hocam sizin süpürgeniz bozuk olabilir mi? 299 a 2 tane aldım. arabaya atarım kablosuda uzunmuş elektrikli olması daha iyi. Hem eşim hem annem oğlum manyakmısın niye 3 tane almıyosun dediler süpürgelere el koyuldu. gerçekten çok iyi çekim gücü var. halıları kaldırıyor. |
VATAN 'SUNNY ROSSA PRATİK DİK SÜPÜRGE KIRMIZI ' 299 TL (3. sayfa)
-
-
Bu süpüge ile araba süpürmek için ucuna takılacak uygun bir aparat var mı? Şu hali ile arabanın kuytu köşelerini çektirmek imkansız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kaçırdık ya tüh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 2 tsne almıştım geldi kullanıyoruz 1 haftadır fena iyimiş sevdim kablosu uzun ama ev büyük oda oda takmak gerekiyor olsun dkfkcococp çekim gücü baya iyi sesi çok fazla o kadar 300 tl bedavaymıs iyi ki almısım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk zamanlar biz de keşke 2 3 tane alsaydık demiştik 2 ay sonra iyi ki 1 tane almışız dedik çünkü o çekim gücü gidiyor sadece yüksek ses kalıyor geriye
Ins. Sizin aldıklarınız daha uzun ömürlü olur
bende merak edip 1 adet aldım.
(+) ları
1-Çekim gücü yüksek (filtresi temiz olması şartıyla)
2-Halı üzerinde rahat hareket ediyor, yormuyor
3-Malzeme kalitesi orta seviyede
(-) leri
1-Sesi çok yüksek
2-Filtre temizliği zahmetli, tozlar direkt filtreye yapışıyor (dikkat edilmezse tozlar etrafa dökülebilir)
3-Filtre temizliği her kullanımdan sonra düzenli yapılmazsa çekim gücü ciddi oranda düşüyor.
4-Dip bucak temizlemek için ucuna takılabilecek uygun bir aparat kutudan çıkmıyor.bu haliyle ucu dip bucak, köşe gibi yerlere girmiyor.
-
kesinlikle her temizleme sonrası temizlik yapılmazsa cekim gucu duruyor. 299 tl ile de bu kadar olur .
-
300 tl icin fiyat performans sampiyonu ,zaten evin birinci supurgesi olmaz yazliga arabaya vs uygun
1 kahvenin 100tl oldugu memlekette, 300tl çok iyi.
1 yıl sonra atsanız bile kardasınız.
2tane almıştım. ben şarjlı sanmıştım :) ordan patladım.
ama küçük evde yaşayanlar için ideal.
bir pizza olmuş 300 tl, yakalasaydım alırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X