Şimdi Ara

vatan computer dan pc almayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 gün önce vatan computer topkapı şubesinden lenovo y50-70 pc aldım.kurulum vatan computer montaj bolumunde yapıldı.cihaz sorunsuz bir sekilde calısıyordu eve geldiğimde ekranda piksel olmesi fark ettim(siyah ekranda mavi nokta var dokununca geciyor)Bilgisayarı alıp kutusu ve faturasıyla vatan computer topkapı subesine gittim degişim talep ettim...Kabul etmediler 1 pikselin dunya standartlarına uygun olduğunu soylediler ve lenova servisine goturup 20 gun sonra cihazın tamir edilip gitirilmesinden bahsettiler bende deli oldum olay çıkardım mahazada mudur falan hepsi geldiler yine degistirmediler...Lenova servisiyle gorustum ekran degisimi yapacaklarını soylediler ama 2 hafta surecekmis sıfır cihazımda böyle sıkıntı çektim kesinlikle vatan computer dan pc almayın!!!

• ölü pikseli hiç bir firma değiştirmez Türkiye de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ölü pikseli hiç bir firma değiştirmez Türkiye de.
    Yanlışta biliyor olabilirim ama ekranda 7 adet ölü piksel veya yan yana 3 adet ölü piksel olması gerekiyor değişim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

Yanlışta biliyor olabilirim ama ekranda 7 adet ölü piksel veya yan yana 3 adet ölü piksel olması gerekiyor değişim için.

Alıntıları Göster
    Monitörü alırken test ettirmek çok önemli, şubeden çıkardıktan sonra maalesef sıkıntı çıkıyor. Ayrıca Türkiye sınırlarında toplu pc alımlarında (aldığın yer montaj yapıcaksa) en uygunu vatan bilgisayar. Alternatifini bulamadım şahsen.
  • bjkenesap kullanıcısına yanıt
    aslında alırken kontrol etmeniz lazımdı, her marka cihazda bulunması muhtemel bir sorun, çok basit çok küçük bir program, flaş belleğinizde her zaman bulunsun, alırken kontrol etseydiniz hiçbir şey diyemeyeceklerdi.

http://www.tamindir.com/dead-pixel-buddy/
  • Ölü pikselde değişim olmaz diyen arkadaşlara söylüyorum garanti süresi içinde cihazınızda hiçbir sorun olmamasına rağmen gidip sıfır ürünle değiştirebilirsiniz. Tüketici hakları bize bu hakkı veriyor. Bakın garanti süreci diyorum. 2 yıl sonlarına yakın bile olsa bu değişim yapılıyor. Teknoseyirde video vardı bu konuyla ilgili.

Tüketici haklarına başvurup bu durumu belirtirseniz %90 haklı sayılırsınız.
  • Dizzy24 D kullanıcısına yanıt
    çok tesekkur ediyorum yarın basvuruda bulunacam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkenesap

çok tesekkur ediyorum yarın basvuruda bulunacam...
    vatan bilgisayar şubesinde montaj bolumunde kontrol ettim hiçbir sorun gozukmuyordu eve gelince fark ettim yanıp sonuyor gibi dokununca duzeliyor lenovo servisi ekran degisimini kabul etti ama harbıden müşteri urun aldıktan sonra garantı ve satıcılar hıçbırsekılde ılgılenmıyor Turkıyede yazık gunah 3bin TL para saydım en ıyısı olsun diye
  • Dizzy24 D kullanıcısına yanıt
    ole bi garanti olmaz kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ole bi garanti olmaz kardes
    vatandan pc aldım gayet mutluyum hiç bir sorun yok. sana öyle denk gelmiş yıllardır oradan parçalarımı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

vatandan pc aldım gayet mutluyum hiç bir sorun yok. sana öyle denk gelmiş yıllardır oradan parçalarımı alırım

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_114722983/f_//tm.htm#114736335

vatan yine biraz iyi.
    teknosa dahada kötü kardeşim.
    ölü pixel olayıda hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 25 Şubat 2016; 23:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetRecep1

http://forum.donanimhaber.com/m_114722983/f_//tm.htm#114736335

vatan yine biraz iyi.
    teknosa dahada kötü kardeşim.
    ölü pixel olayıda hiç iyi değil.

Alıntıları Göster
    mağazadan alırken test edip alın arkadaşlar. yada benim gibi yapın. mağazada deniyorum eve gelip netten sipariş veriyorum. 14 gün içinde bi sorun yaşar isem yada beğenmez isem anında kargo ile iade ediyorum. kafam rahat. şimdi bi ekran kartı aldım mağazadan başıma dert oldu.. bi daha mağazadan alışveriş yapmam o derece nefretlik bi durum. en güzeli internetten alıcan 14 gün içinde sorgusuz iade hakkını kullanıcan sorun olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: sahindertli

Monitörü alırken test ettirmek çok önemli, şubeden çıkardıktan sonra maalesef sıkıntı çıkıyor. Ayrıca Türkiye sınırlarında toplu pc alımlarında (aldığın yer montaj yapıcaksa) en uygunu vatan bilgisayar. Alternatifini bulamadım şahsen.

Sen İnventus'u hiç duymadın galiba müşterisinin arkasında duran en iyi firmadır.Ve ayrıca profesyonel kişilerce montaj yapılıp tam 12 saat test edilip öyle yolluyorlar.Vatan da neymiş müşterisinin arkasında durmayan kullanılmış yada iade edilmiş ürünleri tekrar raflara koyarak satmaktan utanmayan bir firma.
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    İnanmayacaksın belki ama var. Üstelik müşteri abartılı şekilde haklara sahip ama biz bunu bilmiyoruz veya biraz uzun süre bekleyeceğimiz için uğraşmıyoruz.

https://m.youtube.com/watch?v=7LHfVbwX7x8
    videoyu izleyin asus türkiyede çalışıyor anlatan kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy24

İnanmayacaksın belki ama var. Üstelik müşteri abartılı şekilde haklara sahip ama biz bunu bilmiyoruz veya biraz uzun süre bekleyeceğimiz için uğraşmıyoruz.

https://m.youtube.com/watch?v=7LHfVbwX7x8
    videoyu izleyin asus türkiyede çalışıyor anlatan kişi.
    Çoğu soruna karşılık tüketici hakkı savunulurken tüketicilerin bu haklarından habersiz olmasından kaynaklanıyor bu tip durumlar. Değişim iade garanti süresince mümkündür. Gönderin, en kötü tüketici hakları heyetine başvurun.

• Y5070 sahibiyim 7 ölü piksel şart
  • Benim bildiğim sadece monster yapıyor ölü pixel bile olsa yenisini veriyor
  • Ah be arkadaşım keşke bilgisayarı denetseydin.Valla ekran değiştirmek işe yaramaz ise cihaz aşağı yukarı çöp kutusu dünyasına göç edecek.Şahzen ben ekmek alırken bile inceliyorum.Geçen gün haberde ekmeğin içinden çıkan jilet adamın boğazını kesti diye haber görünce yemek yemekten bile şüphelenir oldum.
  • Burada yazılanlara bakma. Tüketici mahkemesine başvurursan seve seve geri alacaklar. Garantinin son ayında bile çıksa ölü piksel, değiştirmek zorundalar cihazı. Bakın tamir demiyorum değiştirmek. Ayıplı mal garanti süresi içerisinde muadiliyle değiştiriliyor YENİ TÜKETİCİ HAKLARINA GÖRE. Yukarıda paylaşılan videoyu izleyin.

İyi akşamlar.
  • Bahsedilen yerden kapali kutu urun alirken bile dikkatli olunmasi lazim hele birde sistem toplattimi elinde ne kadar acik kutu iade urun varsa dolduruyolar kasaya kac kere raflardaki acik kutu urunlere sahit oldum
    4 gun once telefon almak icin gittim magazaya bakiyim inceleyim diye internette bi cok magazada stok gorunen urun tum magazalarda teshir kalmis sadece dedim internetten siparis gecsem bunlardan birinimi sarip yolluycaktiniz aval aval bakiyo neymis urunun uretimi bitmis lg g3 32gb hic biyerde bulamazsin dedi iki durak sonra aldim telefonu baska yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 1 Mart 2016; 18:21:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.