Bildirim
Vatan da Bayram indirimi olurmu ?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vay anasını bee, ne paralar dönüyor şu işte, bende evde satsan 200 tl etmez kasayla takılayım -
valla ister inan ister inanma şu ana kadar sahip olduğum hiçbi pc kendi zamanının ortalama oyunlarını bile kaldırmıyordu şimdiki pcmde skyrimi en düşük ayarlarda kasmayla oynuorum (2011 yapımı oyun) ilk kez adamakıllı bi pc alıcam yani seni anlıorum :D
elimin altında haier T5M var :( -
Kardeşim bunun 960m ekran kartı olan modelini 3600e almıştım. Tek fark bu 965m.
Max 4k verilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla laptop alma kararı aldığımda asusdan başka marka düşünmüyordum halada düşünmüyorum banada en uygunu bu oldu donanımsal ve kasası bakımından en cok bunu beğendim fiyat konusunda haklısın 4k eder belki ama işte toplama falan yapılmadığı için laptopda ne veriorlarsa onu alioruz gaming istemesem 4.700e 24gbram 950m 1tbhdd 256ssd vardı yine asusun onu alıcaktım -
Ben skyrimi bile oynayamıyorum
Açtığı tek oyun cs 1.6 o da net yüzünden ping li oynanıyor -
İlla bunu istiyosan burda daha ucuz
Belki daha ucuzu da vardır araştır biraz
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl552vl-dm023t-notebook-pmu350976
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 6 Eylül 2016; 19:50:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
internette ucuzları var aynı modelin ama internet alışverişi yapmıyoruz ailem güvenlikden endişe duyuyor her ne kadar güvenli desemde farketmeyeceğini bildiğimden bende hiç ısrar etmiyorum dolayısıyla bunu satan tek yer vatan kalıyor ordan alicaz ordandan indirim bekliyoruz işte :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Vuqqi
valla ister inan ister inanma şu ana kadar sahip olduğum hiçbi pc kendi zamanının ortalama oyunlarını bile kaldırmıyordu şimdiki pcmde skyrimi en düşük ayarlarda kasmayla oynuorum (2011 yapımı oyun) ilk kez adamakıllı bi pc alıcam yani seni anlıorum :D
elimin altında haier T5M var :(
Aynı durumdayız ben de yakın zamanda bir pc alacaktım bu bayram indirimi olma ihtimalini hatırlattığınız çok iyi oldu. Şu an ki bilgisayarım CS 1.6 yı dahi kasarak oynatıyor. -
http://www.ebrarbilgisayar.com/iletisim adresi burada yazıyor elden de alabilirsiniz.
Edit: Game Extra'da bazı ürünlerde indirim var tercih edebilirsiniz. Game Extra Bayram Kampanyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteoffical -- 7 Eylül 2016; 4:17:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vuqqi
Arkadaşlar vatandan ASUS gl552vl lapotop almayı düşünüyorum sizce şimdi 4800küsüre alayımmı yoksa bayramda indirim gelirmi ?
cazip bi indirim gelirse vatandan hem gl552vl hem taşıma çantası hemde asus cerberus set çekmeyi düşünüyorum
bu ülkede insan nüfusu arttı.
artık eskisi bayram indirimleri haftasonu indirimleri beklemeyin. sen almazsan gider başkası alır.
eskiden bilen bilir gazeteler bile çamaşır bulaşık makinesini kuponla veriyordu.
eskiden olduğu gibi insanlar az ama öz olsaydı şimdide laptop, veya masaüstü bilgisayarlar gazete veya kuponla alınabilirdi.
onuda bırakın sizin açtığınız bu konudaki gibi bir haftasonu, veya satılmayan mallarını bayramda indirim yapıp satılmasını bile istemiyorlar.
alırsan al almazsan defol diyip resmen yüzüne karşı küfür ediyorlar. küfürden daha beter şu yaptıkları ama...
syria'dan afghanistandan insan transferi yapılıp duruyor.
satıcılarda eskisi gibi türk insanına önem vermiyor. buna göre satıcıların sizleri sevmediği kesin. paranızı almaya bakıyorlar.
satıcılar rahat gerisi önemlimi? gerisi fazla önemlide değil...
istikrar sürsün =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasturksas -- 7 Eylül 2016; 4:32:37 >
-
yukarıda yazdığımı ister okur, benim düşüncülerimi anlar bana hak verirsin.
istersen bu yalan söylüyor konuyla alakalı yazmamış dersin ve o kadar yazımı boşa giderirsin...
özet geçiyorum = bayramda indirim falan beklemeyin. ancak zam olur bundan sonra =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasturksas -- 7 Eylül 2016; 4:33:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: meteoffical
http://www.ebrarbilgisayar.com/iletisim adresi burada yazıyor elden de alabilirsiniz.
Edit: Game Extra'da bazı ürünlerde indirim var tercih edebilirsiniz. Game Extra Bayram Kampanyası
istanbulda otursam ebrardan alabilirdim ama malesef istanbulda oturmuyorum yinede sağol
-
oyun bilgisayarı için 17.3 bilgisayarla bakın şahsen 15.6 da pek keyif alamıyorum oyunlarda. büyük ekran her zman çözünürlük ve oyun keyfi bakımından daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X