Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 'iade alınabilir' nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatan bilgisayardan ttec marka şarj aleti almıştım, 9 ay boyunca kullandım sıkıntısız bir şekilde fakat son zamanlarda doğru şarj etmemeye ve içinden ses gelmeye başladığı için servise gönderdim. Şuan internet sitesinden kontrol ettiğimde iade alınabilir diyor. Forumdaki önceden açılmış konulara baktığımda ya para iadesi ya da ürünün yenisiyle değiştirebilirsiniz demişler. Ben yenisiyle değiştirmeyi düşünüyorum fakat şarj aleti ben alırken 25 tl'ydi. Şuan da 40 tl olmuş. Bunun için benden para istemeye hakları var mı yoksa para talep etmeden yenisiyle değiştirecekler mi? Yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iade almanın belirli bir gün sınırı vardır. Mesela 15gün gibi.. Bu demektirki satın aldıktan sonra 15 gün içinde iade edebilirsiniz. 9 aylık bir ürünü iade alacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancelegend

iade almanın belirli bir gün sınırı vardır. Mesela 15gün gibi.. Bu demektirki satın aldıktan sonra 15 gün içinde iade edebilirsiniz. 9 aylık bir ürünü iade alacaklarını sanmıyorum.

Yok dostum sen yanlış anlamışsın olayı. Cihaz servise gitti. Ürünün kusurlu olduğu anlaşıldı. İade denilen şey firmanın ürünün kusurlu olduğunu kabul etmesi ve garantiden ötürü gerekli prosedürü yerine getirmesi ( para iadesi ya da yeni ürün).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayar vermiyor zaten garantiyi sağlayan yer yenisini faturalayıp gönderiyor ben ekran kartı almıştım değişim istedim yeni seri üretimden gönderdiler yeni fatura basmıslar ama vatan bilgisayarın değil fatura.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.