Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR RTX 3090TI İNDİRİMLERİ! 31.000 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI GEFORCE RTX 3090 TI SUPRIM X 24GB GDDR6X 384bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3090-ti-suprim-x-24gb-gddr6x-384bit-nvidia-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GEFORCE RTX 3090 TI GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3090-ti-gaming-x-trio-24g-24gb-gddr6x-384bit-nvidia-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Bu da mağazalarda stokta :
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 3090 TI BLACK TRIO 24GB GDDR6X 384 Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3090-ti-black-trio-24gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• daha çok indirirler. iflas edecek pc sektörü yakindir.

• oinblgue kullanıcısına yanıt

Bunlar batsa bike Teknosa gibi bedavaya dağıtmazlar çöplerini...

Neye göre iflas edecek?

Şu an iflas ettiler bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az onceki konudan sonra 3090li pc sandım tüh

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    dükkan kiralari, işçi maliyeti, elektrik maliyeti, döviz kuru nedeniyle insanlarin alim gücünün dibe vurmasi.
    satışlar %80 düştü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonunda bugünlere de şahitlik edebiliyorum, gözüm açık gezegenimizden ayrılmayacağım...

doğrusunu isterseniz fırsatımızı görmeden evvel motosiklet almayı düşünüyordum. an itibarıylaysa ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim... sanki uçsuz bucaksız bir koprunun tam ortasında kalakalmışım; batıya mı veyahut doğuya mı gıtmelıyım?

zihnim; iki tekerli, şahsımı bir lokasyondan diğerine götürebilme yetisine sahip aracımızdan yana olsa da kalbim mevzubahsimizde sözü geçen donanımdan yana. bundan mütevellit; zihnim de kalbimin kararına uyum sağlayıp rtx 3090ti'ın cazibesine dayanamıyor. sonucunda, ekseriyetle ekran kartımızın alımını gerçekleştirip motosikletin ileteceği minik pozitiflikleri esgeçmek durumunda kalmaktayım.

kartımızın kullanım anlarında her vakit bendenizi bambaşka dünyalara evrilteceğini de varsaydığım takdirde "mükemmeliyet" kavramı, artık yalnızca romantizm akımından ibaret değil. 21. yüzyıl'ın ilk çeyreğini doldurmaya yaklaştığımız şu günlerde, artık "sanal hız" söz öbeği bilindiği üzere her unsurun ötesinde bir noktada...

son tahlilde, vesileyle söz konusu kartları bizlerle paylaşma kibarlığını bahşeden siz değerli forumdaşımıza, kur kavramını yok etmiş değerli devlet büyüklerimize ve pek tabii bu eşsiz teklifi biz müşterileriyle buluşturan vatan bilgisayar ailesine minnetlerimi bir borç biliyor; kendilerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum...

sonsuz teşekkürler...

Bu pc sektörünü bitirmez güçsüz olanı götürür. Vatan pc vs batmaz yani bunlar yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemicalevane C kullanıcısına yanıt

Gece vakti bu kadar ayran içme VATAN BİLGİSAYAR RTX 3090TI İNDİRİMLERİ! 31.000 TL! 

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    pc sektörü biter demedim.. et-kasap sektorude bitmez ama alim gucu dibe vurunca kasaplari sinek avlar,3 kurus indirim olunca halk ekmek kuyruğu gibi kuyruklar olusuyor memlekette artik. maliyet-kâr orantisi cokunce alex de souza gibi iş yapan eminonu esnafi kepenk kapatir. ayrica soylediginin tam tersine güçlü olani batirir bu enflasyon. işçi maliyeti, kira ücreti, elektrik gideri ve en önemlisi insanlarin otomobil ve elektronik gibi yuksek kur nedeniyle nirvana yapmış fiyatlardan etkilenip alim yapmamasi bitirir büyük bilgidayar firmalarini.
    yakında daha da kötülesecek bu durum çünkü kurun gidişi, ekonominin batışı, paramizin degersizlesmesi, bitmeyen zamlar vb. araba almak nasil ultra lüx bir durum olduysa pc toplamakta bu sekilde ultra bir lüx haline geldi. teknosa mediamarkt vatan pc'nin yıllık kar oranı %50 minimum düşüşte. vatan pc kalesi topkapı vatan bile dolmuyor artık cunku insanlarin adımları geri geri gidiyor kaçarcasina. kaydirak gorecek çocuğa kaydiragi gostermemek için sokagi degistiren babalar, artık bisiklet,bilgisayar,dönerci vb göstermemek için yolda sokak değiştiriyorlar.

• şunu ben bile alırım şu halimle ama 7 8 bin verip psu almak istemiyorum ihanet gibi geliyor.psuya yetsin diye 3080 aldım 18'e ve 2019'da bin liraya aldığım seasonic focus 750w alete taktım mis gibi çalışıyor şimdi gereği var mı biraz daha hızlı olacak diye asusla(thor) akraba olmanın?işlemcimiz de yetiyor 5800x3d.kasa da asus helios 9500 lira vatanda.monitör de asus xg279q o da 13 bin vatanda.yani benim her türlü almam lazımdı bunu ama psu olayına(12+4pin) şöyle yaptım:

VATAN BİLGİSAYAR RTX 3090TI İNDİRİMLERİ! 31.000 TL!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.