Şimdi Ara

Vatandaş emlak vergisi versin , 40 yandaş tatil keyfi yapsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz emlak vergisini belediyeye veriyoruz hizmet almak için , bunlar ise 40 yandaşı beslemek ve roma tatiline götürmek için vergileri çarçur ediyor.

Yetmiyor özel uçak tutuluyor. En lüks restoranlara gidiliyor.

Haram olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puhaha çeyrek asırdır süren ak soyguna seslerini çıkaramayan troller uçak bileti üzerinden trollük yapıyorlar. Hani zamnında şey diyordunuz ya '' bütçe ile kıyaslanınca fıstık parası bile değil diye '' bu da öyle bir şey işte.

Sizin cebinizden henüz bir şey çıkmıyor ama malumlar yıkıldıktan sonra bu milletten çaldıklarınızın hepsini millete misliyle vereceksiniz. Çeyrek asırdır sizin o işe yaramayan totolarınızı taşıyoruz arsızlar.

forumun ekremin fonladıkları kayıp.

40 kişi gidiyorsunuz ulan bari tarifeli uçağa bindirseydiniz mamalıları. koca 200 kişilik uçağı tutmuşlar

nevşin çıkmış bir de şey diyor biz bu paraları veremezdik. ulan biz niye veriyoruz o zaman? benim emlak vergimle romada para eziyorsunuz.

yıllardır kafa ütülüyordunuz yandaş yandaş diye. ee ne farkın kaldı senin

Yahu şunun partisi yok.Ekrem’miş Tayyip’miş YOK!
    O para senin paran.SENİN!
    Kim yapıyorsa karşısında duracaksın.Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz ya.Sağcısı, solcusu, Akp’lisi, Chp’lisi vs. herkes kendi düşüncesine göre ülkenin iyiliğini istemiyor mu ?
    O yaptıysa doğrudur mantığından bir çıkın.Kı4ından ter akarak çalıştığın paradan vergiyi sen veriyorsun…
    Çok büyük sıkıntı çok. Bu işin iktidarı muhalefeti olmaz. Yıllarca itibardan tasarruf olmaz denilerek semer vuruldu vatandaşa. Gördüğünüz üzere de enflasyon yüzünden sadece nefes alıp verebiliyoruz. Kaymak tabaka dışında milyonlarca kişi her gün geçim derdi ile uğraşıyor.

70 küsür kişilik kafileden söz ediliyor. Uçak, otel, yemekler vs vs derken ortaya çıkacak gideri bir hesaplayın. Bu harcamaların hepsi de en üst seviye. Bu giderleri herkes cebinden karşıladıysa gram kimse laf etmez. Ama İBB bütçesinden gittiyse hakkım helal değildir.

Bizim olayımız artık muhalefet iktidar değil. Halkı sömürmeye meyilli olmayan yönetim şekli. Senelerin çilesi yeter artık. Vatandaşın çalışıp didinip evine basit bir şekilde 1 kilo et alamazken senin bu lükse gitme ihtimalin yok.

Versiyon 2 geliyor gibi hissediyorum...
  • ISKI ülkenin en pahalı suyunu satıyodu, üstüne bu aydan geçerli %40 civarı zam yapıldı.

Ne demişlerdi
    "ISTANBUL NiMET NiMET"

Özel uçaklı IBB ödemeli ROMA tatili yakışır YANDAŞ MEDYA borazanlarına, içindeki her kuruşum HARAMZADELERE HARAM OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 20 Mayıs 2024; 9:29:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumun ekremin fonladıkları kayıp.

40 kişi gidiyorsunuz ulan bari tarifeli uçağa bindirseydiniz mamalıları. koca 200 kişilik uçağı tutmuşlar

nevşin çıkmış bir de şey diyor biz bu paraları veremezdik. ulan biz niye veriyoruz o zaman? benim emlak vergimle romada para eziyorsunuz.

yıllardır kafa ütülüyordunuz yandaş yandaş diye. ee ne farkın kaldı senin

• adamlar hiç utanmadan deprem paralarıyla yol yaptık dediler bu koskoca ülke halkı oy vermeye devam etti millet ekmek alamasa acımam kimseyede 1tl vermem

• Bende söyledim, bu surilerin niye sağlık giderlerini biz ödüyoruz diye, kimse destek olmadı.

• Emlak vergisi mi? 

Belediyenin geliri emlak vergisi mi sadece? Kadrolulardan biri de çıkıp benim emlak vergimle falan diyor. Partiden beslenen yaşı geçkin buraya dadanmış elemanda emlak vergisi ödeyecek ev var mı acaba?

Türkiyede benim emlak vergim benim gelir vergim diye birşey yok. Mesela ben hükümetin aldığı memurları benim gelir vergimle beslemesine birşey diyemiyorum. Yani bana da sorsalar çoğunu işe almazdım. Ancak o işler öyle olmuyor.

• Puhaha çeyrek asırdır süren ak soyguna seslerini çıkaramayan troller uçak bileti üzerinden trollük yapıyorlar. Hani zamnında şey diyordunuz ya '' bütçe ile kıyaslanınca fıstık parası bile değil diye '' bu da öyle bir şey işte.

Sizin cebinizden henüz bir şey çıkmıyor ama malumlar yıkıldıktan sonra bu milletten çaldıklarınızın hepsini millete misliyle vereceksiniz. Çeyrek asırdır sizin o işe yaramayan totolarınızı taşıyoruz arsızlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ev kim onlar kim

maharna ve ekmek koftesiyle besleniyorlar

• ay başında ve 15 inde ödemeyi unutmayın diye mesaj atıyorlar

• gaz eti dokunmaz vatandaşa. 

• Bu olay beni bir konuda umutlandırdı. Ilk defa yandaş kesim "benim vergilerimle bunlar bunlar yapılıyor", "birilerine para yediriliyor" demeye ve isyan etmeye başladılar.
    Yıllardır anlatmaya çalıştığımız bilinçli vatandaşlığa adım olabilir mi acaba? Bu duruşunuzu her zaman görmek dileğiyle, arkadaşlar. Ama lutfen hep aynı hedefe ateş etmeyin. Objektif ve ilkeli olun. Sevdiğiniz biri de olsa bu yanlış deyin.

• Navi kullanıcısına yanıt

siz iski gati nurettin sözenide bilmezsin bir abla ortalığı yıkmıştı. imlaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 20 Mayıs 2024; 16:1:45 >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Ben hepsini bilirim. Aidiyet duygusu duymadığım ve bağımsız birey olduğum için herşeyi görür, bam bam söylerim. Bu huyum yüzünden herkes beni karşı taraftan sanır, kimse kendilerinden kabul etmez. Bu arada iski'den kat kat büyük ve vahim yolsuzluklar kamuoyunda aynı ilgiyi görmedi maalesef. Biz aylarca iskiyle yatıp iskiyle kalktık o dönem.

• Kivirma şakaci adamsan esas hesabindan gir

Nasilda kivraniyorlar 1 tsne konu varken ikinciyide vergiye bagliyor yazik ya

Sanki emlak vergisi dün geldi

Ekonominin sorumlusuna 1 laf yok ama muhtesem ekonomiste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Mayıs 2024; 16:35:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

siyasette a b partisi sizinki bizimkisi yoktur yapanın yanına kar bırakıldığı sürece bu döngü devam eder.

• mansur yavaş belediyeciliğini eleştirdim diye ağır küfürler yedim bir şey demeye de korkar olduk

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsünü aldım bu mesajının.  

Hesabını ele geçirmediler, değil mi?

• Zamanında Reis'in uşakları Prensilvanya'ya uçakla FETÖ'yü ziyarete giderken bön bön bakarak alkışlıyordunuz. Yeni mi aklınıza geldi vergiler?

• Ekrem müesses nizamın yeni adamı. Sermayeyle de iş yapar, taksi plakası da çıkartmadı, göçmen seviciliğe de başlayacak ki verdiği burslar falan ortada zaten. 5li inşaatçıya ihale de verecek göreceksiniz.

• Niye ağlıyonuz ki, bu tip organizasyonlar yapılmalı. İçinde yandaş tvlerin çakma gazetecileri olsaydı sesleri çıkmazdı. Adam işini hakkıyla yapan gazetecileri götürmüş, daha ne olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.