Şimdi Ara

Vatan ekran kartı iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün akşam 18:30 gibi vatandan yeni bir ekran kartı aldım eski ekran kartı gt 220 ydi bu gt 630 daha iyi yani fakat kasmayan oyunlarda kasmalar olduğunu farkettim sanki eskisi daha iyi gibi geldi parasını geri almak değilde iade kuponu gibi birşey verseler onun üstüne bişeyler koyup daha iyi bir şey almayı düşünüyorum fakat ürün takılı yani şu pc de bunu geri alıp öyle birşey yaparlar mı ?

Ek olarak benim pc nin psu usu 350 w bana senin güç kaynağına en iyi olabilecek gt 630 dedi asusun 128 bit olanı bende güvendiğim için tamam dedim çünkü tanıdıktı çalışan fakat forumdada sordum 240 tl paraya vatanda alınabilecek daha iyi ekran kartları var hemde benim güç kaynağıma uygun olarak örneğin 7750 7770 yada r7 250 bunları bana neden önermedi acaba bilmediğim birşey olabilir mi ?

sistemdeki ek özellikler şunlar :AMD Phenom II x6 2.8 GHz / 3.3 GHz Turbo Core 4Gb ram

• 15 gün içinde iade edebilirsin onun yerine 7750 al
  • O 15 gun olayi urun hic acilmamissa diyor sitesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam ekran kartını iade edebilirsin ben kasım ayında saphire 7950 aldım mwmnun kalmadım ertesigün idade edip pcs+ aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.