Şimdi Ara

vatan stok durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbulda oturuyorum vatan web sitesinden sistem topladım ekran kartı dışında hepsi istanbuldan kargolanacak ama ekran kartının topkapı şubesinde stokta gözükmesine de aldanarak sipariş verdim.Ama birgün sonra kartı İzmir bornovadan kargoya gönderileceğini sipariş takibinde gördüm.Bu kart kargodan kutusu felan hasarlı gelse örnek veriyorum almasam geri göndersem tekrar izmire mi gidecek ve onların ne diyeceğini mi beklemiş olacağım.Alacağıma pişman olmam umarım çok saçma bir sistemleri var bence kendi şehirimizde stokta yoksa neden stokta var olarak gösteriyorsun

• Açılan teşhir ürünleri de stokta gözükür.Şayet size onu yollamamak için başka mağazada kargolamışlardır.

Hasarlı gelen ürünleri içinde yasal olarakda belirlenen mesafeli satış hakkı (cayma hakkı ) 14 gündür.

Bu süre zarfı içinde sorun belirtmeksizin ücretinizi geri alabilirsiniz.
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    iade etmem durumunda tekrar geldiği yere geri gitmek zorunda mı örneğin değişim yapsam istanbul içi bunu gerçekleştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vona-52

iade etmem durumunda tekrar geldiği yere geri gitmek zorunda mı örneğin değişim yapsam istanbul içi bunu gerçekleştirebilir miyim?

Değiştirebilirmisiniz bilmiyorum ama eğer ürünü açtıysanız kullanılmış ürün olarak değerlendiriyorlar kullanmasanız bile.Hatta size teşhir ya da iade ürünü bile denk gelse size bu muameleyi göstericekler ve size sıfırı yerine gene iade ürünü ya da teşhir ürünü vericekler.Benim başıma geldiğinden tecrübeliyim bu konuda.

Size tavsiyem eğer ürün beklediğiniz gibi gelmezse ürünü iade edip istanbulda bulunan mevcut şubesine gidip görüp kendiniz almanız ya da iade edip tekrar baştan sipariş ederseniz daha iyi olur.
  • Teşhir ürün sadece camekanda sergileniyor, anakartlar statik poşetlerinde, ekran kartları da öyledir herhalde. Bakabilir miyim diyene baktırmıyorlar yani. Keza ekran kartlarının kapağında koruyucu sticker var ilk açan siz değilseniz anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.