Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ve küçük çaplı büyük kazığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek

180,55 TL
    120,07 TL

FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

436,86 TL
    289,20 TL

970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

351,00 TL
    245,70 TL

R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

838,37 TL
    586,86 TL

CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA

401,51 TL
    281,05 TL

Vatan'a gittim, herşey tamam diye gittim çünkü stokları kontrol etmiştim. Adam bana Vatan stoğunda R9 280 olmadığını gösterdi sistemden ben de MSI 760 TwinFrozr aldım. Anakartım ordudan geleceği için kasa ve işlemciyi bırakıp RAM ve Ekran kartını aldım, 50km uzaklıktaki evime döndüm. Vatan Bilgisayar merkezde fakat ben Bafra ilçesinde oturuyorum.(Samsun'un)

Eve geldim hevesle ekran kartının kutu açılım resimlerini çekecektim, kartı antistatik poşetinden çıkardığımda bir de ne göreyim arka tarafında band yok?!

Kartın arka tarafının ucuna doğru bir bölge var burası yapış yapış ve parmak izleri var. Bellekleri de birçok videoda hynix olarak görmeme rağmen bunda bellekler elpida markalı. (Videolarda da band yok o yüzden içimdeki korku biraz azaldı.) Sizce kazık mı yedim, teşhir ürününü mü sattılar? Lütfen yardımcı olun ürünü geri iade edebilmek için 50km gitmem lazım bunun benzin parası var bir sıkıntı çıkmazsa uğraşmak istemiyorum, ama sırf hynix bellekler için bunu yapabilirim sizce ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgchack -- 14 Haziran 2014; 21:42:16 >

• O ram olayı gtx760 elpida biliyorum.
    Yurtdışı ile farklı ülkemiz malesef.
    Birazda pozitif olun.İade ürün olsa bile belki alan adam acil vermesi gerekti.
    Bi testlere sokun.
    Amaaaa r9 280 her türlü ezer gtx760 ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanbilgisayar bunu her zaman yapıyor satış poltikaları bu tekel gibi oldular tabi gülünecek hale geldi adamlar. Ürünü satana kadar dostunuz oluyor şimdi nasıl sevinmiştir satan eleman nasıl sattım teşhiri diye. Değişim isteyebilir , çek alabilir veya 1 hafta içinde iade hakkınız var size kalmış paranızla rezil olmayın derim belleklerde Elpida çıkmışken.. Sorun çıkarırlarsa tüketici hakem heyetine başvurucağınızı yasal hakkınız olduğunu söyleyin tıpış tıpış isteğinizi yapıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

O ram olayı gtx760 elpida biliyorum.
    Bi testlere sokun.

Hocam ya sıkıntı orda testlere sokamıyorum, mecvut sistemim el vermiyor eğer 280'den harbiden performans konusunda kötüyse bellekler de elpida çıkmışken(çünkü birçok videoda izliyorum kartın arkasında bildiğin hynix yazıyor.) ben bu kartı iade ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgchack

quote:

Bi testlere sokun.

Hocam ya sıkıntı orda testlere sokamıyorum, mecvut sistemim el vermiyor eğer 280'den harbiden performans konusunda kötüyse bellekler de elpida çıkmışken(çünkü birçok videoda izliyorum kartın arkasında bildiğin hynix yazıyor.) ben bu kartı iade ederim.

%20 daha hızlı.
    Bellekte avantajı.

• Kuşkuyla almışsınız ilerde farklı bir sorun çıktığında keşke iade etseydim diye pişman olacaksınız bu yüzden iade edin.
  • 2 seçeneğin var:

ya buynunu bükük vatandan en ucuz (%30 indirinde) alacaksın yada yurt dışınden gümrük ve vergilerini vererek alacaksın....karar senin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

2 seçeneğin var:

ya buynunu bükük vatandan en ucuz (%30 indirinde) alacaksın yada yurt dışınden gümrük ve vergilerini vererek alacaksın....karar senin....

yurt dışından niye alsın ki? gider netten sipariş verir,aslanlar gibi inventus veya eksenden alır.onlardaki kaliteyi görünce vatandan niye alışveriş yaptım diye kendine kızar.vatanın tek avantajı ürün stoğu,yoksa indirim falan hikaye
  • geri vites kullanıcısına yanıt
    sanırım anlamadın... ya fiyat farkı ile yurt içi alacak yada yurt dışından sipariş verecek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

sanırım anlamadın... ya fiyat farkı ile yurt içi alacak yada yurt dışından sipariş verecek....

yo anladım hocam,seni eleştirmek için yazmadım vatanı eleştirmek için yazdım
  • quote:

Bi testlere sokun.

Voov

• Yarın iade için gideceğim arkadaşlar, R9 280 stoklarda yoktu tekrar olmasını beklemiyorum hediye çekiyle tekrar gtx760 alacağım fakat tabii ki almadan önce bu sefer kontrol edeceğim, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.