ben 15 gün evvel vatandan aldım laptopu ,şu anda ise ekstradan 512 mb ram daha veriyorlar makineyle beraber aynı fiyata gidip banada verin dedim yok şöyle yok böyle vermediler.Müşteri hizmetlerinden daha sorumlu biriyle konuştum p.tesi arayacağız dediler hala aramadılar.Benimle aynı durumda olan arkadaş var mı burada ?
vermezler ki arkadaşım neden versinler.adamlar yeni başlamış kampanyaya eğer kampayandan önce sattıklarınada aletlerede verceklerse başa çıkamzlar. şansına küs valla.benim içinde öle 1 ayda deli gibi kampayalra çıktı en az 250 ytl zarardayım.1.5 ay daha bekleseydim böle olmazdı ama nerden bilebilirizki.üstüne soğuk su içelim en iisi
Acaba bu promosyonu hangi model için veriyorlar?
Toshiba A100-847 için...
Ne yazık ki gelen cevap çokta iç açıcı olamayacaktır. Çünkü kayıtlı sistemden bellekler 1$ olarak düşer ki bunun verilememesi normaldir.
valla aynı laptoptan arkadaş aldı
15-20 gün önce
512 ramli onlar bi tane daha satın aldılar
eğer sana dönerlerse
onuda uyarayım bari
bence öyle bişey yapmazlar..sonuçta belli tarihler arası yapılan bi promosyon bu!!
arkadaşım vatanın müşteri hizmetlerinin eline düştün mü yandın ben bir dvd writer yüzünden (110 ytl) 34 ytl telefon faturası ödedim sadece değişim için sen gerisini hesap et artık özellikle internet üzerinden alışveriş yapmayasınız bu arada maalesef adamlar haklı vermemekte
Kanunen almış olduğunuz bir üründe siz aldıktan sonra 7 iş günü içerisinde oluşan fiyat indirimi veya , hediye kampanyası dan geçmişe dönük talep edip alma hakkı doğar.
quote:
Orjinalden alıntı: lex
Kanunen almış olduğunuz bir üründe siz aldıktan sonra 7 iş günü içerisinde oluşan fiyat indirimi veya , hediye kampanyası dan geçmişe dönük talep edip alma hakkı doğar.
ama 7 işgünü içinde başvurursan
adamlar seni oyalayıp duruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme