Şimdi Ara

vatanı çözemedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayara gittim g400 g103 kingston v300 120 gb ssd aldım bide 23 inc asus monitör aldım bunlarda sıkıntı yok tamam bende şimdi fx 8320 r9 280 dual-x oc var adama dedimki abi 650 watt psu yetermi forumda herkes 650 watt yeter diyo adam diyoki asgari en en az 750 wat alman lazım yoksa sistem bir işe yaramaz sizce bu doğrumu forumda kime sorsam 650 watt yeter dedi 300 liraya 750watt psu almak zorunda 1150 lira hesap ödeyip çıktım sizce vatan bilgisayarın bu yaptığı doğrumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkns

Vatan bilgisayara gittim g400 g103 kingston v300 120 gb ssd aldım bide 23 inc asus monitör aldım bunlarda sıkıntı yok tamam bende şimdi fx 8320 r9 280 dual-x oc var adama dedimki abi 650 watt psu yetermi forumda herkes 650 watt yeter diyo adam diyoki asgari en en az 750 wat alman lazım yoksa sistem bir işe yaramaz sizce bu doğrumu forumda kime sorsam 650 watt yeter dedi 300 liraya 750watt psu almak zorunda 1150 lira hesap ödeyip çıktım sizce vatan bilgisayarın bu yaptığı doğrumu?

Keşke o gerizeka...yı dinlemeseydiniz.Aldığınız power marka model ?
  • quote:

Vatan bilgisayara gittim g400 g103 kingston v300 120 gb ssd aldım bide 23 inc asus monitör aldım bunlarda sıkıntı yok tamam bende şimdi fx 8320 r9 280 dual-x oc var adama dedimki abi 650 watt psu yetermi forumda herkes 650 watt yeter diyo adam diyoki asgari en en az 750 wat alman lazım yoksa sistem bir işe yaramaz sizce bu doğrumu forumda kime sorsam 650 watt yeter dedi 300 liraya 750watt psu almak zorunda 1150 lira hesap ödeyip çıktım sizce vatan bilgisayarın bu yaptığı doğrumu?

600W bile yeter hocam kaliteli ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingston v300 almayaydin keske

8320 ile 280 corsair 200r ile kullananlar var.
    550w ile

• Max. 300-350w güç tüketimi olur o sistemin...

Vatan'ın elemanlarının zaten %90'ı birşey den anlamıyor, yazmaktan artık biz yorulduk ama o adamlar kendilerini geliştiremedikleri gibi, sadece çıkarları doğrultusunda müşteriye hizmet veriyorlar.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/g750m-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi.html işte bunu aldırttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkns -- 22 Temmuz 2014; 3:13:01 >
  • evde hazırda 560 watt psumda varıd yani o paraya kulaklık alcaktım g430 alamadım işte ya
  • quote:

evde hazırda 560 watt psumda varıd yani o paraya kulaklık alcaktım g430 alamadım işte ya

almadan önce sorsaydınız keşke ağzımı bozmak istemiyorum bu şere.... vatan
  • ya bu haksızllığı şikayet etme hakkımız yokmu yani kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ya yardımcı olun valla sinirlerim bozuldu!!
  • 600 +80 lik psu rahat rahat götürürdü seni hiç gerek yoktu 750 ye. Inşallah sesli çalışmıyodur psu

• O güç kaynağını iade edebiliyorsun diye biliyorum iade et hemen. 550 Watt psu 12vden 500 verse yeter.

• ya amdnin stok fanının sesinden dolayı birşey anlamadımki ses çıkartıyomu çıkartıyomu işlemci soğutucu paramda gitti bende tereddütte kaldım diye 750 wattı aldım ya şikayet edebilme hakkım varmı? varsa yanlış bilgilendirmeden edicem hakkımı arıcam ya bu nedir vatan bu son zamanlarda müşteri memnuniyeti sıfır forum da hep görüyorum bu ne böyle!!
  • ya kardeşim adam diyoki kutu açıldıktan sonra iade olmaz diyor doğrumudur?
  • ya adama orda sordum beğenmessem parçaları iade ederbilirmiyim diye adam kutu açıldıktan sonra değişim olmaz doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkns -- 22 Temmuz 2014; 3:22:04 >
  • quote:

ya adama orda sordum beğenmessem parçaları iade ederbilirmiyim diye adam kutu açıldıktan sonra değişim olmaz doğrumu?

Kutu açılmadan içinde ne olduğunu nasıl öğreneceğiz? Öyle bir şey yok. Eğer hala iade kabul etmezseniz tüketici haklarına başvuracağını söyle. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 7 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun. Bak bakalim tüketici haklarına gideceğini duyunca tıpış tıpış iade almıyorlar mi? Görürsün :) git ve İade et.

• 750w ile sli-cf yaparsın , tek ekran kartına gerek yok 750w
    http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-650w-guc-kaynagi.html
    şunu alsan yeter üzerine cpu soğutucu al bari
  • erkns kullanıcısına yanıt
    78oTi+4790k+öküz gibi bir Soğutucu var ve corsair cx600 kullanyom.

• Sistemim imzamda vs550 kullaniyorum. Rahat tahat calistitiyor. Allah'tan kotu PSU aldirmamislar. İade etme kalsim. Bosver. İleride PSU sıkıntısı yaşamazssın.

• İlerde sistem güncellediğinde, örneğin ikinci bir ekran kartı taktığında psu değiştirmek zorunda kalmazsın. Bu tip artıları var. Sonuçta ucuz malı sana daha pahalıya da vermemişler. Bence bırak kalsın. Burda yapılan tek hata yetmiyeceği şeklinde yönlendirilmiş olmanız.
  • neyse en azından sağlam psu almışsın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.