Şimdi Ara

vatan computer internet sipariş iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatanın internet sitesinden bi sipariş verdim şimdi almaktan vazgeçtim ve bunu iptal etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım havale ile sipariş verdiğim için parayı yatırmasam iptal olurmu ?..

• Bu nasıl bir saçmalık ya? Bu kadar yerli yabancı siteden alışveriş yaptım, ömrümde böyle bir sistem görmedim. Yanlışlıkla verdiğim siparişi iptal edemiyorum. Ürünü hazırlamaya başlamışlar bile. Hiçbir aşamada iptal seçeneği çıkmıyor!
  • telefonla arayıp iptal edersiniz en olmadı ürün elinize geçtikten sonra geri yollarsınız 7 gün içieiasinde koşusluz iade hakkınız var sonuna kadar hakkınızı arayı bende 1 haftadır bekliorum hala ürün gelmedi öldürcem en sonunda hepsini bidaha vatandan alışverişmi aslaa kimseye tavsiye etmiyoruym
  • mağazasına gidip alışveriş yapmak her zaman iyidir
  • 444 56 56 arayarak iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Attığım mesaj işe yaramazsa şu numarayı arayayım bari. Hala müşteri hizmetleri sayfasında falan sipariş iptaliyle ilgili tek kelime bulunmayışının şaşkınlığını yaşıyorum bu arada. Hakikaten ilginç... Cevap verenlere teşekkürler.
  • yıl olmuş 2016 ama hala Vatan da sipeariş iptali diye bir seçenek yok ! Yazıklar olsun ... Vatan , tatatataaaaaaan !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canned kullanıcısına yanıt
    Ya bi insan nasıl yanlış sipariş verebilir hiç anlamamışımdır. Siteye üyelik aldın, hesaba girdin, ürünü seçtin ve sepete attın, sepeti onayladın, kredi kartı bilgilerini girip tekrar onayladın ve gelen 3d secure onay ekranına da telefonuna gelen onay kodunu girdin ve bunların hepsi yanlışlıkla ha?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egb1977

yıl olmuş 2016 ama hala Vatan da sipeariş iptali diye bir seçenek yok ! Yazıklar olsun ... Vatan , tatatataaaaaaan !!!
    yıl olmuş 2019 hala sipariş iptali yok. güzel kafa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.