Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR TELEFON İADESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 02.05.2015 öglen 2-3 sularında spny xperia z2 adında beyaz renkli bir telefon aldım fakat telefondan memnun kalmadım telefonun aynı mağazadan aynı fiyatta başka bir ürünle değiştirmeyi istiyorum. Bugün gittik kadınla konuştuk fakat pek olumlu olmadı ben biraz atarlandım filan kadın saçmalamaya başladı bence bu işi tüketici haklarına döksek olur gibi duruyor. Sonuçda 1.700 tl verdim arkadaşlar paramı beğenmedigim bir telefona harcamış olmam saçma geliyor o yüzden içim içimi yiyor lanet olası stand görevlileri satarken sütliman iade alırken yok biz yapamayız üretici firma filan şeyler saçmalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmoyunda -- 3 Mayıs 2015; 20:47:47 >

• İnternet üzerinden alsaydin koşulsuz iade hakkin vardi ama görerek ve beğenerek aldığın urunu iade edemezsin. Herhangi bir ayıbı vs. Varsa orası ayrı tabiki.
    Eşit: Kutusu açıldıysa imkansiza yakin iade almalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 3 Mayıs 2015; 20:54:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden almadım yarın son kez hakkımı tüketici haklarında arıyacagım 7 gün iade hakkımın oldugunu ve iade etmediklerini hemde ürün hakkında detaylı bilgiyi vermediklerini söyleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmoyunda -- 3 Mayıs 2015; 20:57:08 >
  • grkmoyunda G kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir geri aldılar mı ?
  • Acilmis telefonu almazlar. IMEI kopyalamasi yapilabilir ve telefon aktiflestirilmistir diye almazlar. Iade sartlarinda urunun tekrardan satilabilir durumda olmasi diye bir ibare vardir. Laptop, TV, beyaz esya vs sorun olmaz ama telefonda yapmazlar.

Boyle de sartlar var

http://www.vatanbilgisayar.com/musteri-hizmetleri/

Yukarıda Sözü Edilen Müşteri Memnuniyeti Çerçevesindeki Değişim İşlemleri Aşağıdaki Durumlarda Ve Ürünlerde Yapılamamaktadır:

• Koruma bandı bulunan veya vakumlu paket içerisindeki ürünlerin açılması durumunda,
    • DVD, VCD (yazılım, oyun, film), kitap, cep telefonları, kulaklıklar (bluetooh, müzik, v.b.), sarf malzemeleri (yazıcı kartuşu, toneri, kağıdı, CD, DVD medya v.b.), projeksiyon cihazları, telefonlar, LCD ve Plazma televizyonlar, harici, dahili, sabit ya da taşınabilir bellekler, ev aletleri, beyaz eşya, kişisel bakım ürünleri ve oyuncaklarda, telif hakları kapsamında bulunan fikri ve sınai hak içeren her türlü ürün ve hizmette
    • Ürün ile birlikte sunulan hizmet paketlerinin başlatılması durumunda değişim yapılamamaktadır.

Vatan Bilgisayar Sanayi Ticaret A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda ayıplı olmadığı halde değiştirilmek istenen ve mağazadan satın alınan ürünlerde değişim yapmama hakkını saklı tutar.

Kisacasi urunde bir ariza yoksa o telefon artik sizindir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.