Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarın rezaleti ve sorumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım msi gaming 7 anakart modelinde kutu içeriğini tamamen eksik gönderiyorlar ürünü iade edebilirsiniz kargo tutunağıyla diye rezalet bir işlem görüyorlar parayı peşin almasını bilipte müşteriye bekletme mağdur etme ne ararsan bu firmada var benim ilk ve son siparişimdi vatan bilgisayar pişmanlıktır herkesin bilgisine

• Geçmiş olsun...

Bu tür sorunlar artık Vatan için standart hale geldi, iade gelmiş ürünleri yeniden satışa çıkarıyorlar vs.
  • Topkapidaki yerlerinde ferrariler mercedesler filan girna nasil kazaniyolar saniyosunuz diş göstermek lazım fircalayin kavga çıkarın magazada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 19 Haziran 2020; 11:6:9 >

• Hiç şaşırdmadım.Durumun farkına varman sevindirici

• Ona bunun yanlış birsey oldugunu soyle

• Belli bir zamanda kullanıcı ürünü iade etme hakkına sahip ve iade ediyor.

İade ürünü atsa zarar eder, müşteriye verse müşteriye haksızlık olur.

Firmaların iade üründe izlemesi gereken yol nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence iade ürünler test edilmeli,Sorun yoksa 0 kutulanıp yeniden satılmalı.Sorun varsa 2. El platformu açılıp şu sorunu var denip satılmalı.Fabrikaya geri gidicekler gitmeli.İadeler test edilip alınmalı.Böylece hem kullanıcı mağdur olmaz hem vatan kazanır.Sadece vatan için değil hepsi için geçerli bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Bence iade ürünler test edilmeli,Sorun yoksa 0 kutulanıp yeniden satılmalı.Sorun varsa 2. El platformu açılıp şu sorunu var denip satılmalı.Fabrikaya geri gidicekler gitmeli.İadeler test edilip alınmalı.Böylece hem kullanıcı mağdur olmaz hem vatan kazanır.Sadece vatan için değil hepsi için geçerli bu.

Kimi firma yazdıklarınızı yapıyor. Kimisi ise (örneğin VATAN PC) iade ürünün üzerindeki '' iade sebebine' bakıp iş yapıyor. ''Arıza'' sebebi ile iade ise servise gönderiyor ama 'memnun olmadım'' ''aynı gün kardeşim de almış'' vb sebeplerle yapılan iadelerde ürün nasıl olsa sağlamdır diye savsaklayıp açık poşette kutulayıp yeni siparişlerde kullanıyor.
  • Vatan bilgisayarın haftasonları yaptığı dümenden %30 luk indirimlerin farkına varan biri zaten vatan dan alışveriş yapmaz. Adamlar %30 indirim diyip piyasada zaten olan fiyata satıyorlar. Milleti enayi yerine koymak gibi bir ticari ahlaksızlık yapan kurumlardan kesinlikle alışveriş yapmamak lazım. Her sakallıyı hoca sanmamak gerek
  • Bir daha vatandan üste para verseler de hiçbir şey almam, geçen gün bir mouse sipariş ettim netten, önce güvelik engeline takıldı diye bir saçmalık geldi emaille, halbuki kaç tane ürün almıştım hep online şimdiye kadar, neyse demişler şu adrese sipariş kodunu onay maili at veya şu noya sms at demişler, hem mail hem de sms attım, 3 gün geçti hala sipariş hazırlanıyor diyor sitesinde, bugün sordum ne oldu sipariş, ne zaman yollayacaksınız diye, adamlar demez mi sipariş iptal, para iadenizi 10 iş günü içinde yapcaz diye.
    Bir ton küfürü yediler afiyetle tabi.
    Bir daha da hiçbir zaman bunlardan alış veriş yapmam,

Ne kadar çok yaygınlaştı bu stokta olmayan malı satma şerefsizliği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konfigürasyonborusu -- 11 Kasım 2014; 17:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Bence iade ürünler test edilmeli,Sorun yoksa 0 kutulanıp yeniden satılmalı.Sorun varsa 2. El platformu açılıp şu sorunu var denip satılmalı.Fabrikaya geri gidicekler gitmeli.İadeler test edilip alınmalı.Böylece hem kullanıcı mağdur olmaz hem vatan kazanır.Sadece vatan için değil hepsi için geçerli bu.

bu çok doğru bence . Bilgisayar toplarken alıyoruz 5-6 tane parça sonra çalışmayınca bil bakalım hangisi arızalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.