|
Türkiye'deki En Büyük Sorun
-
-
yine hak ehli bir konu geldi. adamın bir tanesi diyor ya bunlar için yunan denizden çıkıp gelse eniştem diyip boynuna sarılırlar... 2.önerim de şu bizde de eğitim paralı olmalı. her yere üniversite açmak demek tonla masraf tonla boş yere çalışan demek. şu an duvar boyayacak olan adam işletme okuyor mesela zart zurt ünisinde. okul paralı olsun, durumu olmayanlar için de çeşitli burs seçenekleri arttırılsın. görün bakalım kimler gidiyor üniversiteye
-
Yo yo paraya gerek yok bedava olsun
Abi şuanda çözümü bak anında söylüyorum
Tıp ve diş ve 1 2 top tier bölüm hariç suanki üniversite kontenjanları 5te 1e düşürülecek
Adam Kıbrıs'ta hukuk okuyor para basa basa diplomasi ülkede ilk 10 bine giren benle aynı
Adam ukraynada bulgaristandan cakma tıp diplomasi aliyor burada doktor oluyor
Bak kardesim edebiyat okuyor 40 sf yazi yazmis osmanlica ödevi... LAN ÖLÜ BİR DİL İCİN İLERİDE ASLA İS İMKANİ OLMAYAN BİR BÖLÜM İÇİN BU COCUKLARA BU EMEGİ NEDEN HARCATIYORSUNUZ? TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTE= SCAM = DOLANDIRICILIK BU DÜZEN HAYSİYETSİZLİKTİR SEREFSİZLİKTİR -
Guncel -
Güncel -
biz yaktık hayatımızı çöpe attık kardeşine üzüldüm hocam o çukur çok kötü ben de econ okuyom hayatımı çöpe attım bittik hepimiz
okumasam seçeneklerime bakıyorum sıfırı tüketmişiz sonumuz ne olacak hiç bilmiyom
-
Reis yine ilminle ışıldıyorsun. Çokluk = b.kluk misal hindistan konu kapanmıştır. Yaşasın önce öjeni sonra antinatalizm. -
Eyvallah knk
Bunları çözmek için süper zeka olmaya da gerek yok ama anlatamiyoruz millete -
nüfus düşüyor gittikçe ama Türk nüfusu düşüyor sadece, yabancı oranı artıyor. iyi mi olacak kötü mü olacak bilmiyorum.
-
Tabiki kötü olacak
Memlekete Türklerden daha asil halklar gelmiyor ki tam aksine dünyanın en berbat halkları geliyor -
Garibanlık...
-
-
yeğen için bunları düşündüm. ama yeğen şanslı gene. babası zengin. -
hamzoş merak etme kimse çojuk yapmıyo zaten. suriler, afganlar da giderse 20 sene sonra nüfus baya yaşlanmış olacak 50 seneye de baya baya azalır. sen son demlerine yetişirsin belki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X