< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Vatan bilgisayar kadar iğrenç bir satış firması görmedim bu hayatta. Yurt dışı alışverişlerinin 22 Euro'ya düşmesinde büyük bir payı var.
|
evet bıraz da olsa iyi haber vatan bu fiyatlara düştü ise diğerleri daha çok düşer
|
vallaha herzaman soyledıgımın arkasındayım
ımza belkı 3 yıldır aynı ucuza alıp suruneceksem extra para verıp keyıf ıcınde aldıgım urunu kullanmayı daha mantıklı olacagını dusunuyorum kı gozum ıle gormedıgım bısey degıl yasadıgım olay parası odenmıs garantıden gelen urunun kutusunu keyıflerıne gore acıyorlar sen benım urunumun kutusunu nasıl acarsın ayrıca urunu bozup bozmadıgın dusurmedıgın ne malum bu durumda kagıt ımzalarımı ıstedıgımde urunun kutusunu bız actık bır sorun oldugunda sorgusuz sualsız ıade alırız seklınde "bız salakmıyız" dedı bakın yanlıs anlamayın yasım 36 dunku cocuk degılım eee o zaman soruyorum sızlere alısverıs yapanlara sız salak mısınız aynı parayı vermenıze ragmen kutusu acılmıs yada ıade urunu almaya kullanıcı hatasında dolayı urunde sıkıntı yasadıgınız bu durumda Musterı hızmetlerı sıze yardımcı olacak mı? DIP not:garantıde gelen urunu teslım almayıp,kutusu acıldıgında dolayı para ıadesı ıstedım bın dereden su getırdıler.kavga dovus ıade aldım. garantı surecınde ıse e.kart 15 gun magazada yattı.gondermemısler. yaklasık 2 aya yakın urun bekledım... |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Nisan 2018; 20:46:6 > |
|
|
|
|