Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDA FİYATLAR DÜŞMÜŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 830 tlye 1050 ti var. 1180 tl'ye 1700X işlemci satıyolar 1700'den daha ucuz şaka gibi
  • Neyin 4 katı abarttın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek fanlı 1060 aero itx alınmaz ama galax palit in filan 2 fanlı modelleri de 1500-1600 e düşe onlar alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar böyle sıçramasaydı haziran temmuzdaki fiyatlara geri dönerdik yani msi 1060 gaming ler 1500 e bulunurdu neyse buna da şükür

• Yok aga kesin ip var, tam 560'ı 531TL'ye satıyorlar ve sadece Beylükdüzünde var, kırpılmış 560 ise 642TL ve bir sürü mağazasında mevcut, tam 560 kesin iade veya garantiden tamir görmüş (refurbished). Gerçi Vatan bu ürünleri de sıfır fiyatından satıyor, orası da karışık.
  • Vatandan alma sinerjiden investundan al diyenleri pistlere alalım

• Ne indirim be güldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Vatandan alma sinerjiden investundan al diyenleri pistlere alalım
    vallaha herzaman soyledıgımın arkasındayım
    ımza belkı 3 yıldır aynı

ucuza alıp suruneceksem
    extra para verıp keyıf ıcınde aldıgım urunu kullanmayı daha mantıklı olacagını dusunuyorum

kı gozum ıle gormedıgım bısey degıl yasadıgım olay

parası odenmıs garantıden gelen urunun kutusunu keyıflerıne gore acıyorlar
    sen benım urunumun kutusunu nasıl acarsın
    ayrıca urunu bozup bozmadıgın dusurmedıgın ne malum
    bu durumda kagıt ımzalarımı ıstedıgımde urunun kutusunu bız actık bır sorun oldugunda sorgusuz sualsız ıade alırız seklınde
    "bız salakmıyız" dedı

bakın yanlıs anlamayın yasım 36
    dunku cocuk degılım

eee o zaman soruyorum sızlere alısverıs yapanlara
    sız salak mısınız
    aynı parayı vermenıze ragmen kutusu acılmıs yada ıade urunu almaya
    kullanıcı hatasında dolayı urunde sıkıntı yasadıgınız bu durumda Musterı hızmetlerı sıze yardımcı olacak mı?

DIP not:garantıde gelen urunu teslım almayıp,kutusu acıldıgında dolayı para ıadesı ıstedım
    bın dereden su getırdıler.kavga dovus ıade aldım.

garantı surecınde ıse e.kart 15 gun magazada yattı.gondermemısler.
    yaklasık 2 aya yakın urun bekledım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Vatandan alma sinerjiden investundan al diyenleri pistlere alalım
    Vatan bilgisayar kadar iğrenç bir satış firması görmedim bu hayatta. Yurt dışı alışverişlerinin 22 Euro'ya düşmesinde büyük bir payı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 14 Nisan 2018; 2:42:58 >
  • düşecek daha amazon falanda fiyat indiriyor habire yeni seri haberi kulağına kaçtı tüm perakendecilerin ufak düşüşlerle ne kadar yolabilirsek kardır kafasiyla gün geçtikçe biraz daha aşagı cekerek gidiyorlar artik yoksa o stok erimez çok depoladilar çok etherium bi çakıldı üstüne birde bitmain ethminer asic cihaz tanitti herkesin elinde buz gibi bir bardak su şuan. kesinlikle almayın dahada çakilacak

• Samsung Cfg73 monitör fiyatları ne zaman iner yav amazon.uk da 200 sterline bile inmişti bi ara.Cok para 1700 lira.
  • vatanbilgisayar nefret ettiğim bir firmadır her zaman kazık fiyatlar oradadır bi indirim oldu diye en iyi firma seçmeyin hemen diğer firmalara da yansısın bu indirim bekleyin bakalım hangisinde daha uygun olacak
  • suan diger sitelerden bile dusuk apu 2200g yi 100 tl indirmisler yuh

• Bu gözler 1080 armor 1700 kampanyalar gördü.Hemide vatanda .Bu ne ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 14 Nisan 2018; 8:6:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1070 1000 TL ye düşerse alırım. Umarım ellerinde kalır.

• Kaynak nedir hocam?cogu kişi daha da düşecek derken hem de.

• Kuon kullanıcısına yanıt
    15 nisan son yazıyor indirim sayfasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Nisan 2018; 11:13:21 >
  • 1070 serisi 2400-2600 aralığında, 1080 serisi ise 3000 bandında satılıyor vatan için gayet uygun fiyatlar. Bu hafta içi ikinci el bölümüne de bu fiyatlar muhakkak yansıyacaktır. Neredeyse tüm ilanlar %15-20 aralığında şişirilmiş hani kimi denk getirirsem misali. Kart alacak arkadaşlar bir müddet daha beklesin fiyatların bu kur artışına rağmen süratle aşağı inmesinin tek bir sebebi var o da talep yetersizliği hatta hiç olmayışı diyebiliriz. Daha da düşeceğini düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

930 lirada fazla o karta hocam.
    600-650 tl lik kart.
  • Bence elde oyun oynatacak sistem varsa yeni seriler beklenmeli o zaman bu fiyatlar çok daha aşağıya inecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.