Şimdi Ara

VAY BE POKE.C. ŞİFRESİ ÇALMAK İSTİYOR AKLISIRA (HACKER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR oyun şifresi çalan bu adama dikkat edin herşeyi yapıyor oyun ve msn çalmak için kendini de satar dikkat edin bakın wandy(punancicagri)ya yaptıklarınaa şerefsiz işte ne yapalımm ondan dikkat edinnn arkadaşlar bu adamın:
    msn:sea_kaplan@hotmail.com
    oyundaki adı:lamalas
    DH yani sitemizdeki adı:darker_pirates..... yetkililere sesleniyorum acilen bu adamı banlayın hatta ıp den banlayın ki milletin oyununu çalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutyavuz89 -- 7 Ağustos 2006; 18:21:03 >

• sağol yayınnladığın için bunların hepsini yaptı arkadaşlar böle kişilerle konuşmaya gelmez ve
    ilk resimde wandy nickli o sadece ''neden''i ben yazdım.öbür wandy o. sahte dosaya için nickini benimki yaptı yazısından anlarsınız aynı yazı zaten
  • boyle iş olmas açık açık hsb ı istioo bole insanları msn ise bile eklemeeiin
  • Bu HaCKeR Mı SiMDi BeNCe Bu DüPeDüZ SaLaK

aYRıCa BoYLe oYuNLaR iCiN MaiL Ve HeSaP HacKLeMeYe CaLıSaNLaR LAMER DiR Ve BeNiM eN NeFReT eTTiiM KiSiLeRDiR

• sanki hack yapıpppp nolcak ki nefret ediioom ole insanlardan
  • BeN SaDeCe SiTe Ve PC HaCKLioM aMa o SiTeNiN Ve SiTeNiN SaHiBiNiN BaNa ZaRaRı VaRSa

• emek hırsızlığı!!! oturup saatlerce uğraştığın bişeyi yok etmeye çalışıyolar!!! hasangunay'ında dediği gibi bunu yaptığında nolacaksa alt tarafı bi oyun. insanlar bu kadar alçalıyo işte
  • sonunda bi konuda anlastık mbuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasangunay

sonunda bi konuda anlastık mbuu

• niye anlaşamıyodunuzmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.