Şimdi Ara

VAY BEEEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl bu forumda geçirdiğim zamanları hatırladım.Geçen seneden kalan arkadaşları gördüm bi değişik oldumBu forumda sürekli vakit geçiren arkadaşlar seneye beni çok iyi anlayacak.
    Üniversite hayatından korkmayın.Her şey gayet güzel.Şu an sizin tek yapmanız gereken vitesi arttırmak.Şu son 20 gün inanılmaz önemli.Biraz klişe olacak ama gerçek,her şeyi bırakıp sadece çalışın.Deneme çözün sürekli.
    Herkese kolay gelsin! Başaracağınıza inanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çamaşır sırası olayları ve üniversite çemberleri ne kadar güzel olabilir ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum olaya çok dar çerçeveden bakıyorsun.

Sanırım sen de sinava hazırlanan birisin.Üniversiteye giden birinin böyle bir şey diyebileceğini düşünmüyorum.Arkadaşlık ortamlarının daha samimi olduğu bir ortamdan bahsediyorum.Farklı insanlar farklı bir ortam.Istediğin her seyi yapabildiğin özgür bir ortam ne kadar kötü olabilir ki?

• Arkadasimiz kendi yazmamis ama ben hatirlatayim.3.senede dis kazanmis emektar bir arkadasimizdi.Konusurduk bol bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 10 Haziran 2018; 5:33:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim benim

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    İstediğim şeyi yapabilmek mi?

Bundan kastın ne bilmiyorum fakat gece dışarı çıkmaksa,ailenin karışmaması veya ha dediğinde dışarı çıkmak falansa gerçekten hapis hayatı mı yaşadın da daha özgür diyorsun. Eğer kastedmediğim şeyler varsa lütfen aydınlat beni.

Arkadaşlık ortamlarının daha samimi olduğu bir ortam mı?

Allah aşkına eğer bir arkadaşınız yoksa aynı şekilde arkadaş buluyorsunuz. Okulun ilk haftası gibi yine. Tek farkı tanımadığınız insanlara karşı eskisinden daha da çekingensiniz ki bu da kendinizi rezil etmemek için. Arkadaşlık ortamları samimi mi yoksa herkes aranıyor mu? Bence bu soruyu bir kendine sor.

Çoğu kişinin hayatı zaten değişmiyor üniversiteye geçince sadece siz büyüyorsunuz ve artan özgürlüğünüzle birlikte sorumluluklarınız da artıyor. Bu nedenle çoğu şeyi kendiniz yapıyorsunuz, eskisi gibi başkalarına yıkamıyorsunuz. Hayatı değişen kişilerse ya tamamen farklı bir arkadaşlık kurduğundan veya geçmişte bastırıp yapamadığı şeyleri yapıyor.

Kısacası üniversitede eğer ailenizle yaşıyorsanız neredeyse hiçbirşey değişmiyor. Eğer kendi başınaysanız ve imkanlarınız kısıtlıysa sorumluluklarınızın hakkını vermek, başınızın çaresine bakmak ve hayatı öğrenmek zorundasınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kendi başınaysanız ve imkanlarınız kısıtlıysa sorumluluklarınızın hakkını vermek, başınızın çaresine bakmak ve hayatı öğrenmek zorundasınız.

Tam da buydu benim anlatmak istediğim.Kendi özgürlüğünüz kendi seçiminiz oluyor.Bu da size bir olgunluk bir sorumluluk katıyor.Bunun insana nasıl huzur ve mutluluk verdiğini ben burada anladim.Kendi açimdan değerlendirdim herkesin de bu şekilde bi hayatı olabilir mi onu bilmiyorum.Ben bu şekilde daha mutluyum.Yakınında bir ailen olmadığı için daha fazla sorumlulukla beraber daha iyi daha samimi arkadaş secmek zorunda kalıyorsun.İnsanların görüşleri olaya bakış açıları önemli senin için artık.Bu da arkadaşlığın daha sağlam temellere dayandığının bir kanıtı bence.Kesinlikle lise arkadaşlığıyla karşılaştırılmamalı.Belki de ben kendimi bu şekilde motive ediyorum.Burada sadece 1 sene geçirdim ve şu ana kadar yaşadığım üniversite hayatından öğrendiklerim.İnsallah bu söylediklerime pişman olmam.Saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.