Gazına gelip 2 tane aldım hayırlı olsun inş cacık çıkmaz dkfkckc < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VATAN 'SUNNY ROSSA PRATİK DİK SÜPÜRGE KIRMIZI ' 299 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İhtiyaç sahibine hediye etmek için aldım. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım birtane araba için bakalım nasıl çıkacak. Bildirim için saol.
-
Mağazadan teslim aldım şimdi. Halıyı kaldırıyor çekiş gayet iyi yanlız. Çok gürültülü çalışıyor. Araba yazlık için gayet iş görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulan alsın çekiş gücü fiyatına göre oldukça iyi. mağaza yakındı direkt gidip oradan satın aldım. müdür tanıyor beni, bize daha yeni haber geldi, sen nereden biliyorsun diyor :))
-
biz de yazdık da kullanmayanlar veya sinbo gibi dandik ürünleri kullananlar aynı deyip duruyor en az 600tl ederi var bunun.
-
Hocam zaten internet ortamında 600den aşağı, mağazalarda 800-900den aşağı ürün yok ki? İhtiyacı yoktur ondan laf atıyordur. Almaya kalksın bakayım 300e en kötüsünü bile alabilir mi? Haber verdiğiniz için teşekkürler, arada moral bozanlara takılmayın
Her türlü alınır. Şöyle şarjlı bir şey düşse de araba için alsam.
Aldık bakalım araba için
teşekkürler.
İsyerine aldim. Yerdeki tozu alsin yeter.
Bir adet de ben aldım köye eski el süpürgesi ile süpürüyordum
Kullanıcı editi: Ürünü yeni teslim aldım, aşırı sesli ancak süper bir çekim gücü var, halıyı tutup kaldırabiliyor. Özetle çerez parası yumulun illaki bir yerde kullanılır olmadı valideye hediye edilir.
-
kampanya bitmiş 729 tl oldu
-
Çekmiyor mu? Var ve kullanıyorsanız sizinkinde sorun var demektir. Buna da çekmiyor deniyorsa sözün bittigi yer.
Ilk alındığı zaman bizde herkes gibi bayıldık, ananemizin evine almistik ama 2 ay sonra sadece ses çıkaran bir cihaz oldu. Alan arkadaşlar 2 ay sonra lütfen yorum yapsın
Zamanında 80 tl ye aldım sonra sattım,temizliği zor, iyi temizlenmezsede çekim gücü azalır.Ancak Maddi açıdan zor durumda iseniz alınır.
Arkadaşlar aynı fiyattan iki adet daha aldım magazadan
Haber verene tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X