Şimdi Ara

Türkiye'deki En Büyük Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abi nüfus

Nufus nufus nufus

Bakın demin instagramda salagin tekini gördüm 6 ay İngiltere'de kalmış aaa diyo Türkiye'ye geldim de çok şaşırdım diyo burda neden kış saati uygulamasi var berbat kesin namaz kilinsin diye yaptilar da su da bu da 2 saat bundan sikayet ediyor
    6 ay kalmis yurt dışında 180 gün yani ve ingilizden cok ingiliz olmus sasirmis kalmis yillarin uygulamasına şu görmemişlige su bosluga bakar mısınız

Biri de tutmus diyo ki bakin diyo Türkiye'de 15000 olan bot amerikada 2000 lira yav evladim ithal mal ustune amerikan mallarina ekstra vergi var çocuğum yerli mal alsan 2000e bulursun gene bot.... Ooooff abi abi milletin derdi tasasi sıfır ya hicbir sorun yok hayatlarinda Allah bunlardan almis derdi tasayi bize salmis herhalde

Bakin 20 milyon daha az olsak

İstanbul -10
    Ankara -2
    İzmir -2
    Bursa -1
    Antalya -1

Ve davami da kalan iller desek böyle bos beles hayatta en ufak derdi olmadigi halde zir zir zirlayan 20 milyon gereksiz tipi kovalasak ülkeden

Abi namusuma dinime bu ulke cennet olur isci azligindan asgari ucret en az 1000 dolar olur

Cooook fazla gereksiz bos beles hicbir ise yaramaz bir bilet satış noktasina koysan orada bilet satamayacak markete koysan kasada duramayacak kadar bos insan var ennnnnnn ufak zorluk gormemisler yav adamin derdi herhangi bir montun botun ayakkabinin falan yurt disinda trden daha ucuz olmasi...

Gerçekten inanılmaz

• yine hak ehli bir konu geldi. adamın bir tanesi diyor ya bunlar için yunan denizden çıkıp gelse eniştem diyip boynuna sarılırlar... 2.önerim de şu bizde de eğitim paralı olmalı. her yere üniversite açmak demek tonla masraf tonla boş yere çalışan demek. şu an duvar boyayacak olan adam işletme okuyor mesela zart zurt ünisinde. okul paralı olsun, durumu olmayanlar için de çeşitli burs seçenekleri arttırılsın. görün bakalım kimler gidiyor üniversiteye

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Yo yo paraya gerek yok bedava olsun

Abi şuanda çözümü bak anında söylüyorum

Tıp ve diş ve 1 2 top tier bölüm hariç suanki üniversite kontenjanları 5te 1e düşürülecek

Adam Kıbrıs'ta hukuk okuyor para basa basa diplomasi ülkede ilk 10 bine giren benle aynı

Adam ukraynada bulgaristandan cakma tıp diplomasi aliyor burada doktor oluyor

Bak kardesim edebiyat okuyor 40 sf yazi yazmis osmanlica ödevi... LAN ÖLÜ BİR DİL İCİN İLERİDE ASLA İS İMKANİ OLMAYAN BİR BÖLÜM İÇİN BU COCUKLARA BU EMEGİ NEDEN HARCATIYORSUNUZ? TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTE= SCAM = DOLANDIRICILIK BU DÜZEN HAYSİYETSİZLİKTİR SEREFSİZLİKTİR
  • Guncel
  • Güncel
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

biz yaktık hayatımızı çöpe attık kardeşine üzüldüm hocam o çukur çok kötü ben de econ okuyom hayatımı çöpe attım bittik hepimiz

okumasam seçeneklerime bakıyorum sıfırı tüketmişiz sonumuz ne olacak hiç bilmiyom

• Reis yine ilminle ışıldıyorsun. Çokluk = b.kluk misal hindistan konu kapanmıştır. Yaşasın önce öjeni sonra antinatalizm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah knk

Bunları çözmek için süper zeka olmaya da gerek yok ama anlatamiyoruz millete
  • nüfus düşüyor gittikçe ama Türk nüfusu düşüyor sadece, yabancı oranı artıyor. iyi mi olacak kötü mü olacak bilmiyorum.

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Tabiki kötü olacak

Memlekete Türklerden daha asil halklar gelmiyor ki tam aksine dünyanın en berbat halkları geliyor
  • Garibanlık...

• Türkiye'deki En Büyük Sorun
  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    yeğen için bunları düşündüm. ama yeğen şanslı gene. babası zengin.
  • hamzoş merak etme kimse çojuk yapmıyo zaten. suriler, afganlar da giderse 20 sene sonra nüfus baya yaşlanmış olacak 50 seneye de baya baya azalır. sen son demlerine yetişirsin belki. Türkiye'deki En Büyük Sorun  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.