chp li olarak israftan nefret ederim. bunu eko bile yapsa tepki gösteririm. ki twitterden bolca gösterdim. ama kendi yaptıklarını görmezden gelip burada ekoya laf edenlerin de alnını karışlarım. siz önce dönün de kendinizi düzeltin sonra gelin ekoya laf edin.. |
Vatandaş emlak vergisi versin , 40 yandaş tatil keyfi yapsın. (2. sayfa)
-
-
Gerçekten rezalet ...
Akp zihniyeti şu yapılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BU MİLLET ALİM DEĞİLDİR AMA ARİFTİR, CEHAPE DENEN OLUŞUMU ASLA İKTİDARA GETİRMEZ MÜFERREH OLUNUZ.
-
Israftan bahsedenlerin sarayi var fikra bu kadar
sıra sizde kemal amcanız aff diyordu atılanlara ne farknız var demciler grubu
-
öyle foto koyupda insan kandırmıyorum doğru tekdir. size hayırlı demlenmeler.
-
İyi oldu hatırlattığın, dem'li bir çay söyleyim kendime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genç değilsen fazla demli içme tokunur sana.
-
Ben zaten az demli içerim, bilirsin.
öğrendim banada kokulu muhabbet olsun.
-
Babus kardesim benim liseyi bitir sonra gelirsin ;)
Acı bir gerçektir belediyecilik. Yabancı ülkelerde belediyecilik hizmettir. Bu kadar tantana kopmaz oraya gelmek için. Bizde rant kapısı görüldüğü için çok önemli.
Keşke istenen noktaya gelse ama her zaman derim yiyen yiyecek en azından halka da bir hizmetin olsun yanında.
CHP'si iyi partisi osu busu, halk için ezilen için diyor ya gülüyorum. Herşey sadece ön perde de oynayan sinema. İzle dur. Arka tarafta herkes kendi rantının ve emellerinin peşinde. Bol bol algı yap. AKP'den kaçan CHP'ye gitti. Mecburiyetten, cezalandırmaktan istemesinden. Değişen bir durum yok. Halkı düşünen yok.
Öncelikli olarak insan odaklı bir yaklaşım yok malesef.
-
Haram zıkkım olsun
-
kim? akepeli belediyler mi? yaparlar normal.
-
Bu kafayla, size semer vuran çook olur....
Konut alırken alım-satım vergisi, deprem vergisi, çöp vergisi, şu vergisi, bu vergisi veriyorum da, üstüne emlak vergisi ne oluyor diye sorgulamıyor da, emlak vergisi ödeyince, 40 kişiyi özel uçakla tatile götürüyorlar diye veryansın ediyor.
Araç alıyorum, ÖTV si, KDV si, trafik sigortası, plakası, rafineriden 2 tl ye çıkan benzini 45 tl ye alıyor, üstüne de 6 ayda bir MTV de ne oluyor diye sorgulamıyor. Muayene nedir demiyor.
Sizinkiler zaten piyasayı sildi, süpürdü, diğerleri öyle boş boş bakacaklar mı sandınız? Siz yerken iyi, başkası yerse, vay benim vergilerim nerede?.... 128 milyar dolar nerede diye sorduysan, sonuna kadar haklısın, ama sormadıysan sus da adam yerine koysunlar.
Yukarıda yazdıklarım, chp nin yaptığı haksızlığı savunma değildir, chp li değilim, bugüne kadar bu halka yapılan zulum, size dokununca mı zıplamaya başladınız sorgusudur.
-
Çok büyük sıkıntı çok. Bu işin iktidarı muhalefeti olmaz. Yıllarca itibardan tasarruf olmaz denilerek semer vuruldu vatandaşa. Gördüğünüz üzere de enflasyon yüzünden sadece nefes alıp verebiliyoruz. Kaymak tabaka dışında milyonlarca kişi her gün geçim derdi ile uğraşıyor.
70 küsür kişilik kafileden söz ediliyor. Uçak, otel, yemekler vs vs derken ortaya çıkacak gideri bir hesaplayın. Bu harcamaların hepsi de en üst seviye. Bu giderleri herkes cebinden karşıladıysa gram kimse laf etmez. Ama İBB bütçesinden gittiyse hakkım helal değildir.
Bizim olayımız artık muhalefet iktidar değil. Halkı sömürmeye meyilli olmayan yönetim şekli. Senelerin çilesi yeter artık. Vatandaşın çalışıp didinip evine basit bir şekilde 1 kilo et alamazken senin bu lükse gitme ihtimalin yok.
Versiyon 2 geliyor gibi hissediyorum...
İsraf israf diye ne zaman yırtındın kardeş
-
2027 Avrupa Oyunları Türkiye'de yapılacağı için gidildi.
Cumhurbaşkanı her yurt dışına gittiğinde yanında 15-20 tane gazeteciyi götürüyor. Bugüne kadar bir tanesine laf ettin mi? Bu suyun değirmeni kim dedin mi?
Demediysen boş yapmayacaksın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X