Şimdi Ara

ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
6.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ihtiyacı olan linkten alabilir. Kişi başına 1 tane alınabiliyor. En yakın fiyat 500 TL yukarıda ...
    www.vatanbilgisayar.com
    Seagate 2,5" 4TB One Touch USB3.0 Siyah Taşınabilir Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/seagate-2-5-4tb-one-touch-usb3-0-siyah-tasinabilir-disk.html

ARKADAŞLAR ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 22 Haziran 2022; 20:24:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Model olarak güncel piyasa fiyatının altında.

Ayrıca amazonun huyunu da tekrar etmekte fayda var, böyle ürünlerde amazonda anlık olarak bir tık aşağısına fiyat günceller, amazoncular alacağı ürüne amazondan da bakabilirler.

Ayrıca boş konuşup piyasayı bilmeden sallayan, ( admin abiniz yanlış anlayacak diye buraya birşey yazamadım  )

https://www.amazon.com.tr/Seagate-Touch-Harici-Sabit-STKC4000400/dp/B08JDLT89D

• ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ...
  • 500 TL okudum, heyecanla girdim, sakince ayrılıyorum.

• 1tb için 500tl fırsat olduğu dönemde güzel fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi. Konu sahibini eleştirenler daha iyi fiyat sunsun da görelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç liraydı ki ? şu an 1189 TL, teknosada 1179 görünüyor zaten.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Teknosa daki 3.5 inç ... Aslında bi yerden düştü mü fiyat bilmiyorum ama bana uygun geldi paylaştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satarım diye aldım umarım saçmalamamışımdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler haber için, sipariş geçtim bakalım gönderecekler mi? ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ... 

• Yanıyor yerine fiyat yazsaydınız keşke.

• bunu mu alsam yoksa 1tb m2 ssd mi alsam karar veremedim ama sanırım alacam tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 21 Haziran 2022; 0:1:29 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Başlığı düzelttim

• Arsiv icin 5 tb wdler kullanıyorum, ayni boyutta 5 tasimak varken 4 tb almak mantikli olmuyor, seagate de pek tercih etmiyorum ama fiyat güzel teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili HDD sanıp geldim. 4TB 2,5 inç dahili HDD’ler TR’de bulunmuyor, bulunsa da fiyatları bunun 2-3 katı. Bu tarz bir şey alıp, kutusu sökülüp dahili olarak kullanılabilir aslında. ITX kasalar için güzel bir depolama seçeneği olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5" 5tb dan büyük hddler için ne zaman çıkabileceğine dair söylenti dedikodu falan duyanınınız varmı? hiçbir yerde bilgi yok bununla ilgili...

• Model olarak güncel piyasa fiyatının altında.

Ayrıca amazonun huyunu da tekrar etmekte fayda var, böyle ürünlerde amazonda anlık olarak bir tık aşağısına fiyat günceller, amazoncular alacağı ürüne amazondan da bakabilirler.

Ayrıca boş konuşup piyasayı bilmeden sallayan, ( admin abiniz yanlış anlayacak diye buraya birşey yazamadım ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ... )

https://www.amazon.com.tr/Seagate-Touch-Harici-Sabit-STKC4000400/dp/B08JDLT89D

ZAM GELMİŞ FIRSAT BİTTİ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 21 Haziran 2022; 5:5:27 >

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Port çıkışı lehimli oluyor...

• bu tür cihazlarda belli süre sonunda veri kaybı yaşanma ihtimali var mıdır?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.