Şimdi Ara

Vatan da gözümden düştü/Telsim shop da 6131 kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır fiyatlarını incelediğim 6131 i almak üzere bu akşam vatan bilgisayar elmadağ şubesine gittim,telefon reyonunun bulunduğu kata çıktım vitrinde 1 tane gri renk 6131 vardı elemana 6131 varmı diye sordum o da yanındaki elemana sordu gözümün içine giren telefonu altında NOKİA 6131 tabelası olmasına rağmen göremeyen eleman herhalde satıldı dedi :D depoya bakalım dedi.. peki bu vitrindeki 6131 maketmi dedim? aa pardon dedi teli vitrinen çıkarıp bana uzattı bunun siyahını alıcam dedim.. arkadaş depodan getirsin dedi 10 dk sonra gelen arkadaş!! maalesef başka 6131 yok dedi!!! Topkapı şubesinde bulursun dedi peki dedim madem öyle arayın topkapıyı adresimi vereyim eve kargoyla yollayın..O kattan sorumlu olduğu belli olan bayan sinirli bi tavırla SİZ GİDİP ALIN dedi.. Yaa dedim bn call center ınızı aradım telle eve teslim varmış evimde fax makinesi yok o yüsden fax çekeyim burdan adresime getirsinler dedim ve internetten sitenizi sürekli takip ediyorum bunun mümkün olduğunuda biliyorum dedim..Pişkin bayan birden aaa siz internetten baktınız öylemi dedi ve yandaki elemana sinirli bi tonla bize kaç tane 6131 geldi dedi bana başka yok diyen eleman parmaklarıyla 5 işareti yaptı !!! :D telefonlarınız sizin olsun satmıyorsanız niye reklamını yapıyosunuz dedim ve kaşlarını kaldıran müdüre hanım kaale alıp tek kelime etmedi..
    ordan çıkıp huzur a gittim 650 milyon fiyat çektiler üstelik gri renkten başkada yokmuş bahaneside nokia dispritörü ithal etmiomuş bende yedim...
    Sıkıcı maceranın sonunda huzurun hemen karşısındaki Telsim shop a girdim 550 milyon a hemde siyah renk 6131 imi KVK garantisiyle alıp çıktım...
    6131 Almayı düşünen arkadaşlar telsim shoplarda kampanya var 550 milyona hemde tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 10 taksitle vade farksız telefonu satıyolar bilginiz olsun....

Gönül isterki paralarımızı Türk firmalar yesin gavur ellere gitmesin ama piyasada şöyle adam gibi çalışan,dürüst,müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen bir tane bile firma yok ki kardeşim biz ne yapalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.