Şimdi Ara

Vatan garantili ekran kartı iade işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci el Vatan garantili ekran kartı almıştım vatandaşın birinden. Ürün bozuldu garantiye Vatan bilgisayara verdim. Para iadesi verdiler fakat şöyle bir durum var para iadesini sadece fatura sahibine yapıyorlar. Şimdi ben son kullanıcı olarak iadeyi alamıyorum, fatura sahibide uğraşmıyor bu işle. Ne yapabilirim daha önce başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olabilir misiniz?
    Konuyu yanlış yare açtıysam kusura bakmayın.

• Ya degisim yaparlar, ya size cek verirler ya da hesaba para yaparlar. Degisim olmuyorsa size cek versinler.
  • Vatan ın böyle bir kıllığı var o arkadaştan başkasına iade yapmazlar daha önce forumda bu tarz konular açılmıştı
  • Vatan iadeyi ya fatura sahibine ve nasıl ödedi ise o şekilde yapar ya da size fatura bedeli tutarında hediye çeki verir. Bunun haricinde direk siz para olarak iade etmez.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim bana hediye çeki verselerde kabulüm ama ona yapacaklarını söylüyorlar. Hediye çekini nasıl doğrulayabilirim ? Bilginiz var mıdır ?
  • Fatura sahibinin herhangi bir vatan şubesine gidip imza vermesi lazım benzer bir konuda okumuştum

Edit:https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-alirken-vatan-bilgisayar-urunlerine-dikkat--137247555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 17 Temmuz 2019; 17:12:44 >
  • yavuzs52 Y kullanıcısına yanıt
    Ben daha önceden iade çıktığında direk hediye çeki almıştım. Çünkü diğer seçenek fatura sahibinin kredi kartına iade idi. Hediye çekini direk verdiler. Fatura sahibini falan istemediler açıkçası. Eğer bu işleyiş değişti ise bilmiyorum. Bu söylediğim 3-4 sene önce idi.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Olurda virinin başına bu olay gelip bu başlığa denk gelirse şunu bilin vatan fatura sahibi haricinde kimseye ödeme yapmıyor. Satıcıdan tc kimlik nolu iade alabilir şeklinde bir kağıt olmadığı sürece. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.