Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ürünü iade almıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elden yapılan alışverişlerde iade hakkı yoktur. koşulsuz iade uzaktan yapılan şatışlarda geçerli. şayet ürün ayıplı olsa değiştirmek, iade alma yükümlülükleri var. yoksa tamamen kendi insiyatiflerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

herifler haklı sen al onu pis küflü kulaklarına tak sonrada daha henüz üzerinde kulak pisliklerin varken ürünü iade et yok böyle bi dünya

Kulaklıkta pislik falan yok. Herkesi kendiniz gibi sanmayin

Yapmaya mikropları görüyormusun sen :) görmeye çalışma gözünü bozmaya deymez.

• takip
  • vatan bilgisayar haklı diyen herkesin bi tarafına girsin o kulaklık.yalakalar.vatan bilgisayarın neresi haklı tek bu üründe değil tüm ürünlerde iade yapmıyor.müşterisini mağdur ediyor tefeci gibi.sakın vatan bilgisayardan ürün almayın.
  • netten alsaydın iade edebilirdin
    mağazadan alıp iade edemezsin
  • normal ürünleri alıyorlar ama sarf malzemesi vb ürünler tüketici haklarına görede iade edilemiyor diye biliyorum. maalesef kulak için kulaklıklta bu ürünlere dahil diye hatırlıyorum. lisans numarası taşıyan ürünler sarf malzemeleri iç çamaşırı gıda tüketim ürünleri vs gibi şeyler vardı listede :)
    vatan bilgisayar kulakiçi kulaklığı alamıyoruz derse birşey söyleyemezsiniz. ama iade almamak için gerekçe olarak ambalajının açılmasını gösteriyorsa her türlü haklı çıkabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 21 Mart 2015; 15:31:05 >
  • ayıplı ürün olmadıkça mağazadan aldığını iade edemezsin kardeşim . kuralları bilmeden atıp kesiyorsun burda
    deneyip alsaydın

iyi o zaman millet tatilde pc alsın . 14 gün kullansın geri versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wferit

vatan bilgisayar haklı diyen herkesin bi tarafına girsin o kulaklık.yalakalar.vatan bilgisayarın neresi haklı tek bu üründe değil tüm ürünlerde iade yapmıyor.müşterisini mağdur ediyor tefeci gibi.sakın vatan bilgisayardan ürün almayın.

Vatanpc'ye 2 3 kere ürün iadesi yaparak para iadesi aldım sen işi bilmiyorsan o senin ...'lığın 2 3 ay öncede 4 kere üst üste ram iade edip farklı ram satın aldım.

Birşey satın almadan önce araştırın ne nedir iade alırlar mı iade eden var mı.Almadan önce iade işlemi nasıl yapılıyor diye sorsaydı konu sahibi kulaklık vb. ürünlerde ürün almayacaklarını isterlerse teşhir ürünü ile test yapabiliceğini zaten söylerlerdi.

• kulaklıkta iade olmaz, bıraz arastrp alacaktın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.