Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ürünü iade almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü topkapı- vatan dan sennheiser cx 200 kulaklık aldım ve memnun kalmayıp bugün iadeye geldim. Aldığım cevap "pres kutulu ürün açılmışsa iade almıyoruz". Şimdi yapabileceğim bir şey var mı ? Sitelerinde 15 gün içinde neden göstermeden iade alıyoruz yazıyor ama o hakkı biz saklı tutuyoruz dediler

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Nikopoll demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

herifler haklı sen al onu pis küflü kulaklarına tak sonrada daha henüz üzerinde kulak pisliklerin varken ürünü iade et yok böyle bi dünya

Kulaklıkta pislik falan yok. Herkesi kendiniz gibi sanmayin
  • vatan bilgisayarı sevmem ama seninkide çok keyfi bi iade olmuş.
  • kulaklık gibi vücuda temas eden şeyleri iade almıyorlar diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

kulaklık gibi vücuda temas eden şeyleri iade almıyorlar diye biliyorum
    hocam adamlar tekrar ürünü nasıl satacak o kutular tekrar satışa uygun hale gelmiyor
  • Kulaklığı sadece denemek için bi kere kullandım o kadar Mesele o değil zaten adamların dediği şey bu ürün pres kutulu ben bunu iade alırsam tekrar satamam. Sadece ayıplı üründe alırım diyor
  • Adamlar haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmpprz

Adamlar haklı
    herifler haklı sen al onu pis küflü kulaklarına tak sonrada daha henüz üzerinde kulak pisliklerin varken ürünü iade et yok böyle bi dünya
  • quote:

• Esnafım.adamlar haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

quote:

O senin için geçerli bir durum değil genel için bir başkası için geçerli bir durum. Şayet hijyen gerektiren bütün ürünlerin gerekirse 1 saat içinde olsun açıldıktan sonra hiç bir şekilde geri alınmaması gerektiği kanısındayım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kişisel ürünlerde böyle bir durum var maalesef. pres kutulu olduğu için geri de paketleyemiyorlar. eğer paketi açılmamış olsaydı alırlardı. zaten tamamen keyfi bir iade.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

kişisel ürünlerde böyle bir durum var maalesef. pres kutulu olduğu için geri de paketleyemiyorlar. eğer paketi açılmamış olsaydı alırlardı. zaten tamamen keyfi bir iade.

Alıntıları Göster
    Onunla bir alakası yok eğer üründe bir arıza yok ise iade almazlar, sadece üründe bir arıza var ise değişim - iade söz konusu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Onunla bir alakası yok eğer üründe bir arıza yok ise iade almazlar, sadece üründe bir arıza var ise değişim - iade söz konusu olur.

Alıntıları Göster
    Hijyenik bir ürün olduğu için iade almamışlardır.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende bir mallık edip lenovo aldım hemde y750 modeli kasası açıldı memlekette garantiye verecem vatana değişim isteyim diyorum değiştirirlermiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDC9156E7

Hijyenik bir ürün olduğu için iade almamışlardır.

Alıntıları Göster
    adamlar haklı ayrıca aldıgın kulaklık iyi bi şey değiştirmene gerek yok
  • Mağazadan alınınca iade almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Mağazadan alınınca iade almazlar.
    Bence şaşıracak bir şey yok sonuçta kulaklık bu kulaklık olmasa da farketmez beğenmedim geri alın işi biraz sıkntılı.

Vatan değil nereye gidersen git değiştirmezler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kutusu açılmamış ürün 15 günde sorgusuz sualsiz iade edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bişeyy

Bu mesaj silindi.
    ben vatandan kulaklık alırken neden milletin kulağından düşmeyi alayım hele ki bahsettiğin kulaklık kulak içi bir kulaklık bir kulak içi kulaklık asla iade alınmaz iade almış olsaydı zaten vatana güvenim azalırdı

ayrıca cx200 ün ses karekteristiği hakkında milyonlarca kaynak var nette
  • Ben islemcim ile anakartimi begenmedim diye iade edebilmistim ama kulaklik cok kisisel haklilar.. :|
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.