Şimdi Ara

Vatan'dan aldığım RAM kırık ve bozuk çıktı. Geri almıyorlar. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ben n11den ram aldım yanlış geldi değişim talep ettim değiştirdiler ikinci gelen çalıştı ama n11 değişimi iadeye çevirmiş 60 lira geri iade geldi buda böyle bir anım ram bedavaya gelmiş oldu nasıl oldu anlamadım ama oldu 1.5 sene önce.

Geri verdin mi paralarini ?

Vermediysen neden vermedin ?

Not: Vatandan alışveriş yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trabzonspor -- 19 Nisan 2016; 11:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Amazon.com koşulsuz, şartsız, kolay bir şekilde iade yapabiliyorken, Vatan bilgisayar'ın tükecilere bu şekilde davranması ve sıkıntı yaşatması, kesinlikle normal değil. Sonuçta sen mağdursun, peşini kesinlikle bırakmayın. Arkadaşlarımızın da söylediği gibi mümkün olmadıkça, vatan bilgisayar'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Edit : Bu arada amazon.com üzerinden alışveriş yapıcak olan arkadaşlarımız, 75£ ve üstüne site üzerinden vergisini peşin ödeyerek. Sıkıntı yaşamadan ürün'ü satın alabilirsiniz. Amazon sizin için gümrük'te parasını ödüyor, eğer ki gümrük'ten geçerse, amazon.com yatırılan gümrük ücretini kartınıza geri yatırıyor.

Çok teşekkür ederim harıka bilgileriniz için...

Vatanbilgisayar'dan kesinlikle bir daha hiç bişey almayacağım.

Adamlar sözleşmede geri almayacağımızı yazıyor diyorlar. En iyi ihtimal tekrar servise göndereceğiz dediler... Sıfır aldığım ürün, 2 haftadır kullanamıyorum artı nasıl olacağıda belli değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ben n11den ram aldım yanlış geldi değişim talep ettim değiştirdiler ikinci gelen çalıştı ama n11 değişimi iadeye çevirmiş 60 lira geri iade geldi buda böyle bir anım ram bedavaya gelmiş oldu nasıl oldu anlamadım ama oldu 1.5 sene önce.

Geri verdin mi paralarini

Güzel bir not...

Benim yaptığım hatayı siz yamayın...

3 gündür mailime cevap bile gelmiyor... Adamların siyaseti şöyle : bırak uğraşıp yorulacak...

• Valla çalışana göre değişiyor heralde. Bizim Çorlu Vatan'da gayet düzgün arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Valla çalışana göre değişiyor heralde. Bizim Çorlu Vatan'da gayet düzgün arkadaşlar var.

ANKARA / KEÇİÖREN çok sıkıntılı, hemde çok çok... Ama merkezdende yanıt yok... Bir sürü mail mesaj attım, kimseden dönüş yok...

Ödediğim parayla rezil olmuş durumdayım... Arayınca cevap yok, biz bişey diyemeyiz diyorlar, gidiyorum kötü davranış... Mesaj atıyorum cevap yok...

Amazon varken Vatanbilgisayar'dan almak çok büyük bir rezillik...

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Vermedim bilmiyorum vermedim.

• Dostum Amazon'dan ddr4 ram aldim geçen gün. Adamlar ilk 1 ay kosulsuz şartsiz okyanus otesinden iade aliyorlar. Sadece begenmedim demen yeterli ;)

Hatta ürün ben aldiktan sonra 5 dolar daha indirime girdi. Adamlar 5 dolarimida verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired of waiting -- 19 Nisan 2016; 13:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Dostum Amazon'dan ddr4 ram aldim geçen gün. Adamlar ilk 1 ay kosulsuz şartsiz okyanus otesinden iade aliyorlar. Sadece begenmedim demen yeterli ;)

Hatta ürün ben aldiktan sonra 5 dolar daha indirime girdi. Adamlar 5 dolarimida verdi

Süperrrrrrrrrr

Vatabilgisayar rezillik

Amazon harikaaaaaa...

Vatabilgisayar rezillik

Vatanbilgisayar benim mailime cevap bile vermiyor...
  • sikayetvar.com'a da yazdım, adamların umrunda bile değil...

https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar-aldigim-ram-kirik-ve-bozuk-cikti-geri-almiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbkagp

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Dostum Amazon'dan ddr4 ram aldim geçen gün. Adamlar ilk 1 ay kosulsuz şartsiz okyanus otesinden iade aliyorlar. Sadece begenmedim demen yeterli ;)

Süperrrrrrrrrr

Vatabilgisayar rezillik

Amazon harikaaaaaa...

Vatabilgisayar rezillik

Vatanbilgisayar benim mailime cevap bile vermiyor...

Ben tövbe ettim. 2-3 arkadasima sistemlerini amazondan aldik.

Bir arkadasimada o kadar israr ettim yok dedi. Sonuc istanbuldan topladigi sistem kargo özensiz , her yeri ezilmis. ustelik parçalarida yanlis yollamislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanbilgisayar Keçiören şübesin aradım, 5 dakka müzik dinleyip bekledikten sonra, adamlar kesti telefonu, cevap vermeden...

Hala Vatanbilgisayar diyenmi var?

Garip bir durum, en azından iletişime bile geçmiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Geçmiş olsun kanıtlamanız zor herhalde.

Amazon varken vatandan alışveriş mi yapılır hala ? Hem iki katı parayı veriyorsunuz hem paranızla rezil oluyorsunuz böyle durumlarda Amazon koşulsuz şartsız, okyanus ötesinden paranı geri veriyor sana, bizimkilerde vatandaşı nasıl düdükleriz diyorlar bunu bile bile yaptılarsa bildiğin haram para yapan çok büyük vebal almış.

Tekrar geçmiş olsun imzamdaki Amazon rehberine gir kalite hizmeti gör bir daha buradan bir şey almazsın, şahsen ben en son TR fatura tarihlerine bakıyorum 2 yıl öncesi hep düşün gerisini :)

Kingston HyperX FURY 16GB Kit (2x8GB) 1866MHz DDR3 CL10
    61.90$
    http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-2x8GB-1866MHz/dp/B00J8E8Y5C

Merhaba,

Çok özür dileyerek konunun dışına çıkacağım lakin bir sual sormak istiyorum; Amazon'dan DVD satın alabilir miyim? Çok sevdiğim bir filmin genişletilmiş ekran versiyonunu Türkiye'de bulamıyorum. Amazon'da var gözüküyor. Birkaç aydır kafamı kurcalayan bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Merhaba,

Çok özür dileyerek konunun dışına çıkacağım lakin bir sual sormak istiyorum; Amazon'dan DVD satın alabilir miyim? Çok sevdiğim bir filmin genişletilmiş ekran versiyonunu Türkiye'de bulamıyorum. Amazon'da var gözüküyor. Birkaç aydır kafamı kurcalayan bir konu.

Evet tabiki ama yeri burası değil pm atın veya imzamdaki Amazon rehberine sorun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Merhaba,

Evet tabiki ama yeri burası değil pm atın veya imzamdaki Amazon rehberine sorun :)

Tamamdır çok teşekkürler.

• Mağazayı bas bağır çağır. Ondan anlıyorlar.
  • Tüketici Haklarına git kardeşim yardımcı olurlar Şu tür Firmalar alış veriş yapmayın Lütfen geçmiş olsun
  • önce vatan.com a şikayet et takmazlarsa koşa koşa tüketici hakem heyetine başvur
  • yahu zaten kazık fiyatlar var geçen ram lazım oldu 189 tl fiyat biçtiler nette 118 tl aynı ram diyorum ki nette böyle böyle uygun bir şey yaparsanız alırım dedim. Adam biz o firmalarla karşılaştırmayın teknosa bimeks mediamarktla karşılaştırın diyor. ulen dedim bu adamlar sarf parça mı satıyor dedim mal gibi kaldı. Tamam aydın daki elemanlar Allah için muhabbet adamlar ama işte fiyat politikası gereği onlarda bir şey yapamıyor.
  • Vatanbilgisayar / Keçiören müdürü, Murat bey aradı, görüştük... Murat bey'den çok teşekkür ediyorum... Yarın mağazaya gideceğim, bakalım ne diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbkagp

quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Amazon.com koşulsuz, şartsız, kolay bir şekilde iade yapabiliyorken, Vatan bilgisayar'ın tükecilere bu şekilde davranması ve sıkıntı yaşatması, kesinlikle normal değil. Sonuçta sen mağdursun, peşini kesinlikle bırakmayın. Arkadaşlarımızın da söylediği gibi mümkün olmadıkça, vatan bilgisayar'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Edit : Bu arada amazon.com üzerinden alışveriş yapıcak olan arkadaşlarımız, 75£ ve üstüne site üzerinden vergisini peşin ödeyerek. Sıkıntı yaşamadan ürün'ü satın alabilirsiniz. Amazon sizin için gümrük'te parasını ödüyor, eğer ki gümrük'ten geçerse, amazon.com yatırılan gümrük ücretini kartınıza geri yatırıyor.

Çok teşekkür ederim harıka bilgileriniz için...

Vatanbilgisayar'dan kesinlikle bir daha hiç bişey almayacağım.

Adamlar sözleşmede geri almayacağımızı yazıyor diyorlar. En iyi ihtimal tekrar servise göndereceğiz dediler... Sıfır aldığım ürün, 2 haftadır kullanamıyorum artı nasıl olacağıda belli değil...

Rica ederim, yardımcı olabildiysem size ne güzel.

Önemli olan VATAN'dan bir daha alışveriş yapıp yapmamanız değil, bu sonuçta sizin kendi tercihiniz, mesela ben kendimden örnek vereyim.

Vatan'da çok güzel bir mouse var, fiyatı da o kadar abartı değil. Aynı mouse yırtdışında da var, fakat hesap yaptığın da 10TL fark ediyor. Şimdi ben 10TL için 2 hafta beklemektense o mouse'yi direkt olarak, VATAN pc'den almayı tercih ederim. Veya muadil başka bir firma varsa oradan alırım. Ancak işin ucu daha yüksek sekment'te bir ürün ise, VATAN'dan asla almam.

Amazon.com benim aldığım bir ürünü daha ellerine geri iade etmeden, yenisini direkt olarak hızlı kargo ile yollayabiliyorsa ki. Ürün 250TL değerin de ben hiç bir şey diyemiyorum, bu türk firmalarına ne yazık ki.

HB, Vatan, Gold, Teknosa vb. Bir çok firma müşteriyi sıkıntıya sokabiliyorken, amazon.com gibi amerika'da ki koskocaman bir firma, size hiç bir şekilde sıkıntı yaşatmamak için ciddi yatırımlar yapıyor. Önemli olan müşteri!

Ben bir müşteriyim, ben memnun kaldığım bir yerden tekrar alışveriş yaparım. Fakat hiç memnun kalmadığım, beni sürekli olarak sıkıntıya sokan bir firma'yı da çok mümkün kalmadıkça kullanmam. Amacım türk firmalarına yönelik bir kötüleme değil, sadece Amazon.com ile basit kıyaslamadır. Her şey görüldüğü gibi ortada ekşisözlük'te amazon.com hakkında ki yazıları okumanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.