Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Sennheiser Cx-300 II Sahte Şüphesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan bilgisayardan cx 300-2 kulaklık aldım. Basslar çok zayıf ayrıca tizlerde biraz rahatsız edîyor gibi, orjinal olmamasından şüpheleniyorum. Ayrıca garanti belgesini nereye onaylatmam gerekiyor dediğimde onaylatmanıza gerek yok, fatura garanti belgesi yerine geçer zaten dediler, ben de yanlış biliyorum demek ki deyip fazla ısrar etmemiştim, şimdi garanti belgesini okudum onaylanmamış kaşesiz imzasız garanti belgesinin hiç bir geçeliliği olmadığını büyük bir ısarla belirtmişler. Yarın vakit bulup gitmeye çalışıcam kaşe için.

Ama daha da önemlisi orjinal olup olmadığını nadıl anlatım? İlk aldığım gün dahil hayal kırıklığına uğrattı beni, iphone 4s ile kullanıyorum kulaklığı, 1 hafta oldu açılacak olsaydı bu zaman kadar açılırdı heralde?
    Elmasepeti.com garantili görünüyor. Ayrıca konulara baktığımda pek sahte gibi durmuyor kılıfın dikişleri falan kötü değil ama emin olamadım...
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• orjinal sennheiser ürünlerde garanti belgesinde ve kutuusnda metan etiketi var parlak.
  • Yukarıda arkadaşın dediği gibi Metan etiketi varsa orjinaldir. Bir süre kullan ses açılır. Ürüne dair şüphelerin varsa ve Metan İthalatlı bir ürün ise direkt Metan'a götür. Eğer tam anlamı ile sahtedir diyorsan önce sikayetvar.com dan bas şikayeti sonra da Vatan a git derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.