

Meraktan çatlayacağım, bir anca gelse de denesem şu cihazı. Benim 5 yıllık kıytırık lcd nin hoparlöründen aldığım sesten iyi olacağı kesin gibi

Son olarak cihazları ne tür bir sistemlere bağladınız acaba ?

• Dün hiç yoktan yere, aklımda böyle birşey yokken, sırf lazım olur diye m910 alındı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • M1910 hakkında kullanıcı yorumu yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

galiba benim optik kabloda sorun var tv'dede ps4'dede ses gelmedi..

+ internetten sipariş vermiştim baktim magazada stokda onu iptal ettirip mağazadan aldım.. birde baktım o ürünüde kargoya vermişler..
    direk mağazaya götürüp iade edebiliyoz mu yoksa illi kargo ilemi yolla diyorlar

(çünkü telefon'a tam 30 dakikada bağlandım.. o yüzden sorayım dedim :)

Ses düğmesine basarak giriş tipini seçtinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Öncelikle deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler.

Allah Allah Hocam yerinde deneyen arkadaşlar , burada görüştüğüm bir kaç arkadaş ve yabancı kaynaklarda m910'un daha temiz sesler verdiğinden söz edilmiş. Güç çıkışı olarak elbette fc 360 daha yüksek ses sahip ancak dip ses, parazit, boğum, arka sesler konusunda m910 daha iyi görülmüş... Neticede oturduğumuz meskenden dolayı, bu cihazları %40 bilemedin %50 ses seviyesinde bile kullanamayacağız (kendi adıma konuşuyorum) ...

Kafamı karıştıran bir diğer nokta ise herkes optik kablo ile bağladıktan sonra "aman tanrım ben bunu daha önce nasıl deneyim edinmedim" , "cox ve aux bağlantılara oranla bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum" gibisinden yorumlarda bulunmuşlar. Siz ise optiği beğenmemişsiniz Kafam karıştı bak şimdi. Benim ist. de ki arkadaşı da şubeye gönderip dinlettirdiğimde m910 demişti. Ancak şöyle bir şey gördüm ki, m910'u iyi bulanların hepsi çok çok iyi sistemlere sahipler. (gerek ses kartı, gerek kullanılan medya cihazı yada çözücü tarafından) ... Arkadaşımda kurulan sistemin iyi bir sisteme benzediğinden söz etmişti.

Sebep acaba bundan mıdır ? Yoksa kulaktan kulağa fark etmesinden midir ? Optik kablo kötü diyen olmamış yahu. Özellikle ama özellikle şu arka ses ve dip sesleri temizleme konusunda tek çare olarak görülüyor. Ancak bazı kullanıcların ben dip ses-arka ses olmadan yapamam dediğini de gördüm. (şu kendine ait hafif uğultusu ve ambiansı olan hacimli sesten bahsediliyor ki ben nefret ederim) ben bir şey çalıştırmadan çıt çıkarmayacak , çalıştırdığımda ise sadece çalıştırdığım medyanın sesini ter temiz bir şekilde çıkaracak.

Bende amfisiz sanıyordum m910'u ancak o da amfili imiş. Birinde external diğerinde internal şeklinde sunulmuş. Sanırsam bağlanılan cihaz , bağlantı tipi ve oynatılan medya ile alakalı dengeler ve farklar oluşacaktır. Neticede dediğim gibi optik kötü diyen ne bir yazı okudum nede bunu deneyim edinen birisine rastladım. Bağlantı yada oynatım da bir hata yapıyor olmayasınız ?

Meraktan çatlayacağım, bir anca gelse de denesem şu cihazı. Benim 5 yıllık kıytırık lcd nin hoparlöründen aldığım sesten iyi olacağı kesin gibi

Son olarak cihazları ne tür bir sistemlere bağladınız acaba ?

Mesajlarımı okursanız bağladığım cihazları yazdım, optik ile bağlanırken herhangi bir oyun şarkı vs çalıştırılırken çıt çıt sesi gibi bir ses geliyor, bunu başka bir arkadaş da yazmış forumda.

Ben m910 u kutuladım dün gece, daha fazla test yapamıycam, ama zaten birçok kişinin ki bugün teslim edilir sanıyorum, herkez deneyimlerini yazar.

Mağazada yapılan denemelere ise ben olsam çok takılmam, bass tiz derinlik ayarı olmadan yapılan denemeden ne çıkar ???

En iyisi alın deneyin sizde yorumlarınızı yazın, sonuçta iade hakkı var malum

• quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Dün hiç yoktan yere, aklımda böyle birşey yokken, sırf lazım olur diye m910 alındı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

açık söylüyorum hangi akla hizmetle aldım hala bilmiyorum. Sanırım arkadaşa falan hediye edebilirim.
  • sadece tv de kullanmak icin alan var mı? izlenimleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Dün hiç yoktan yere, aklımda böyle birşey yokken, sırf lazım olur diye m910 alındı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

açık söylüyorum hangi akla hizmetle aldım hala bilmiyorum. Sanırım arkadaşa falan hediye edebilirim.

haha aynen alsam mı diye duraksıyorum,
    optik girişli olanı ( niye cıkıs yazar nmille tbilmem)

sesidigial olarak iletip sistemin amfisine çözdürmek gibisdivar mı )))
    dahili decoderlı ama neler çözüyor? dts? dd? flac?

dahili decoderlı 5.1 bulsam bi , tavsiye bekleyen o kadar çok arkadas var ki.. bi ara everestin vardı sanki. ( z5500 tarzı ama kuleli olan lazım.. ve de ucuz :D

bu piayasadaki ses ssitemleri gereksiz PLAyerlarla dolu

• Trust Tytan var Mediamarkt'da fiyatı 179TL güzel bir ürün.
    İmkanı olan onuda dinlesin.
    Microlab'ı bilmiyorum ama bu fiyata edifier
  • M1910 siparisimi iptal ettim dts desteklemedigi ve tv de dts ses vermedigi icin
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-dav-tz140-51-kanal-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evsonytz140&categoryId=152492
    Bu sistem hakkindaki yorumlariniz nedir mesgul ettigim icin kusura bakmayin

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Edit:Eşim oturma odasında yeni kablo görmek istemiyorum deyince M1910 dan vazgeçip M910 siparişi vermek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 31 Mayıs 2014; 12:42:27 >
  • Bende perşembe günü akşamı konuyu görüp M910 siparişi geçtim. 4 gün cezalı olduğum için konuya bişey yazmadım, haber veren arkadaşa teşekkürler. Adana şubesinden dün kargolamışlar acaba bugün gelir mi? UPS cumartesileri çalışıyor mu?

Benimde hiç aklımda yoktu fakat ara ara 2+1 sistemlere bakıp vaz geçerdim.Genellikle Pc başında kulaklık kullanıyorum fakat birisi geldiğinde Pc'den bişey açıp seyretmek istediğimizde monitörün dandik kolonlarına mahküm oluyordum.

PS3 ve Pc ile tak çıkar derdi olmadan kullanabilmek içinde M910 tercih ettim, Ps3'e optik pc'ye aux şeklinde bağlamayı düşünüyorum. Aile ile beraber apartmanda yaşadığım içinde zaten son ses mümkün değil kullanamam heralde, ürün bugün gelirse daha detaylı bişeyler yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 31 Mayıs 2014; 12:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bende perşembe günü akşamı konuyu görüp M910 siparişi geçtim. 4 gün cezalı olduğum için konuya bişey yazmadım, haber veren arkadaşa teşekkürler. Adana şubesinden dün kargolamışlar acaba bugün gelir mi? UPS cumartesileri çalışıyor mu?

Benimde hiç aklımda yoktu fakat ara ara 2+1 sistemlere bakıp vaz geçerdim.Genellikle Pc başında kulaklık kullanıyorum fakat birisi geldiğin Pc'den bişey açıp seyretmek istediğimizde monitörün dandik kolonlarına mahküm oluyordum.

PS3 ve Pc ile tak çıkar derdi olmadan kullanabilmek içinde M910 tercih ettim, Ps3'e optik pc'ye aux şeklinde bağlamayı düşünüyorum. Aile ile beraber apartmanda yaşadığım içinde zaten son ses mümkün değil kullanamam heralde, ürün bugün gelirse daha detaylı bişeyler yazarım.

Ayni benim durum :) umariz iyi bisey cikar.

• Beyler vatanbilgisayarda sipariş iptali nasıl yapıyoruz?
  • Arkadaslar sormak istedigim bir soru var. Z87-G43 anakartim var. Kasanin onunda ve anakartin arkasinda ses cikislari var. Microlab M910 siparisi verdim, elimde halihazirda G430 kulaklik var. Hoparloru spor yaparken, kulakligi bilgisayar basindayken kullanacagim. Ama ben surekli ikisinin jaklarini tak cikar yapmak istemiyorum. Bunu nasil saglayabilirim? Birini arkaya birini one takip kullanmadigim digerinin sesini mi kisacagim? Yoksa bilgisayardan deaktif edilebiliyor mu? Kullanan arkadaslar anlatabilir mi?

• Kulaklarım neye uğradığını şaşırdı. Sen kalk yıllarca Tv'nin mono hoparlöründen sesleri al birden optikten m910 ile treb ve bass full iken dubstepi aç ... Hocam bu nedir böyle ya. Kafanda kulaklık sağlam bir kulaklık varmışçasına ses veriyor ...

Aux ve Opticali karşılaştırdım kesinlikle lafı dahi geçmeden Optical daha iyi. Benim anakartın tırt via ses kartı ile neye uğradığımı şaşırdım iyi ki optik çıkışlı olanı almışım dedim. HDMI üzerinden ekran kartının Hi-fi driverları ile çözülüp optik çıkış ile sisteme iletiyor. Bu sayede kulaklık için arka tarafta kullandığım aux girişleride kapanmamış oluyor (tak çıkart yapmama gerek kalmayacak, -kasanın ön tarfında ki girişler sıkıntılı- )

Tam benlik olmuş yahu. Var olan düzenimde hiç bir değişiklik yapmadan taktım TV'ye bam başka bir dünyaya açıldım. O değilde kasadan anakartta ki onboard ile aldığım ses çok vasat, son anda değiştirmeseydim kararımı fc360 alsaydım aux standart girişlere mahkum kalsaydım şimdi neler ile uğraşıyor olurdum kim bilir.

Bir tek cox girişi deneyemedim. Tv ye baktım uygun bir port yok. Kasada zaten yok. Ps 4 ve Xbox One'da hak getire. Bu Cox kablolar girişler nerelerde kullanılıyor ? Sindire sindire deneyebilseydim iyiydi

Not: Hala alışamadım ya sağdan ayrı solda ayrı ses gelmesine

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.